-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Hali1975 #93777 üzenetére
Ha jól olvasom, S905X-re a
gxl_p212_2g.dtb
100 Mbps LAN-ra van. Kis keresés alapján Beelink Mini MXIII-II is 100 Mbps-es, szóval jónak kellene lennie. De nincs sok p212-es dtb, úgyhogy érdemes lehet próbálkozni másikkal. Ha valóban gigabites, akkor én agxl_p212_2g_slowemmc.dtb
-vel próbálkoznék elsőre.
Azért még egyszer megkérdezem: ugye dtb.img néven másoltad az első partíció gyökerébe? -
Beni2360
félisten
válasz
Hali1975 #73895 üzenetére
Na akkor a wifi rész megoldódott.
Mivel te csak közbeléptél a másnak linkelt fájlokba, ami nem gond, de az előéletet nem tudom mit, mivel, hogyan megy a lejátszás és a TV-d sem ismerem. Vagyis így nem tudok tanácsot adni hang ügyben. - egy sharp 2,1es hangfal - gondolom aktív rendszer.
Én amikor az asztalnál egy kis TV-n beállítom a rendszert mivel az szinte csak sztereó hangot ad és kikapcsolom a hang továbbítást és ilyenkor a CE PCM kevert hangot továbbít a TV felé és akkor mindet hallani a hangrendszer tulajdonsága szerint. Próbálgatni kell és hallani fogod ami kell. -
Beni2360
félisten
válasz
Hali1975 #73869 üzenetére
A hálózati lejátszás meg a sebesség mérés kintről nem ugyan az. Elvileg egy benti hálózaton internet elérés nélkül is közlekednek az adatok vagyis ehhez nem kell internet. Ott sok minden közre játszhat. Milyen wifi chip van benne stb. És ugye egy pár MB adatforgalom oda vissza más mint egy folyamatos film lejátszás. De majd letesztelem az enyémet wifin ha el nem felejtem.
Nekem van egy 8 portos 1 GB-s switch, most cseréltem le egy 4 portost, azt teszem fel az apróra majd. Evvel ki van zárva az esetleges vacak router hibája.
-
-
Beni2360
félisten
válasz
Hali1975 #9361 üzenetére
Talán itt. hamarabb kapsz választ.
-
KTU
addikt
válasz
Hali1975 #7080 üzenetére
"akkor azokhoz kepest egy ilyen kutyu meg 1 giga rammal es normal /azret 82es tv nem art/ tvre dugva, bill +egerrel olcsobban kijon,"
Inkább 2GB ramosat nézz.
Volt / van nálam pár doboz, de már csak 2GB-os van.
Beelink MiniMXIII 2GB / 16GB,
Beelink Mini MX Ver 1.0 2GB / 16GB
Beelink M18 2GB / 16GB,
Sunwell T95M 2GB/8GB
NEXBOX A95X, 1GB / 8GBFőleg androiddal használom, még a kodit is.
1GB-al bezárogatja az alkalmazásokat, szenvedés lesz.
LE.-re elég, ha csak evvel szeretnéd használni, akkor kielégítő, tűrhető az 1GB. -
bostone
addikt
válasz
Hali1975 #7070 üzenetére
Azért nem teljesen elvetélt ötlet a böngetés egy tv okosító berendezésen.
Megfelelő perifériákkal még komfortos is lehet, de minimum egy légegér ajánlott.A libreelec-hez elég a saját távirányító.
Ez eu raktárból az ajánlottak közé tartozik.
Más
Gt1 tulajoknál milyen rendszerességgel jelentkezik a zöld villanás?
Tegnap megérkezett nekem is kínából a vámon keresztül. Picit paráztam, hogy teljességgel használhatatlan lesz, de a gyári, eredeti rom viszonylag ritkán adott okot a panaszra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Mac mini (2023 with M2)
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest