- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- iPhone topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
Sziasztok,
Androidos tabletet vásárolnék. Munkához kell, elsősorban a céges alkalmazás futtatásához, továbbá sok navigálás és térképes appok futtatása (fuvarozásról van szó), kis böngészés. Fontos hogy 4G képes legyen, és a mérete miatt a 8 coll körül lenne a legkényelmesebb, de ha nincs akkor jó lesz a 10-es is.
Ami még nagyon fontos hogy a következő legalább 3-4 évben nem akarom cserélni, időtálló tablet kéne, emiatt az Android 7-tel és 2 giga rammal szerelt modelleket kevésnek érzem, szerintem azok 3-4 év múlva már akadozni fognak, esetleg a régi Androidon már addigra nem fognak futni bizonyos appok, és az nem jó.
A multimédiás képességek és az akku kapacitás nem számítanak.Árban 60-80 ezer Ft közé lőttem be a keretet, de ha megéri és van értelme maximum 100-ig el tudok menni, de nyilván ha van olcsóbban ami tudja a fentieket az bőven jó
Néztem a Lenovo Tab 4-et, mert abból van 8 colos is, de csak Android 7-tel van szerelve és nem találtam infót hogy jönnének-e rá frissítések.
Szimpatikus még a Huawei Mediapad T5 is és arról találtam híreket hogy érkezik rá majd az új EMUI 9.1.Tudnátok tanácsot adni, vannak esetleg más modellek, tippek amik teljesítik a fentieket?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Path of Exile 2
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Elektromos autók - motorok
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Egyéni arckép OFF
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- ELADÓ - SAMSUNG GALAXY TAB S8 ULTRA
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest