- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Android dual SIM okostelefonok
- Megjött a jubileumi Pixel széria
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClioRS
őstag
válasz
Mobildeck #52643 üzenetére
Jó cucc a VIVO, én nemrég vettem egyet apukámnak, viszont a kijelző nem IPS, erre figyelj! A sebesség megfelelő, üzemidőről nem tudok nyilatkozni, mert a szülők vidéken vannak. Egyébként az árát megéri. Az Amazon meg ha jól tudom majdnem ugyanaz, csak IPS-sel.
Viszont szerintem ha hozzádobsz még egy keveset, akkor ott a WayteQ XTAB-8Q, én most azt venném inkább a VIVO helyett, igaz valamivel drágább. Bár azt tegyük hozzá, hogy nem láttam még előben, szóval lehet utána más lenne a véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Ipad Pro 11 M4 - Cellular - 10 hó apple gari, 4 ciklus
- Eladó iPad 10.9 (2022)
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3244
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest