- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Felbontás miatt én mindenképpen a Samsungot venném. (Illetve vettem is egyet, még úton van, meglátjuk.) MM-ban megnéztem, de a kiállított példánytól nem dobtam hátast. Nem rossz, főleg ennyi pénzért elég jó.
Például a weboldalakat nagyon rosszul kezelte, szövegbe való belenagyításkor pillanatra homályosak lettek a betűk aztán amikor a megfelelő méretre nagyítottam, újra éles lett. Mint amikor egy pdf-fel nem birkózik meg és látszik, amikor betölti,na kb így kell elképzelni.
Másik: galériában képek között lapozgatva: először nem volt teljesen betöltve tökéletesen élesen minden kép, csak nagyjából. Tehát amikor lapozgat az ember a Galériában gyorsan ide-oda akkor várni kell egy pillanatot amíg a teljes kép betöltődik. Leginkább akkor látszik ha az ember a részletekre koncentrál, akkor látni, hogy például egy apró felirat a képen először elmosódott, aztán lesz éles. T
Pont oda jött a Samsung munkatárs hogy segíthet e megkérdeztem ezeket a dolgokat tőle de nem tudott mit reagálni teljesen zavarba jött, mondta, hogy ilyet nem szokott senki csinálni..
meg hogy neki is ilyen van neki nem csinál ilyet meg hogy kiállított darab bla bla bla.. mondom Azért ezt a két alapvető műveletet úgy mint böngészés és képek nézegetése azért tudnia kellene, nem?
Aztán megnéztem drágább samsung tableteket is (S2, S3), azok ugyanúgy csinálták ezt a weboldal felépítés dolgot illetve a képek közötti lapozáskor a kép utólagos éles betöltését... Elég lehangoló volt. Erre a Samsung munkatárs mondta hogy hát ez ilyen és elment inkább
megcsináltam a napját.
Persze iPad nem csinálta, ott ha betöltött az oldal akkor oda vissza nagyítás-kicsinyítés, semmi probléma.
Bár a galéria esetén ott is volt késes kicsi, de nem vészes. Nyilván jóval drágább, de könyörgöm azért az alapvető funkciók működjenek már.
Mindegy, úton van egy, megnézem mit tud ez a híres Samsung t580.
Szerk: valaki esetleg akinek ilyen van, nyilatkozhatna, hogy ezek valós dolgok, vagy csak a kiállított darab volt ilyen para? Bár azt hiszem, hogy a tipikus samsung/androidos problémák, Lenovo P2 telefonom nem csinál ilyesmiket, bár ott is volt már, hogy képek lapozása közben nem töltött be rögtön hanem csak forgott középen valamilyen kis töltés-ikon de újraindítás megoldotta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- Kuponkunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged