- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
djnice #17952 üzenetére
Hát, akkor ennyit az antuturól, vagy nem tudom, mi történt, de játék-fronton a gigaflopokkal nehéz vitatkozni (főleg akkor, ha több, mint 3-szoros a differencia). Nem akarok félreinformálni senkit, szóval valaki szedje össze magát és rendeljen be egy ilyen dobozkát, majd írja le a tapasztalatait!
-
interstate76
addikt
válasz
djnice #17948 üzenetére
Én ebből indultam ki. Itt a Mali T820 MP3 az Mstar 6A938 CPU-val szerepel, szóval nem tudom, mennyit dob a teljesítményén, ha egy RTD1295 van mellette, de a linkelt táblázatban az S912 és a Mali T450 teljesítménye kb. másfélszer nagyobb.
Mindegyiken (Zidoo X8, S905-ös és S912-es masinák) el lehet hülyéskedni, de azért a 100 gigaflopos Hi3798C V200/Mali T720-kombó másik ligában játszik.
-
envagyok
veterán
válasz
djnice #17833 üzenetére
Teszteltem 23.97,24,25,29.97,30,50,59.97,60 fps fileokkal az s905-öm 7.0.12j-vel, 8.0.1d-vel, és Raspberry pi2b 8.0.1-el. Bemásolom a libreeleces hozzászólásom, egyből látszik hogy még van mit csiszolni. (az erősítőm az átlagtól eltérően megkülönbözteti az összes fps módot)
I play test files with LE 7.0.12j on nand and 8.0.1d on sd with this results:
LE8.0.1d:
gui set to 60Hz, but avr show 59 (bad)
23.97 fps movie play az 23.97Hz (good)
24 fps movie played at 23.97 too!!! (bad)
25 fps movie at 50Hz (good)
30 fps movie at 59.97hz (bad)
29.97fps movie at 59.97 (good)
60 fps movie at 59.97 (bad)
50 fps at 50Hz (good)LE 7.0.12j:
gui set to 60Hz avr show 60Hz (good)
23.97 fps movie played at 23.97hz (good)
24 fps movie played at 24hz (good)
25 fps movie at 50hz (good)
29.97 fps movie at 60hz (not good)
30 fps movie at 60hz (good)
50 fps movie at 50hz (good)
59.97 fps movie at 60hz (not good)
60 fps movie at 60hz (good)same files with LE8.0.1 and Raspberry pi2b :
60hz gui at 60 (good)
23.97 at 23.97 (good)
24 at 24 (good)
25 at 50 (good)
29.97 at 59.97 (good)
30 at 60 (good)
50 at 50 (good)
59.97 at 59.97 (good)
60 at 60 (good) -
-
gg72
veterán
válasz
djnice #17826 üzenetére
A Videó beállításoknál csináltam egy visszaállítást, mintha most jó lenne... Azért megnéznéd, hogy nálad ezek milyen értékeken vannak?
Lejátszó beállítások / Videó
- Léptetés nagysága: -3p,-30mp,30mp,3p
- Léptetések közötti késleltetés: 750ms
- Képfrissítés gyakorisága: indításkor/leállításkor
- Jobb minőségű HQ skálázók: 20%
- Hardveres gyorsítás: be
- MPEG2: mindig
- MPEG4: minimum HD
- h264: mindigTechnoman: gyári skint használok és mindössze a Youtube app van fent.
-
junkpod
veterán
válasz
djnice #17821 üzenetére
Aeon nox skin-t használok de nem animált borító hanem élő dvd borító, ami azt csinálja, hogy véletlen elszórt borítókat rak be háttérnek. Érthetetlen ez az akadás mert a proci magok közben max 2x%-on kocognak.
BD menü nálam mindig is ment...
Csinálok videót és feltöltöm. -
spidersoft
senior tag
válasz
djnice #16971 üzenetére
Szia! Mókás, de most már gyorsítás nélkül is csinálta... viszont VLC 2.2.4, SMPlayer 16.4.0 és wmplayer 12.0.9600.17031 alatt továbbra is teljesen jó. Hozzájön a dologhoz, hogy most a killa sampla (BBC-s libás scene) is erőst szaggatott, pedig ennek szerintem azért nem kéne megakasztania a szerkezetet, azt már a realtekes lejátszóm is teljesen jól vitte. Feltöltöttem egy mintát ide. Ez már .mkv konténer (mkvtoolnixet használtam, ez volt hirtelen kéznél), de ugyanúgy darabos és töredező a lejátszóval játszva, mint az eredeti .ts, szóval nem a konténer a baj.
-
spidersoft
senior tag
-
blakey
titán
válasz
djnice #16014 üzenetére
Na, megnéztem, legújabb LE van fent és nálam is ilyen, megnéztem Android alatt XBMC-vel és ugyanaz a helyzet, majd megnézem BS Playerrel illetve más lejátszó programmal is. Megnéztem MrMC-vel (Kodi fork) az ATV4-en, ott hibátlan, Krypton alatt a gépen (Mac) is hibátlan, de ennek ellenére a legújabb build még jobb lett az elődnél és annyira nem érzékelhető ez a banding filmnézés közben.
Jarvis buildek alatt is ilyen? Én már nem emlékszem és követni sem tudom, túl sok a "Kodi" a házban.(#16017) junkpod
Ezt be kell szereznem, szerencsére az utóbbi időben nem nagyon találkoztam a jelenséggel filmnézés közben. -
junkpod
veterán
válasz
djnice #15997 üzenetére
Amúgy a banding effektussal mi a helyzet szerinted? EZ minden SoC-nál, minden lejátszónál egyformán jelentkezik? Vagy ez TV függő is?
Este majd megpróbálok posztolni ide egy olyan filmrészletet amin nagyon látszik és zavaró, de nem tudom eldönteni, hogy a homokszem hova csúszott be: forrás fájl, lejátszó szoftver, lejátszó hw, tv? -
Technoman
őstag
válasz
djnice #15997 üzenetére
1. Minden annak a függvénye, hogy android alatt ill. LE alatt milyen másolási sebességet fogok tudni elérni Win 8.1-nél.
Eddig a 100-as Venznél Nand alatt 10-12Mbps, LE alatt 3-4Mbps volt. Mivel én elég sokat szoktam Win alatt vinyóról-vinyóra menteni/másolni, ez egy lényeges dolog (nem, nem akarok NAS-t)
2. A képminőséget csak úgy beírtam, annyira nem számottevő, lévén mert én is -mint a klubtagsággal rendelkezők többsége- .mkv-t húzok le, nem a BD anyagot.
3. Mivel ritkán veszek cuccokat (nem jellemző rám az "évente cserélem a telómat" mondat) így ez belefér. Cserében nincsenek félreértések. -
Technoman
őstag
válasz
djnice #15979 üzenetére
Félretéve blakey-val folytatott csörtédet, én a következők miatt választottam a Minixet
1. Amlogis S905 Soc - tehát LE-vel is tudom használni (NEM FOGOM!, csak van egy dual boot-os lehetőség is)
2. A "milyen lejátszó" fórumon nem igazán tartják nyerőnek a RT chippel szerelt cuccokat (ha jól tudom a Zidooba is az van) Ha jól emlékszem, ott is voltak már komoly viták a "gagyi vs. nem gagyi a Zidoo" témában.
(lévén nem rendelkeztem soha ilyen készülékkel, -mint mindenki- én is inkább a többségnek hiszek)
3. Magyarországon nem láttam forgalmazás alatt a Zidoo-t, a legutolsó KIII-as tomtop fiaskóm után komoly cuccost már nem fogok rendelni netről. Nekem megnyugvást jelent, hogy ha vmi nem jó, felszállok a metróra és visszaadom a terméket a mo.-i forgalmazónak/boltnak. Nem kell küldözgetni külföldre
4. 2 év garancia -
blakey
titán
válasz
djnice #15985 üzenetére
Nem a sárbadöngölésről van szó, mert árában eladtam, csak ugye úgy volt beállítva, hogy eszement jó, na ez az ami nem igaz, kezdve a távval, a gyatra anyagminőséggel, a nem kikapcsolható LE-vel gyári táv esetén, stb.
Zidoo volt náálam 3 hétig, nem fogok minden dolgomról nyilatkozni és most sem teszem. Ha meg úgy lenne ahogy írod, tehát nem volt csak beszélek róla akkor rád is igaz, mert neked nem volt Neo U1-et, a portolt ROM-ot meg hagyjuk, nagyon jó azokon az eszközökön a gyárihoz képest, de nem az eredeti, szóval ennyi.
HDMI capture, foglalkozz vele, ha akarsz, én is azzal foglalkozom amivel akarok.
Pont ez a személyeskedés amit te művelsz, képtelen vagy felfogni, hogy másnak már az értékrendje, végigjártam a boxok "ranglétráját" ugyanazon SoC-on belül, én tudom mit írok, nem véletlenül kerül többe az egyik és kevesebbe a másik. Mindegyiknek megvan a piaca és azt veszünk amit szeretnénk. -
blakey
titán
válasz
djnice #15983 üzenetére
Magamat egyáltalán nem győzködöm, 4 olcsóbb boxom volt, lett egy, 0 ráfizetéssel, ennyi.
Nem személyeskedtem, cserébe jól megszvattál a korábbi Nexbox ajánlásoddal, semmit nem ért számomra, egy vacak kis box volt, ne erőltesd az összehasonlítást a 9e-es és a 40e-s lejátszók között.
Amúgy, hol volt a személyeskedés? Próbálsz támadni, mert nem állja helyét az érvelésed? Ugyan már, szerintem ezt fejezzük be.
Köszi -
blakey
titán
válasz
djnice #15975 üzenetére
Nehogy már egy 9e-s lejátszót hasonlíts egy 40e-eshez, mert az a 9e-s lejátszó minden csak nem minőségi. Semmilyen szinten nem veszi fel a versenyt. Vehetsz trabantot VW motorral és vehetsz VW-t is, nem ugyanaz a két autó, ne erőltesd ezt a vonalat, mert semmi értelme.
A Zidoo egy kalap ... számomra semmit nem ér, a képminősége gyengébb, a tudása gyengébb, több a gond és még "B" terv sincs azaz nem lehet LE-t telepíteni, borzasztóan felejtős a számomra, ennyi. Tökéletesen tudatos választás volt és nagyon nem bántam meg, sőt annyira nem, hogy lehet veszek még egyet, mert ez működik, nem kell a netet bújni, hogy vajon mivel lehetne jobbá tenni.(#15979) djnice
Vettél egy Zidoot, mondod te, hogy tesztelni, de pár nap után visszaküldted. K..va jó a Neo U1 és ne lkezdjük megint, hogy a 9e-es ugyanazt tudja ómint a 40e-s, mert egyszerűen nem igaz. -
blakey
titán
válasz
djnice #15963 üzenetére
Nekem nagyon megérte, mert ninden szempontból jobb. SD kártyás LE beüzemelése is csak a bekapcsológomb hosszannyonását igényli, nem kell "szurkálni", stb. Egyszerüen nem lehet összehasonlítani az olcsó boxokkal.
Most LE-t használok, de bármikor áttérhetek a hibátlanul működő rendszerre, ezt az olcsó boxok esetében nem tudod megtenni.
A sok kis jobb alkatrész bizony érződik, egyáltalán nem kidobottérdekel pénz. -
Oldman2
nagyúr
válasz
djnice #15415 üzenetére
Nem szeretem a német nyelvet...
Ma megrendeltem ezt: TRONSMART Vega S95 Telos S905, 64 Bit CPU 2Ghz, Pentacore GPU, Lollipop, 2/16GB
Majd beszámolok, mennyi idő alatt érkezik meg. Köszi mindenki eddigi tanácsát!
-
junkpod
veterán
válasz
djnice #15307 üzenetére
A Chroma subsampling "hibára" gondolsz? Kszaq azt írta ez a következő dolog amit megvizsgál, most, hogy a 23,976 megoldva.
Amúgy nekem valami még nem frankó. Tegnap is volt olyan, hogy lejátszás közben kicsit darabos volt a megjelenítés ami pause után megjavult, mintha sávszélesség gondja lenne... -
blakey
titán
válasz
djnice #15307 üzenetére
Elsőre nem olyan szembetűnő illetve én is meg fogom nézni, de nem kell olyan durvára számítani, mint amilyet olvasunk, sőt, lehet, hogy a megjelenítőt hozzá kell kalibrálni és jó lesz. Nekem továbbra is a legjobb eddigi build, annak ellenére, hogy béta és van aki hibát talált a képminőségben. Ha lesz egy kis időm, akkor én is szemügyre veszem.
-
djherby
tag
válasz
djnice #15141 üzenetére
Persze, nem is szó szerint értettem a drágát. Az aliról azért nem nagyon szoktam drága cuccokat venni. Jó, néha nézem a minőséget is. Ez most olyan lesz. Akit érdekel hdmi kábel Egyébként sok mást is gyártanak és sztem jó minőségben.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
djnice #14850 üzenetére
Mondjuk a tv lejátszója sem kadenciahelyes,ellenben én elégedett vagyok vele,szerencsére nem vagyok rá érzékeny.Inkább a lényege az lenne,hogy képileg ne legyen rosszabb mint a beépített,ugyan akkor ne legyen finnyás a forrásokra.
A minix egész szimpi ár alapján,de az is sima s905.Nem lenne jobb S905x és912?Az összefoglaló szerint 4k-ra jobb a támogatása.
Isten igazából az is megoldható,hogy marad az S905 a páromnak és mellé egy olyan célhardver ami 4k-ban minden evő,de nem kerül csilliárdokba (igaz ez egy másik topic már...). -
törölt tag
válasz
djnice #14817 üzenetére
A LibreElec szerinted mi? Egy custom rendszer a box -ra. Az adott kereskedő tudja, hogy milyen szerződések kötik, mire vállalhat garanciát. Ha a 220V weboldalán nincs megemlítve a LibreElec lehetősége, annak nyilván oka van. Amit olvastál, annak az okát már leírta itt Lifeforce. Sztem teljesen érthető. Ezek miniPC -k, TV okosítók, nem pedig médialejátszó célhardverek. A LibreElec pedig egy hekkelés, amit mindenki a saját felelősségére hajthat végre.
-
anarchoid
csendes tag
válasz
djnice #12035 üzenetére
felraktam a
LibreELEC-S905.aarch64-7.0.3.010.img -t
es ugyanugy csinalja , viszont allitottam az offsetet 0.225 delayra es egycsapasra minden video jo lett
most mar semmi kivetnivalom nincs a libre elec ellen (lehet ez pont ennek keszuleknek vmi gyari hibaja?)
fog erkezni egy ugyanilyen keszulekem nemsokara , kivancsi leszek lesze eleteres a 2 eszkoz kozott
-
Technoman
őstag
válasz
djnice #11921 üzenetére
djnice
Úgy néz ki, hogy az általad ajánlott dolog müxik. Szpászivá
Rápakoltam a 11-es 32bitesét, egy class 6-ra (most csak ez van itthon, gyorsban)
Azóta már a JukeBoxot is megkergettem 8 terkás anyagommal. A memóriából még mindig többem van, mint a régi, 9-esnél, a bekapcsolása pillanatában (!) (554MB vs. 521MB)junkpod
Az a gondom ezzel a 111-es LE-vel, hogy a gyári távom abszolút nem műxik (csak a bekapcsló gombja)
Gondoltam teszek egy kísérletet a a configoddal, de az általad belinkelt oldalnál az van kiírva, hogy a fájl "Removed" lett.
Tudnál ebben segíteni?
thx -
Technoman
őstag
válasz
djnice #11921 üzenetére
djnice:
Köszi az ötletet, már próbálom is. Majd referálok.Pelican & pinnacle
HúúÚÚÚ, ez kicsit bonyolult.
Az ismerősom, aki nagykerezik és aki a boxot rendelte nekem, azt mondta, hogy megkérdezte a forgalmazótól (Cedrus Kft), hogy mit lehet csinálni. A Cédrus -állítólag- már felkészült az ilyen hülyékre -mint én- és kiadott egy kimondottan VENZ-re írt LE-t (LibreELEC-Venz_V10.aarch64-7.0.2.001)
Ez az amit nekem is sikerült feltenni, egy fórumtag tanácsára.
A gond csak az, hogy az eredeti op-ot (5.1-et) azért nem sikerült visszatelepíteni, a kocka ismerősömnek, mert mindig azt írja ki, hogy a feltenni szándékozott Droid op régebbi, mint a jelenleg használt -a fenti- LE op és állandóan megtagadja a telepítését (?)
Jelenleg itt tartunk. A srácot nem akarom így az ünnepek előtt/alatt csesztetni. Januárban -ha addig még nem b@sztam ki ezt a Venzt az ablakon- visszatérünk a dologra. Addig viszont nem szeretnék KODI nélkül maradni. -
mayday00
őstag
válasz
djnice #11913 üzenetére
Én is hasonlóra gondoltam. 720p megy azt még bírja. Bedugtam a lan kábelt a masinába. ftp szerverről elkezdetem nézni egy 32gigás remuxot, az tökéletesen megy, hibátlanul. Semmi akadás. Mikor ilyen nagy az adatsebesség, nem félő, hogy túlmelegszik a készülék? Hűtés nincs benne, semmi szellőzés..
Vagy érdemes ilyenkor kikapcsolni, és pihentetni? -
blakey
titán
-
azbest
félisten
Na, csak meglett a lehető leghitelesebb forrás.
Tényleg top-bottom módban játsza le az mvc-t az amlogic codec. A legtöbb helyen varázslatnak írják, de nem írják le, hogy mi történik. Csinál egy konvertálást, hogy a formátumot tudja olvasni, de nem natívan játsza le, hanem átalakítva.
Ebből lehet a félreértés, mert tényleg lejátsza, csak nem az eredeti formátumban kiadva a kimenetre
A top-bottom azt hittem egy régebbi megoldás és azóta lett valami "trükk". De csak túlmisztifikálták néhány külföldi topicban.
-
azbest
félisten
MVC-s videóval próbáld, ne HTAB/HOU fajtával [link]
(#8812) junkpod
legalább 4 féle bekötés elterjedt. Ebből 1 kezdődik a tövénél földdelA legelső az amit az mp3/mp4 lejátszók kapcsán is szoktak emlegetni. Esélyes, hogy a boxok is azt használják, ha nem csesztek el semmit. De lehet az is, hogy hibás a kiement, mint ahogy a v88 pro esetén. Az is erre illik, de valamiért összekötötték a balt és a földet
-
azbest
félisten
Kodi Media Player Options with MVC/frame-packed 3D & HD Audio [link]
AMLogic S8xx & S9xx Players (as they can only render 3D MVC in half-rez, even with SPMC 16.x.x)Official MINIX Forum 3D ISO Playback
Uber Android/Kodi developer Koying has released a MVC hack for all Sxxx AML boxes, so once Minix implements it, U1 should be able to play MVC MKV's and 3D ISO's via framepacked output. But, it appears it'll be half-rez and not full 1080p to each eye... still better than nothing and an alternative to VidOn. I'll be getting a U1 for review and will test the VidOn version to verify (via Kodi log) to see if it's doing full 3D.Szóval tudja, csak fele felbontásban.
Nekem dlp projektorral a dlp link vagy frame-sequential néven emlegetett fajta jöhet csak szóba
-
a8l
aktív tag
Te milyen megjelenítőt használsz az LE-s S905 boxokhoz?
Szerintem rendben van a képminőség, én Full hd SXRD SONY HW10 projektoron nézem a filmeket, eddig Asus oplay gallery volt évekig, (de jó hogy már nincs), minden tekintetben jobb az s905 box LE-vel.
Képminőség mondjuk rendben volt az asusnál is, de a többi sehol sincs.
Hamarosan cserélem a megjelenítőt HW65-re de ahhoz is a minimxIII-at fogom használni. -
Ezen a 2 képen kalibrált minőségi ips monitorral is alig vehető észre valami eltérés(főleg hogy a 2 kép nem 100%.ban ugyan abban a pillanatban készült)
Valószínű közöttünk nincs mindenkinek 150.centis 1,5-2.milliós OLED TV je! Egy közép kategóriás(2-300.e) TV.n 2-3.Méter távolságból senki nem fog látni a 2 kép között eltérést! Ezen felesleges lovagolni!
-
forgonati
őstag
Gyalultam mindent, USB Burning Tool-al újra flasheltem ugyanazt a verziójú rendszert. Úgy fest ez megoldotta a gondokat, gond nélkül játssza azokat a filmeket amiket eddig el sem birt inditani. A hang is OK, szépen kimegy HDMI-is meg optikán is. A NAS-ról is játssza a filmeket, DLNA-n keresztül is. So far so good
Valami nagy gáz lehetett a rendszerben úgy néz ki. Fura mert én csináltam gyári beállitás visszaállitást, de az nem segitett. A komplett rendszer újrahúzása viszont úgy fest segitett. Legalábbis eddig minden megy rendesen.
Valaki tud valami jó lejátszót ami látja a megosztásokat is?
MX Playerrel nincs hang, bármit állitok rajta... Fura.
-
forgonati
őstag
Mégis mi lehet user error abban, ha rádugok egy pendrive-ot és elinditom a gyári Kodi-val?? Vagy bármilyen más lejátszóval. Mit lehet ezen nem jól csinálni? Meg mi lehet az user error abban hogy elinditom a filmet, van hang, majd megállitom, újra elinditom és már nincs hang. És akad a kép mint állat. Ismétlem gyári, módositatlan rendszerről beszélünk.
Csicsóka:
Én is azt gondolom hogy ezeknek semmi a FHD. De az enyém egy szar youtube videót sem képes lejátszani akadás nélkül, csak ha visszaveszem 480p-re. Ja és ott sincs hang csak néha...
-
pinnacle
nagyúr
Kodiból hol lehet Androidra váltani?
da. Próbáld ki a korlátozott színtér bekapcsolását.
-
-
DoItYourself
Topikgazda
"A DVD-ken pedig pont ezért hagytak sokszor körben pár fekete pixelt, hogy minél több látszódjon a képből ezeken a TV-ken."
Ezek szerint tévedésben éltem eddig, azt hittem a rengeteg mozis képarány (amit linkeltem) és az analóg-digitális konverzió hozadéka a DVD-ken az itt-ott látható fekete sáv, amit az overscan jótékonyan eltüntet még a lapostévéken is. Kösz a kiigazítást.
-
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
Nekem 3 boxnál is meg kellett csinálni mert kilógott a kép.
Még a droid alatt is kellett állítanom mert nem látszott az óra meg a fogaskarék teljesen.
Na most jön a kérdésem : kikapcsolni az Overscan-t a TV-n, - ez magyarul mit jelent és hol találom, a TV típus alant látható.
-
bajnokpityu
félisten
lehetséges. a PC-t se jeleniti meg helyesen. meglátjuk, h megjegyzi-e, egyelőre összegányoltam úgy,hogy box lekicsinyit annyit, amennyit a TV felnagyit.
innestől a képminőségről nem fogok tudni nyilatkozni, vetítőre nem fogom rárakni,TVm meg rosszul kezeli a hdmi jelet. kértem a TV topicjában is tanácsot, de úgy tűnik ezen a TVn nincs 1:1 mapping.
patice:egy gyors boot után egyből átálltam LE-re. gyorsabb a kezelőfelülete, mint a gyárinak. pedig 16os kodi 5.1es androidon a gyári. elvileg az se rossz.
gyuri: hát sajnos érthetetlen. értem én, ha az LCD teknika nem teljesen digitális, de azért nem gondoltam volna, hogy legalább a képfeldolgozásig nem erőltetik az 1:1es digitális utat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- War Thunder - MMO Combat Game
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kerékpársportok
- Béta iOS-t használók topikja
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nintendo Switch 2
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged