- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Már az Oppo is kezdi
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rambovits
senior tag
Sziasztok, egy ideje bújom a piacot, a szívem az új samsungok tab s-ek fele húz, de az eszem szerint nem használnám ki. Sokat ingázok a munkahelyemre, ezért lenne napi 140 percem amit hasznosabban szeretnék eltölteni, mint a félálomban való dölöngélés. Eme nemes célra szeretnék beszerezni egy tabletet.
Filmezni, netezni, tanulni kellene, unalmasabb időszakokban játszani is.
Amik kezdenek körvonalazódni:
-Mindenképpen minőségi tabletet szeretnék (volt élményem myaudio készülékkel, 3 hónap garanciáztatás után visszaadták az árát, ehhez a procedúrához nincs kedvem)
-Nagy felbontású kijelző. Nem vagyok egy pixelb*zi, de az éles képpel le lehet venni a lábamról. Na jó, lehet, hogy mégis az vagyok
-Összehasonlítva és kézben fogva a tableteket, a 9.5-10.5" intervallum a nekem való.
-Tudom, hogy androidtól nehéz ilyet várni, de ne legyen zavaró teljesítményingadozás, ne akadozzon.
-3G/4G képes készüléket szeretnék.
Valahogy azok a tabok tetszenek, amelyeken viszonylag kicsi a keret a kijelző körül. Színre mindegy, hupirózsaszín azért ne legyen
Üzemidőre annyira nem vagyok finnyás, szerintem 4-5 órát most már mindegyik normálisabb tab kibír.
Ami egyáltalán nem szempont: gps, szoftveres extrák, kamera (telefonom kb mindig nálam van).A kiszemeltem a Samu 10.5-ös tab s, de a 160k-s ára az eltántorít... nem kicsit. A kérdésem, hogy van-e esetleg olyan alternatíva, ami a fent említett követelmények nagy részének megfelel, de nem kerül csillagászati összegekbe?
Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Garry84: Sumák aprós?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Eredeti játékok OFF topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Ford topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Óvodások homokozója
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- További aktív témák...
- iPad Air M3 13" 128GB Wifi Hibátlan/2028.09.13.Gar./Akku 100%/p4493
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- Bontatlan E olvasó..
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest