Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2026. január
Új hozzászólás Aktív témák
-
Julot
aktív tag
Köszönöm a válaszodat, most nézem itt:
..hogy mi a különbség, most vettem észre, hogy a W.-s az only wifi... csak az a gondom, hogy az árukereső oldalon a találatokat végigböngészve a boltok nagyrésze annyit ír hogy csak 2,4 Ghz...
Ezért kértem segítséget, hátha valahol egzakt módon leírják, és nyugodtan megvehetem. De akkor ezek szerint nem kell tartanom tőle hogy nem lesz benn 5 Ghz.-es wifi?
Valaki akinek itt van, kérem írjon, hogy milyen wifi van benne, és hol vette, sokat segítene!Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban, 2027.09. 29-ig garancia
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular akku 90+
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest