Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Felbontás miatt én mindenképpen a Samsungot venném. (Illetve vettem is egyet, még úton van, meglátjuk.) MM-ban megnéztem, de a kiállított példánytól nem dobtam hátast. Nem rossz, főleg ennyi pénzért elég jó.
Például a weboldalakat nagyon rosszul kezelte, szövegbe való belenagyításkor pillanatra homályosak lettek a betűk aztán amikor a megfelelő méretre nagyítottam, újra éles lett. Mint amikor egy pdf-fel nem birkózik meg és látszik, amikor betölti,na kb így kell elképzelni.
Másik: galériában képek között lapozgatva: először nem volt teljesen betöltve tökéletesen élesen minden kép, csak nagyjából. Tehát amikor lapozgat az ember a Galériában gyorsan ide-oda akkor várni kell egy pillanatot amíg a teljes kép betöltődik. Leginkább akkor látszik ha az ember a részletekre koncentrál, akkor látni, hogy például egy apró felirat a képen először elmosódott, aztán lesz éles. T
Pont oda jött a Samsung munkatárs hogy segíthet e megkérdeztem ezeket a dolgokat tőle de nem tudott mit reagálni teljesen zavarba jött, mondta, hogy ilyet nem szokott senki csinálni..
meg hogy neki is ilyen van neki nem csinál ilyet meg hogy kiállított darab bla bla bla.. mondom Azért ezt a két alapvető műveletet úgy mint böngészés és képek nézegetése azért tudnia kellene, nem?
Aztán megnéztem drágább samsung tableteket is (S2, S3), azok ugyanúgy csinálták ezt a weboldal felépítés dolgot illetve a képek közötti lapozáskor a kép utólagos éles betöltését... Elég lehangoló volt. Erre a Samsung munkatárs mondta hogy hát ez ilyen és elment inkább
megcsináltam a napját.
Persze iPad nem csinálta, ott ha betöltött az oldal akkor oda vissza nagyítás-kicsinyítés, semmi probléma.
Bár a galéria esetén ott is volt késes kicsi, de nem vészes. Nyilván jóval drágább, de könyörgöm azért az alapvető funkciók működjenek már.
Mindegy, úton van egy, megnézem mit tud ez a híres Samsung t580.
Szerk: valaki esetleg akinek ilyen van, nyilatkozhatna, hogy ezek valós dolgok, vagy csak a kiállított darab volt ilyen para? Bár azt hiszem, hogy a tipikus samsung/androidos problémák, Lenovo P2 telefonom nem csinál ilyesmiket, bár ott is volt már, hogy képek lapozása közben nem töltött be rögtön hanem csak forgott középen valamilyen kis töltés-ikon de újraindítás megoldotta.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- 11-inch iPad Air Wi-Fi 128GB - Space Gray
- Xiaomi Redmi Pad Pro 6GB/128GB + érintő ceruza + tok
- iPad Magic Keyboard 12.9-inc A2480/3/4/5/6 generation/1 hónap gar./
- Bomba ár! HP X2 210 G2 Tab - Intel Quad Z8350 I 2-4GB I 32-64SSD I 10,1" TOUCH I Cam I W10 I Gar