Hirdetés
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez a 3g tabletben érdekes kérdés, és tényleg felhasználó függő. Teljesen megértem akinek nem kell. Nekem szóba sem jöhetett egy tablet sem nélküle. Én nagyon hasznosnak tartom hogy a majd mindig nálam lévő 34 dekás kütyüvel (tab 7.7) bármikor tudok nethez hozzáférni (g maps, valamit meg kellene venni és ha látok jót ellenőrzöm hogy máshol nem sokkal olcsóbb e, rá tudok nézni bármikor a portfolio-ra, nemzeti jogszabálytár stb.). Nekem ez havi 2 ezret megér (2 gigás aranykártyás).
Minden komoly dologra meg ott a 17,3 notebook ami csak az otthoni és a munkahelyi asztal között mozog.
Nekem tehát jól mükődik ez a notebook 3g belső modemmel (16 gigás csomaggal), kis tablet és hatalmas akkus butatelefon kombó (halálba kergetett a napi töltés okostelóval, ez hetekig bírja). Szerintem a mobilnet nagyon jó dolog. Persze nem játszani. De nagyon naprakész tudsz lenni ha akarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- DJI topic
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen alaplapot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Részletfizetés. Utolsó darab! Dell Latitude Ultra7 12 részletre, bank nélkül, azonnal vihető!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest