Hirdetés
- Passzív aktivitáskövetőt mutatott be a Polar
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Honor 90 - modellalkat
- iPhone topik
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F7
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
sziasztok sos segítség kellene... egy ismerős ma akar tabletet venni a MM-ban vagy valami normalis boltban semmiképpen nem akar várni az új ipad minire vagy ipadre vagy nexus 7 re,... Mit javasoltok? Kinezett egy ilyet [link]. viszont itt elég szar a kamera úgy hogy én ipad mini javasoltam de tudnátok segíteni? Koszi elore is
mivel ma mindenképpen látni akar valamit úgy gondoltam hogy megbeszéltük olcsó tablet et és ha kijön az ipad mini 2 akkor azt megveszi addig meg jó lesz ez is. elég furcsán hangzik tudom de alapvetően fényképezésre videofelvételre és böngészése szeretné használni fontos az egyszerű és gyors használat.árban max immun 140 ezer forintra gondolt
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest