- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
naja
aktív tag
Valóban, a samu oldalán promótált 3 viszonteladó árengedményei: 5-10 eFtközött mozognak. Van amelyik nem is restelli kiírni, hogy 3e Ft illetve 5e Ft kedvezményt adnak. Ez nem tudom, hogyan adja ki a 30%-ot, aminek inkább a 40e Ft körül kellene lenni a Wifis változat esetében. Köszönjük, hogy ismét palira vették a megbecsült fogyasztókat.
-
naja
aktív tag
válasz
tjb007 #61310 üzenetére
Először is köszi szépen! Valószínűleg félreérthető voltam, nem Galaxy Tab S 8.4-el egyenértékűt keresek 70eFt-ért, inkább úgy fogalmaznék, hogy mi a Best Buy ennyiért (70k)?
Igényt bemásolom ismét, h ne kllejen keresgélni:
14 éves unokaöcsémnek keresnék 8"-os tabletet:
-mindenképpen újat, itthoni boltból, rendes garanciával,
-általános felhasználásra, a korának megfelelő tudással: social, internet, játék, tanulás, szóval minden amit egy fiatal művel egy ilyen kütyüvel, meg még az is amit most esetleg kifelejtettem. Fotózás például assz'em nem izgatja (most még),
-eddig Galaxy Tab S 8.4 volt a befutó, de kiderült, hogy a kb. 76 eFt az kamu ár (a 95-100eFt viszont már túl sok), így ez nem játszik. E körül lenne jó valami, ha lehet nem többért, kivéve ha nagyon ajánljátok.Amivel még kiegészíteném:
-szerintem sima HD felbontás bőven jó lenne, de minimum IPS legyen,
-benchmark eredmények nem érdekelnek,
-viszont a rendszer fusson simán, ne akadozzon, legyen stabil.Tehát ha az általad említett (köszi érte, megnézzük majd!) Lenovo Yoga 2 8" tablet problémás a kompatibilitása miatt, akkor ezzel nem szívatnám a gyereket.
RE:
"A Tab S 8.4-gyel tudásban megegyező modell ennyiért sajnos nem lehet itthon kapni boltból, gyári garanciával. Ami tudásban közel áll hozzá és árban is passzol az a Lenovo Yoga 2 8", de az x86/64-es architektúrából adódóan előfordulhatnak (tehát csak benne van a pakliban) kompatibilitási problémák." -
naja
aktív tag
válasz
cidalain #59251 üzenetére
Sziasztok,
14 éves unokaöcsémnek keresnék tabletet:
-mindenképpen újat, itthoni boltból, rendes garanciával,
-általános felhasználásra, a korának megfelelő tudással: social, internet, játék, tanulás, szóval minden amit egy fiatal művel egy ilyen kütyüvel, meg még az is amit most esetleg kifelejtettem. Fotózás például assz'em nem izgatja (most még),
-eddig Galaxy Tab S 8.4 volt a befutó, de kiderült, hogy a kb. 76 eFt az kamu ár (a 95-100eFt viszont már túl sok), így ez nem játszik. E körül lenne jó valami, ha lehet nem többért, kivéve ha nagyon ajánljátok.Köszi előre is mindenkinek!
ui: véletlen nyomtam a válasz gombot, újat szerettem volna
-
naja
aktív tag
Sziasztok!
Meglévő ASUS Memopad 10 HD-t (ME102A) szeretnék 3G-síteni. Telenortól lenne a sim kártya.
Lehetséges ez? Ha igen, akkor hogyan, és mi kell hozzá?Köszi szépen előre is!
-
naja
aktív tag
válasz
D@ni88 #51217 üzenetére
Például itt az első találat:
(#51146) -» (#51157) D@ni88
ASUS Memo Pad HD 10 árában lehet Samsung Galaxy Tab 3 10.1-et is kapni.
Használhatóságban, minőségben melyik a jobb? Tehát nem a technikai paramétereket tekintve, hanem végeredményben a felhasználói élményt illetve. -
naja
aktív tag
válasz
szajmon #49573 üzenetére
Miért akarsz frissítgetni? Ha egyszer megy, akkor én ugyan többet hozzá nem nyúlok.
Az op.rendszer nekem egy elviselendő szükséges (jó/rossz) dolog.
Szerintem azok babrálnak állandóan a frissítésekkel, akiknek bajuk van a cumóval (xart vettek). Nem akarok közéjük tartozni.Most akkor a Toshibát bemutató tesztek hazudnak? Azokban minden olyan szépen megy...
-
naja
aktív tag
válasz
szajmon #49567 üzenetére
Ilyesmi cipőben vagyok én is.
A napokban elmentem megtapogatni az Asust és az Alcort.
Az index.hu oldal volt a teszt.
Hát ég és föld! Az Alcor rettenetes képregény a másikhoz képest. Sokkal darabosabb, a scrollozás az nagyon-nagyon más. Ja és az Alcoron először a szöveg be sem jött, csak a képek. A txt helye meg üresen tátongott, aztán egyszerre az is megjelent.A számok engem nem izgatnak egyáltalán, így ekem nem hiányozna a 2GB RAM, több kell a retina miatt gondolom. Tehát ami a réven nyerünk, a vámon már el is buktuk. Továbbá a retina képét nem láttam jobbnak/szebbnek, mint a HD felbontást. Ez már az én érzékelésem fölött van. Szerintem csak pénz- és anyagpocsékolás az a felbontás.
A Wayteq akksija, sem hiányzik, hisz az Asus is elmegy állítólag 10 órát.
Ráadásul még GPS is van a két nagy nevű tabletben.Sajnos a Toshibát nem ismerem. De még mindenképpen elballagok megnézni, mert elég jónak tűnik a leírások alapján. Pluszban az Asushoz képest van egy HDMI. Ráadásul 5eFt-tal olcsóbb. Ja és a képeken a hátulja elég tetszetős.
-
naja
aktív tag
Van-e ötletetek, hogy mi a különbség az
ASUS MeMO Pad HD 10 ME102A-1A030A és
ASUS MeMO Pad HD 10 ME102A-1B021A között? -
naja
aktív tag
Erre mit mondanátok? A nagyjából 50-60 eFt körüli kategóriában tudtok jobb 10"-os tabletet?
-Retina nem biztos h kell, de azért 1280-at tudjon.
-Akadásmentes net szörfözés
-Ne merüljön le gyorsan (de nem fontos az extrém hosszú üzemidő)
-Rendesen működő wifi
-NEM fogunk játszani rajta, nem kell hogy ilyen formában izmos legyenRöviden: ne kelljen bosszankodni a használata közben.
Tehát az említett két tab közül melyik a jobb, és megfelelnek-é a fentebb leírtaknak?
Illetve melyik a jobb R vagy RS az Alcor Q933-akból?Vagy sokkal jobb az ASUS MeMO Pad HD 10 67 eFt-ért?
-
naja
aktív tag
válasz
kelzsoca #49149 üzenetére
Köszi a gyors választ, tjb007-nek is a kimerítő munkáját
Ahogy nézem egy iPad 90 eFt körül indul, ezt egy kicsit túlzásnak érzem.
Amiket a #49148-ban írtam, azok nem jöhetnek szóba?Kb ez az ár amibe már belenyugodtam. Wifiktől félek, meg a rettentő lassú weboldal betöltéstől. Bár ha kiderülne, hogy ezek nem igaz hírek.
Ha még egy kicsi pénzmagot rá kell dobni, és cserébe sokkal jobb lenne, akkor azt is megemésztem.
-
naja
aktív tag
Szűkítem a kört:
-WayteQ xTAB-100qcr
-Alcor Zest Q933R/RS
mind a kettőtről írnak jót is rosszat is, hogy aztán máshol tök mást írjanak.
-Netán vagy valami más szóba jöhet max hasonló árkategóriában? Retina nem kell de azért HD felbontást tudjon.ui: mi a különbség R és RS között, említenek BT-t, Wifit, meg energia ellátást. De végülis melyik a jobb?
ui2: valahol rettentő lassú weboldal betöltést olvastam az Alcorról, igaz ez?thx
-
naja
aktív tag
Sziasztok! Melyik tablet most a best buy, ha csak: netezni (híreket olvasni), skypolni, zenét hallgatni és néha filmet nézni kellene.
Szóval nem nagy kihívás. Viszont legyen a képe jól látható/olvasható (IPS). Ja és 10", mert a bolhacirkusz nem érdekel, zsebben meg úgysem hordanám. Aksi ne merüljön le lépten-nyomon.Továbbá legyen gyerekhibáktól mentes: azaz a wifi-t ne dobálja el, és a programok se akadjanak össze-vissza. Egy híroldalt úgy töltsön be mint egy asztal PC. Viszont játékra egyáltalán nem lesz használva.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- OLED TV topic
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Diablo IV
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest