- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Sony és Samsung érzékelők a Vivo X300 Pro kamerarendszerében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chimpy
tag
Ma megjött az Acube Talk 7X tabletem, amit a jd.com-ról rendeltem.
DHL-el jött, 25-én rendeltem.
Első tapasztalatok: elég jól összerakott, nem nyöszörög, ropog, stb. Viszont fényes az egész ház, szóval karcokat, ujjlenyomatokat gyorsan fog gyűjteni (bár az egész fehér színű, így annyira nem látszik majd rajta).
Hardver: elég gyors, bár nagyon nem izzasztottam meg, Antutu 15944 pontot dobott. A 8 giga memóriából kb. 5.6 gigát hagy szabadon használni. Kamera pocsék, wifi elég erős, érzésre jobb, mint a Lenovo A820-am. Viszont: komolyabb igénybevételnél (pl. antutu teszt) melegszik a bal felső sarok, de rendesen. Az akku nem túl izmos, nálam 6 óra alatt 30%-ot esett, igaz folyamatos wifi mellett és sok app letöltésével. Ami még fájó, hogy töltő és OTG kábel nem jár mellé csak egy szimpla adatkábel.
Elsőre ennyi, ha valami kérdés van írjatok nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Sorozatok
- Gyúrósok ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android játékok topikja
- Egér probléma
- Opel topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest