- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
Sziasztok!
Nem találtam más topikot,ahol kérdezhetném:
Alcor Access Q787i-hez keresek érintőpanelt. Ezt találtam. Tudtok esetleg szintén itthonról olcsóbban? Ha nem,megbízhatóak ők?
Köszi előre is.
-
BRIKLY
veterán
válasz
tjb007 #60198 üzenetére
Tuti nincs semmi kombó recoveryhez? hangerő gomb ugyan nincs, de van reset gomb,meg még egy valami az alaplapján,a kijelző felőli oldalon.
Az az igazság,hogy még gázos az USB-je, mert ki volt tépve belőle,én forrasztottam bele másikat,de még valami nem oké.. viszont ha ezt a jelszót se tudom megoldani,akkor nem kínlódok vele..
De csak van valami megoldás.
USB hibakeresés szinte biztos,hogy nincs bekapcsolva. Nőé volt,nem hiszem hogy szüksége volt rá..
-
BRIKLY
veterán
Sziasztok.
goclever tab r75-ön vajon hogy lehet factory resetet csinálni? Lejelszavazták,csak már elfelejtették..
-
BRIKLY
veterán
Úgy néz ki,hogy az illetőnek már sikerült kinyírni a root-ot a tableten,mert SuperSU-t se tudom megnyitni,mert annyit dob,hogy "SU bináris nem letölthető", root explorer is sok helyen root-ért kiabál, OTA rootkeeperben csak a "filesystem supports root rotection" után van pipa.
Viszont a root explorer a System/app-ban van.. az nem gond? Törölni így nem tudom,mert ugye root-ot kér..
-
BRIKLY
veterán
válasz
s3nsitivity #56215 üzenetére
Ennyi? Ha ez megvan,beadja garanciába nem vesznek észre semmit?
-
BRIKLY
veterán
válasz
s3nsitivity #56212 üzenetére
SuperSU-t próbálta,az nem jött be. Kézzel hogy lehet?
-
BRIKLY
veterán
-
BRIKLY
veterán
Sziasztok!
Egy Akai tab-9800 DC-t kellene unroot-olni. Legjobban annak örülnék,ha egy teljesen friss,gyári rendszert tudnák húzni rá.
Hogy működik ez ennél a tabletnál? Gyártó honlapját sem találom,ami találat van,az meg nem elérhető.
Tudnátok segíteni?Köszi előre is.
-
BRIKLY
veterán
Arra tökéletes!
Csak kíváncsi lettem volna hogy ár/érték arányban jó-e. A Tesco-ba indultam Alcor Zest D714I-ért,de nem volt. Gondoltam akkor körül nézek máshol is.Abban nem is reménykedtem,hogy 3G-set fogok kapni ilyesmi árban,először csak arra hajtottam hogy 4 magos legyen.Na hát ez lett belőle. -
BRIKLY
veterán
Vettem 30-ért az auchan-ben Alcor Access Q787I-t. Rossz döntés volt szerintetek?
-
BRIKLY
veterán
Sziasztok!
12k-ért Auchan-os Navking Maxitab 7 használható valamire?
Böngészésre,néha zenehallgatásra keresek valami extra olcsó tabot,ami sebességben tud kb annyit,mint egy S.E Xperia mini.
Esetleg Tesco-s Alcor Zest D714l megéri a felárat? (Ezt 19k-ért tudnám elhozni.
Végülis ha azt nézem,hogy dupla akkora proci,dupla annyi RAM, nagyobb felbontás,neten talált infók szerint IPS kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest