- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Elindult a One UI 8 frissítés
- iPhone topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacspityu2
tag
Sziasztok!
Lehet, már unalmas lesz a kérdés, de azért kérnék segítséget!!! Gyerkőcnek vettem karira Ainol Novo 10 Hero-t, amivel nagyság ár/érték arányban meg vagyok elégedve (célnak megfelel), magamnak meg rendeltem egy Cube U30GT 10.1"-osat, de ez utóbbi a nagy forgatagban 30 nap után sehol sincs. Valszeg visszakérem a pénzem. Eddig a 10.1"-es kategóriát nézegettem, mert a mérete ennek tetszik, de saját részre lehet, hogy elég lenne 7"-os (ezeket viszont nem nézegettem).
Tehát netezés, olvasás, kicsike játék (nem a leg gépigényesebb játékokkal), filmnézés, ezekre kéne leginkább. 200$ keret van rá, max 250$. Kínai cucc érdekelne.
A 10.1" nagyon jó, de ár/érték arányban mit ajánlanátok (7", 9,7" vagy 10.1")!!!!!! A support és a rom támogatottság (stabil működés) nagyon fontos és iPhone4-ről net megosztás is menjen rajta!! (USB-ről tölthető(ehhez extra külső akksi is van, ill. kocsiban is tölthetem) vagy 220V-ról tölthető??)
Nagy köszi!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- High-end GPU natív AGP-támogatással?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Elindult a One UI 8 frissítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- E-roller topik
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Eladó makulátlan Nothing phone 3a 8/128GB / gyári garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest