- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sleek
senior tag
Sziasztok szép napot . A milyen notebook topikban felvetődött ,hogy számomra nem biztos kellene notebook ezért fordultam hozzátok. Az alábbiakra keresnék terméket.
3. Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Otthon kressz tanulásra , böngészésre netezésre , este ha valami tartalmat vagy alkatrészt meg kell néznem ne keljen a pc -t bekapcsolni , facebook messenger , email írás , viszont a telefon kijelzője kicsi hozzá.Elsőként lemondtam a tabletről mert nincs billentyűzet. Azt láttam ,hogy lehet kiegészítőket venni hozzá. Úgy gondolom ,hogy sim kártyát nem kell fogadnia mert otthon wifiről lenne használva , melóhelyen meg megosztanám a telefon mobilnetjét.
11 Col környékén gondolkodok elsősorban 8Gb Ramban valamint 8 Mag . Nem szeretem havonta cserélgetni a készüléket. Amúgy a tablet bármilyen vezeték nélküli billentyűzettel kommunikál ? Vagy csak saját márka ?
Tudnátok ajánlani tabletet 70-100ezer forint környékén ? Ha esetleg rá kell kicsit pótolni de többet tud a termék nem gond. Ipad termékeket nem néztem így nem tudom mennyibe kerülnek meg mit tudnak .
Köszönöm a segítséget -
Sleek
senior tag
Sziasztok régebben érdeklődtem tabletben mit ajánlanátok.
Akkor wayteq tabletet ajánlottátok.Sajnos nem tudtam akkor megvenni.
Amire lenne használva netezés tehát jó lenne ha lenne 3g benne Valamint térkép nézegetés könyv olvasás . 7colos kijelző elegendő de az legyen ips.Persze ha nagyobb nem gond de nem feltétel.
30-40ezer ft lenne rá.
Viszont ha párezret rá kellene dobni mert annyival többet tud az a tablet akkor megoldható de a max plafon 45ezer. -
Sleek
senior tag
Sziasztok szép estét.
Mit ajánlanátok 30ezer ft ig ? 7col elegendő lenne nekem . Viszont van egy dominos tarifa csomagom 1Gb s nettel. Tehát olyan kellene ami simet fogad és úgy tudok netezni róla,
Valamint ips kijelző nem lenne hátrány.
Amire használnám. Netezés ,gépkönyvek és alkatrész katalógusok nézése melóhelyen.
Fotózni nem fotóznék.
Segítségeteket köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Apple Ipad 10.generáció
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged