- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csicsóka
őstag
Elintézed, hogy rendszer szintűen csatolja fel a CE az NFS megosztást. Levéve ezt a feladatot a KODI válláról. Csak 1x kell ezt megcsinálni, és lehet bármi változás mindig működni fog.
/storage/.config/system.d/nfs.mount.sample értelem szerű módosításával kell az új szolgáltatást létrehozni.Másik megoldás, autostart.sh-ba beleírni, ehhez hasonlóan:
mkdir /media/NFS
(
sleep 10;
mount 10.1.1.2:/media/Nas/Film /media/NFS;
) & -
Ezek az agyon olcsósított S912.es BOX.ok már csak ilyenek
régi TX9Pro Gigabit LAN-al és LPDDR3 RAM al
Olcsósított verzió 100.as lan al és DDR3 RAM-al
-
cof
veterán
CE fórumon olvastam valahol, hogy 100 Mbit-re van korlátozva a LAN CE alatt. Android alatt nézd meg először a routeredben, hogy milyen sebességgel kapcsolódik, aztán ha több mint 100 Mbit NET előfizetésed van akkor mérhetsz egy speedtest-et is, vagy ha kevesebb akkor iperf.
Vagy ha szétszeded és Gbit-es a LAN, akkor kell lennie benne egy LAN chip-nek. Sajnos ezen a képen nem látszik (Ali-s visszajelzésekből), de lehet, hogy pont eltakarja a hűtőborda.
-
LógaGéza
veterán
Most hogy van a Beelink bekötve?
Amúgy HDMIn be a TVbe a két médialejátszó, majd optikán a TVből a soundbar-ba.
Vagy ha megy a BraviaSync normálisan, akkor HDMIn is mehet optika nélkül.
Sőt, mivel támogatja a soundbar az ARC-t, és a 4K HDR átvitelt is, akár arra is ráköthetsz HDMIvel mindent, és onnan be a TVbe.
Röviden: köss össze mindent mindennel, és jó lesz -
Technoman
őstag
Próbáltad már más LE-vel is, pld a számomra atom stabil 8.2.3.1.*-el? Ez engem is érdekelne, mivelhogy a közeljövőben egy 8 vagy 10 terkás USB-s megoldáson gondolkoznék.
Mivel nem írtad, feltételezem, hogy USB-ről és nem hálózatról hajtanád meg az 5 terkás WD-t.* A nagy öröm után visszaálltam legutolsó LE 7-esről, a szeretett "régi" LE8.2.3.1.-ra
Az ok roppant egyszerű -bár akadás nélkül játssza a legkeményebb 50fps-es filmeket, amikbe a 8.2.3.1. bicskája is beletört-, de könnyű volt lefagyasztanom (?) Ilyenkor csak a "konnektorhozodacammogomés kihúzomadugót" megoldás játszottA 20. fagyás után elegem lett.
-
Imi1981
veterán
Lenne egy problémám megint android alatt Beelink mini mx - el. Van egy sorozat (fear the walking dead) aminek a második évad utolsó két részét akartam megnézni de a kodi csak a hangot viszi és kicsit be is hülyűl tőle. Gondoltam lejátszom más videó playerrel és ezekkel próbáltam : mx player, mobo player, vlc, és a gyári videólejátszóval de egyiken sincs hang! Viszont ezek viszik a videót. A baj az hogy semelyik másik filmel nincs hang csak kodival! Ez miért van?
LibreELEC alatt simán gond nélkül megy de nem akarok mindig átváltani LibreELEC-re és zavar hogy androidon csak kodival van hang a filmeken. -
azbest
félisten
Módosítottam olyan formátumra, mint amit a többi boxoknál is látni. Valsz az a baj, hogy kétféle kiosztást is tartalmaz a fájl és egy külön paraméter mondja meg, hogy melyik az aktív. Ahelyett az aktívat hagytam csak benne. Amúgy, ha jól látom a te távirányítód pont olyan lett így, mint ami a sima minimx távja.
(#9529) DoItYourself
A sambán átmásolás is működik, ahogy írod. De úgy tapasztaltam, hogy a legegyszerűbb akkor felmásolni a boot particióra a remote.conf-ot, amikor a dtb-t is felmásolja. Onnan is felszedi és akkor első indításkor már működik. -
azbest
félisten
egyébként 2GB-os 16GB flashes, ahogy hirdették?
Összességében nem feltétlen rosszabb, mint a normál változat. Kár hogy csak 100as lant tettek erre a változatra. Viszont, ha jól látom 5GHz-es wifit is támogat.
Töltsd fel valahová a remote.conf-ot. Az sd kártya boot particiójára felmásolja amikor először elindítod. Megnézem, hogy át tudom-e írni olyanra, amit a libre is kezel.
-
blakey
titán
Akkor átvertek, de próbáld meg ezt gxl_p212_2g.dtb
Amúgy képes voltál 66€-t fizetni érte? 42$ az S905-ös.
-
azbest
félisten
A remote.conf-ot a kártyára másolja a rendszer első indításkor. Viszont lehet, hogy azon az androidon más formátumú a remote.conf és módosítani kell, hogy a libre is értelmezni tudja. Nézd meg a kártyát, hogy oda került-e és próbáld megszerkeszteni. A V88 PRO boxon sem megy szerkesztés nélkül. Ahhoz így kellett módosítani: [link] kívül a szerkesztett, az orig mappában az eredeti. Annak mintájára megpróbálhatod te is. A szerkesztett remote.conf-ot pedig egy tiszta kártyára tedd ahogy a dtb-t is. Akkor bemásolja a megfelelő helyre.
-
blakey
titán
A helyedben újra telepíteném, más ötletem nincs, esetleg a hálózati kapcsolattal van valami. az biztos, hogy a LibreELEC-S905.aarch64-7.0.2.009.img.gz és a gxbb_p200_2G_1Gbit_RealtekWiFi.dtb fájlokkal az MXIII tökéletesen működik de az MX is hibátlan a gxbb_p200_1G_1Gbit_RealtekWiFi.dtb-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Mac mini (2023 with M2)
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged