- Honor 400 Pro - Gép a képben
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rambovits
senior tag
Sziasztok, egy ideje bújom a piacot, a szívem az új samsungok tab s-ek fele húz, de az eszem szerint nem használnám ki. Sokat ingázok a munkahelyemre, ezért lenne napi 140 percem amit hasznosabban szeretnék eltölteni, mint a félálomban való dölöngélés. Eme nemes célra szeretnék beszerezni egy tabletet.
Filmezni, netezni, tanulni kellene, unalmasabb időszakokban játszani is.
Amik kezdenek körvonalazódni:
-Mindenképpen minőségi tabletet szeretnék (volt élményem myaudio készülékkel, 3 hónap garanciáztatás után visszaadták az árát, ehhez a procedúrához nincs kedvem)
-Nagy felbontású kijelző. Nem vagyok egy pixelb*zi, de az éles képpel le lehet venni a lábamról. Na jó, lehet, hogy mégis az vagyok
-Összehasonlítva és kézben fogva a tableteket, a 9.5-10.5" intervallum a nekem való.
-Tudom, hogy androidtól nehéz ilyet várni, de ne legyen zavaró teljesítményingadozás, ne akadozzon.
-3G/4G képes készüléket szeretnék.
Valahogy azok a tabok tetszenek, amelyeken viszonylag kicsi a keret a kijelző körül. Színre mindegy, hupirózsaszín azért ne legyen
Üzemidőre annyira nem vagyok finnyás, szerintem 4-5 órát most már mindegyik normálisabb tab kibír.
Ami egyáltalán nem szempont: gps, szoftveres extrák, kamera (telefonom kb mindig nálam van).A kiszemeltem a Samu 10.5-ös tab s, de a 160k-s ára az eltántorít... nem kicsit. A kérdésem, hogy van-e esetleg olyan alternatíva, ami a fent említett követelmények nagy részének megfelel, de nem kerül csillagászati összegekbe?
Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Linux haladóknak
- Milyen TV-t vegyek?
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Reklámblokkolók topikja
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- iPhone topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest