-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lordpaduc
csendes tag
Üdv! Van egy pár éves Wayteq tabletem, elvileg eléggé elcseszett széria, mindenki panaszkodik rá, nekem is 3szor volt szervízben, ugyan azzal a hibával... Kérdésem az lenne: bekapcsoláskor csak a logóig jut, nem reagál semmi másra. Olvastam hogy jött rá frissítés és az a rendszerbeli akadozásokat javítja úgy ahogy, de sajnos gépről nem tudok semmit se kezdeni vele ugyanis nem kapcsol be és nem érzékeli az asztali.. Valaki tudna bármi tippet adni hogyan tovább? Szervízbe nem akarom vinni, a garancia lejárt, annyira nem fontos de azért a kukába nincs szivem kidobni. A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest