Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
Mittu88
üzenetére
Nem hiszem, hogy a mókolás miatt választják a droidot sok esetben, mivel sokkal izgalmasabb az ios-t mókolni. Plusz ugyanúgy ki kell rootolni a droidot, mint az ios-t JB-ni. Szóval nem értem. Az meg nonszensz, hogy drágák az appok az appstoreban. 1-2$ 1-1 app ára. És igen gyakran akcióznak, aminek a keretében a legújabb játékok is 99centesek.
Elnézést az offért, ez volt az utolsó, csak annyit kérnék, hogy ne gyártsunk már hülye indokokat egyik-másik platform ellen. Mindenki használja azt, amelyik neki testhezállóbb#13138) XDModesty
Mivel nem írtál árat, így feleslegesnek tartottam tf300-t javasolni, gondoltam megyek az aranyközép úton. Egyébként a kínai tabletek nem annyira középkategóriások. Az a két márka képezi jelenleg a kínai táblák felső kategóriáját. Mind a kettő 2 magos soccal szerelt és az r2000-ben ráadásul mali 400 mp4 van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Dr.NX