Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zgospel

őstag

Sziasztok,
    Androidos tabletet vásárolnék. Munkához kell, elsősorban a céges alkalmazás futtatásához, továbbá sok navigálás és térképes appok futtatása (fuvarozásról van szó), kis böngészés. Fontos hogy 4G képes legyen, és a mérete miatt a 8 coll körül lenne a legkényelmesebb, de ha nincs akkor jó lesz a 10-es is.
    Ami még nagyon fontos hogy a következő legalább 3-4 évben nem akarom cserélni, időtálló tablet kéne, emiatt az Android 7-tel és 2 giga rammal szerelt modelleket kevésnek érzem, szerintem azok 3-4 év múlva már akadozni fognak, esetleg a régi Androidon már addigra nem fognak futni bizonyos appok, és az nem jó.
    A multimédiás képességek és az akku kapacitás nem számítanak.

Árban 60-80 ezer Ft közé lőttem be a keretet, de ha megéri és van értelme maximum 100-ig el tudok menni, de nyilván ha van olcsóbban ami tudja a fentieket az bőven jó :D

Néztem a Lenovo Tab 4-et, mert abból van 8 colos is, de csak Android 7-tel van szerelve és nem találtam infót hogy jönnének-e rá frissítések.
    Szimpatikus még a Huawei Mediapad T5 is és arról találtam híreket hogy érkezik rá majd az új EMUI 9.1.

Tudnátok tanácsot adni, vannak esetleg más modellek, tippek amik teljesítik a fentieket?
    Köszönöm :R

Új hozzászólás Aktív témák