Hirdetés
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
antibes2000
tag
nekem van mindkettő. a samu 1,5 az OV 1 éves. A samu azért más kategória, annak ellenére, hog MALI 400 van mindkettőben, de a rockchip meg az Exynos CPU között azért van különbség utóbbi javára.
De a fentiek ellenére én meg vagyok elégedve az OV-vel is, lehet, hogy szerencsém van, de eddig nem volt vele semmi probléma. A 2 GB ram azért nagyon hasznos benne, bonyolult játékok ugyan nincsenek rajta, de nem szokott akadozni, még frissítésnél sem, mivel 4,2 van rajta, ezért támogatja a flasht, ami nagyon nagy kincs a kit-kat óta.
Én sokat nézek rajta online filmeket, mert a kit-kat-es samun nem tudok.
Nejem szokott játszani rajta futós játékokat, meg angryt.
Wifi stabil, bár közel van a router.
Támogatás nulla az OV-hoz, de van rá 3 év gari, amit gondolom nem mernének adni, ha annyira gáz lenne.
szóval én nem bántam meg 1 év használat után, hogy vettem anno egy ilyet is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Garancia!: 2027.03.24 MSI Katana GF76! I7 11800H / 3060 / 16GB DDR4 17Colos kijelző!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Dr.NX