- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kabel15
aktív tag
válasz
parandroid #45958 üzenetére
Egyik ismerősöm most kapott karácsonyra laptopot WIN8 al, hát kirázott a hideg mikor azon kellet bármit is csinálni. A megbízhatóságnál nem arra gondoltam, hogy 10 év múlva jövő app ok is fussanak rajta, csak a wifi működjön 5 év múlva is és a kijelző se haljon meg, az aku is bírjon legalább 1-2 órát pár év múlva is. LG GPAD ot én is néztem. Viszont valamiért a formájával nem voltam kibékülve. Bár csak 1-2 percet láttam mert nagy volt a tömeg a boltban és eléggé zavart hogy mindenki ott lökdösött. De valamiért egy másik Samsung Tablet jobban tetszett. Az is hasonló árban volt. És nagyobb is volt a kijelzője. Viszont ha jól tudom annál nem full HD-s a kijelző. Bár ez ekkora méretnél számít? Mert nem biztos hogy 1080P-s filmeket néznék rajta. És ha gyengébb a minőség akkor gondolom a kép is rondább lesz egy 1080P-s kijelzőn mint egy 720P-s en.
Valaki írta itt hogy Laptop. Van laptop om is. Csak ha nem muszáj nem cipelném azt magammal mindenhova. Sokkal kényelmesebb egy 500g mint egy 5kg gép.
Most ezeket néztem ki:
Samsung
Asus
Meg az LG GPAD.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged