- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mozgóképen a második trifold
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
zrek
csendes tag
Tanulságképp megírom nektek, hogy jártam.
Még dec. elején rendeltem wink play 8 GPS gépet az emag-nál (30 ezerért). De nem GPS-eset küldtek (itt kértem tanácsot tőletek http://prohardver.hu/tema/android-os_tablet-ek/hsz_55571-55571.html )
Írtam nekik, hogy küldjenek egy olyat, amit ígértek (GPS-est), vagy adjanak árengedményt.
Nem válaszoltak, felhívtam őket, 25 perc várakoztatás után beszéltem velük...Visszaküldtem, és izgultam, hogy mi lesz. Sokáig semmi, újabb 25 perces várakoztatásos telefon néhány nap múlva. Megint sokáig semmi, azt se tudtam, hogy visszaért-e hozzájuk (és elismerik-e, hogy visszaért).
45 perces várakoztatásos (!) újabb telefonálás... Náluk van a tablet, de a szervíz még nem vizsgálta be. Nem, nem tudják biztosan, hogy volt-e benne GPS és hogyha küldenek másikat, akkor lesz-e benne. "A GPS csak akkor megy, ha van wifikapcsolat" mondták, nekem kellett felvilágosítanom őket, hogy az nem úgy megy.
Pár napja írtam nekik ismét, hogy hol a pénz, illetve hogy még mindig árusítják a webáruházban a GPS-es verziójú tabletet, küldjenek már egyet (mert egyébként tetszett).
Na, erre tegnap visszautalták a pénzt, és itt a lényeg: ugyanazon az URL-en már egy kukk sincs róla, hogy GPS lenne a tabletben!!
Megnézhetitek, ez a link:
http://www.emag.hu/wink-play-tablagep-quad-core-1-3ghz-es-processzorral-8-ips-1gb-ddr3-8gb-wi-fi-gps-bluetooth-android-4-4-2-kit-kat-feher-ezustszurke-play-8ips/pd/DDLYWBBBM/
Még a link is tartalmazza, hogy "gps".A sejtésem, hogy senkinek (!) sem küldek ki GPS-es verziót, csak hitegettek vele, néhányan meg bevették a maszlagot, hogy a wifis helymeghatározás (IP alapján) az a GPS! Kíváncsi vagyok hány ember nyugodott bele. Vajon igazam van, senkinek nem volt benne GPS, vagy én csak egy szerencsétlenebb csoportba kerültem? Ha valaki kapott ilyen tabletet az Emagtól, kíváncsi vagyok a tapasztalataira. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Viccrovat
- Okos Otthon / Smart Home
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- DJI topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Objektívek topikja
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- ELADÓ - SAMSUNG GALAXY TAB S8 ULTRA
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3201, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3232
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest