Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2026. január
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chimpy
tag
Ma megjött az Acube Talk 7X tabletem, amit a jd.com-ról rendeltem.
DHL-el jött, 25-én rendeltem.
Első tapasztalatok: elég jól összerakott, nem nyöszörög, ropog, stb. Viszont fényes az egész ház, szóval karcokat, ujjlenyomatokat gyorsan fog gyűjteni (bár az egész fehér színű, így annyira nem látszik majd rajta).
Hardver: elég gyors, bár nagyon nem izzasztottam meg, Antutu 15944 pontot dobott. A 8 giga memóriából kb. 5.6 gigát hagy szabadon használni. Kamera pocsék, wifi elég erős, érzésre jobb, mint a Lenovo A820-am. Viszont: komolyabb igénybevételnél (pl. antutu teszt) melegszik a bal felső sarok, de rendesen. Az akku nem túl izmos, nálam 6 óra alatt 30%-ot esett, igaz folyamatos wifi mellett és sok app letöltésével. Ami még fájó, hogy töltő és OTG kábel nem jár mellé csak egy szimpla adatkábel.
Elsőre ennyi, ha valami kérdés van írjatok nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX