- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
cikasz
őstag
Sziasztok.
Nem találtam erre utaló topicot így megkérdezem itt hátha.
Nem tud valaki valami jó/megbízható szervizt vagy szervizest aki a microusb csatit kicserélné a tabletemen?
Chuwi HI8
Pesten lenne a legjobb.
köszi. -
cikasz
őstag
Sziasztok.
Van egy chuwi HI8-am és az mitől lehet, hogy ha csatlakozni akarok a play áruházhoz úgy csinál mintha nem lenne internet?
Természetesen van wifi és csatlakozik is rendesen.
A hayday elindul, de az új minionos játék szintén azt mondja, hogy nincs hálózat!
Mi lehet a baja? -
cikasz
őstag
Sziasztok.
Van valami program amivel megtudom azt csinálni ha akarok telepíteni valamit akkor megkérdezze, hogy hova telepítse? A belső "sd"-t már teleraktam a gyereknek, de vettem bele egy 32gb-os kártyát is. De mivel tele van a belső így nem tudok semmit sem telepíteni ez a hülye meg nem látja ám, hogy benne van egy kártya.
köszi -
cikasz
őstag
válasz
cinemazealot #50635 üzenetére
Mert 720p-ben van letöltve és 2,4gb. Gondoltam ha 1024*768-ba át tudnám konvertálni akkor jóval kisebb lenne a mérete.
-
cikasz
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy prestigio multipad 4 quantum 7.85 tabletem amire szeretnék filmeket konvertálni mkv-ból. Tudtok ajánlani egy programot amivel meg tudom ezt tenni?köszönöm.
-
cikasz
őstag
Sziasztok.
Egy általános kérdésem lenne, lehet lámának tűnik!
Hogy jobb akksi szempontból használni a tabletet? (Jelen esetben egy Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85-ről van szó.)
Inkább töltőn használva amikor csak lehet, vagy lemeriteni és feltölteni utána?köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows XP
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- Apple iPad Pro 11 hüvelykes M1( 3. Generációs,2021) wi-fi-cellular 128 Gb sérüléssel
- Apple iPad Pro (2020) 11" 128GB WiFi - Csomagolás bontott, akku 100% (0 ciklus), akár beszámítással
- MacSzerez.com - iPad Pro 11" / M1 / Ezüst / Wifi / 128GB / Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest