Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• naja

aktív tag

válasz tjb007 #61310 üzenetére

Először is köszi szépen! Valószínűleg félreérthető voltam, nem Galaxy Tab S 8.4-el egyenértékűt keresek 70eFt-ért, inkább úgy fogalmaznék, hogy mi a Best Buy ennyiért (70k)?

Igényt bemásolom ismét, h ne kllejen keresgélni:
    14 éves unokaöcsémnek keresnék 8"-os tabletet:
    -mindenképpen újat, itthoni boltból, rendes garanciával,
    -általános felhasználásra, a korának megfelelő tudással: social, internet, játék, tanulás, szóval minden amit egy fiatal művel egy ilyen kütyüvel, meg még az is amit most esetleg kifelejtettem. Fotózás például assz'em nem izgatja (most még),
    -eddig Galaxy Tab S 8.4 volt a befutó, de kiderült, hogy a kb. 76 eFt az kamu ár (a 95-100eFt viszont már túl sok), így ez nem játszik. E körül lenne jó valami, ha lehet nem többért, kivéve ha nagyon ajánljátok.

Amivel még kiegészíteném:
    -szerintem sima HD felbontás bőven jó lenne, de minimum IPS legyen,
    -benchmark eredmények nem érdekelnek,
    -viszont a rendszer fusson simán, ne akadozzon, legyen stabil.

Tehát ha az általad említett (köszi érte, megnézzük majd!) Lenovo Yoga 2 8" tablet problémás a kompatibilitása miatt, akkor ezzel nem szívatnám a gyereket.

RE:
    "A Tab S 8.4-gyel tudásban megegyező modell ennyiért sajnos nem lehet itthon kapni boltból, gyári garanciával. Ami tudásban közel áll hozzá és árban is passzol az a Lenovo Yoga 2 8", de az x86/64-es architektúrából adódóan előfordulhatnak (tehát csak benne van a pakliban) kompatibilitási problémák."

Új hozzászólás Aktív témák