Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2026. január
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz
tjb007
üzenetére
ez bullshit

ez nem neked szól, ....neked köszönöm a linket

tehát ne tegyek SDXC kártyát nem SDXC-t kezelő eszköbe (nem tettem)
bár feltételezzük, hogy tettem (bár a papírja szerint kezeli), ha betettem és gond van nehogy leformázzam (csak az azt kezelő eszközben tegyem), mertha leformázomDo not format the SDXC memory card in a non-compatible device because it will erase the data on the SDXC memory card and format the card for a different file system, making it incompatible with SDXC devices.
tehát elméletben ha a toshiba encore nem sdxc kompatibilis eszköz, akkor nem kéne látnia (most látja), ill. ha az (ahogy a leírásában is szerepel), akkor kéne látnia...ill. a harmadik, kompatibilis eszköz csak a windows formatálása, nem sdxc formázás (erre tippelek), és ekkor....ekkor szerintem az van, hogyha fognám az sdxc kártyámat beraknám egy sdxc kártyás fényképezőbe, akkor nem látnám (hacsak nem formáznám le előtte ismét sdxc formázóval), viszont esetünkben a gép látja (sd kártyaként, hiszen arra formázta a windows), és mekkora mázli, hogy nincs más mikrosd-s eszközöm

Egy fontos kérdés:
Az SD-re formázott SDXC memóriakártyának változik az átviteli/feldolgozási/töltési/stb sebessége?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Eladó iPad Air 5. generáció (2022) + Apple Pencil 2 + 3 db extra hegy
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Dr.NX