- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
ztsoft #41409 üzenetére
Remélem nemsokára ideér a T95M boxom, amit másfél hónapja rendeltem (geekbuying), kipróbálnám már ezt az új CE verziót a 3D miatt.
Egyébként Sam végre kiadott egy tesztverziót MVC frame packed 3D-hez, bár nem nagyon működik, azt írják a fórumlakók, várják a következőt. Innentől érdemes olvasni.
-
blakey
titán
válasz
ztsoft #41414 üzenetére
MPEG4 HW-es gyorsítással nincs gond, mondjuk Amlogic esetében minden esetben használom, Minix gyári lejátszójában is így kell beállítani, tehát az összes hardveres gyorsítás "Mindig"-re van állítva így nagyon ritkán van gond, Hi10 esetén meg átvált szoftveresre, de az úgy jó.Ha a fliratot bekapcsolom akkor erősen kell nézni, de mintha lenne 1-1 röccenés, de elég ritkán van.
-
blakey
titán
válasz
ztsoft #41358 üzenetére
Na, megnéztem egy feliratos részt, első alkalommal amikor megjelenik a felirat akkor van egy enyhe röccenés, de ez film közben nem olyan látványos, nem kizárt, hogy van olyan jelenet ahol zavaró lenne, de egyelőre jó, régen ennél durvább volt. Továbbra is úgy vagyok vele, hogy lehet áttérek a Leiára és az S912-re, de ennek még el kell telnie néhány napnak, mert nem lehet olyan gyorsan eldönteni.
(#41374) Beni2360
Egy jó ideje írom, hogy röccen, de nem hittél nekem.Nem ezzel a videóval szoktam tesztelni hanem filmekkel, mert inkább azt nézem de ezzel szerintem mindenki észreveszi, hogy mi a szitu.
-
Beni2360
félisten
válasz
ztsoft #41371 üzenetére
Hát a helyzet az, hogy konstatálnom kell a (#41367) blakey által linkelt szöveges filmnél igen csak akadozik folyamatosan az egész.
Pálcikánál is felirattal de ott még az fps miatt vacilláltam.
Igaz film nézés közben és csak felirattal nézek nem észlelem és ez a lényeg.
Nagyon jó ennek a CoreELEC-S912.arm-8.90.5 -nek a képe.
Ismertem ezt a fájlt már régen de még így nem teszteltem. -
Beni2360
félisten
válasz
ztsoft #41358 üzenetére
Már megkérdezem, hogy az a tetszőleges feliratnak nem kellene 24 fps -nek lennie?
------------------------
csak akkor ha megnyomod az "o"-t, "i"-t, hogy megnézd az infókatIgen, ekkor folyamatos az akadás - Nálad akkor a te 912 boxoddal valami nem stimmel.
Néha a film elején az első "O" gombnál van egy akadás de utána már nem látható.
Direkt most teszteltem. -
Csicsóka
őstag
válasz
ztsoft #41342 üzenetére
Valszeg a GUI alatt amikor bekapcsolja vki, pont a szolgáltatás engedélyezése, és elindítása történne meg, de mivel hibás a service fájl, nem tudott elindulni. Ezért aztán nem volt semmilyen várakozás.
Ez még mindig az LE hagyatéka. Ha valaki egy meglévő rendszert használ fel egy újhoz (CE) előfordulhatnak ilyen bakik. Elsiklottak felette, hogy mindenütt át kell írni mindent CE-re.
Alexelec észrevette, és átírta, ott jó a service. -
blakey
titán
válasz
ztsoft #41337 üzenetére
Igen úgy tűnik, mit kell tennem, hogy jó legyen? Milyen parancsot adjak ki?
Ilyet írtak nekem a CE csevegőben:
cp /usr/lib/systemd/system/kodi-waitonnetwork.service /storage/.config/system.d/
sed -i 's|cache/libreelec|cache/coreelec|g' /storage/.config/system.d/kodi-waitonnetwork.service -
ztsoft
őstag
válasz
ztsoft #41336 üzenetére
A service nincs összhangban a GUI-val. A GUI a /storage/.cache/coreelec alá menti a network_wait fájlt, a service meg a /storage/.cache/libreelec alatt keresi.
A kodi-waitonnetwork.service tartalma:
[Unit]
Description=Wait on network
Requisite=connman.service
After=connman.service
Before=network-online.target
DefaultDependencies=no
Conflicts=shutdown.target
ConditionPathExists=/storage/.cache/libreelec/network_wait[Service]
Type=oneshot
EnvironmentFile=/storage/.cache/libreelec/network_wait
ExecStartPre=/bin/sh -c 'echo "waiting on Network to come online ... (max. $WAIT_NETWORK_TIME sec.)"'
ExecStart=/usr/sbin/connmand-wait-online --timeout=${WAIT_NETWORK_TIME}
StandardOutput=tty
RemainAfterExit=yes[Install]
WantedBy=network-online.targetEddig a módosítás után minden újraindításra jó volt a csatlakozás. Lehet megvan a hiba oka?
-
blakey
titán
válasz
ztsoft #41332 üzenetére
A hardver, szoftver sem feltétlenül hiszen S905X-en, S905W-n és S912-n is próbáltam, mindig a megfelelő dtb-vel. Én sem tudom mi lehet, csakis arra tudok gondolni, hogy mindennél hamarabb indul az adatbázis beolvasása.
Sőt, amikor pl. inaktív a NAS és bekapcsolom valamelyik gépet a korábbi, lól működő verziók egyikével akkor akár percekig is áll a boot logónál, mert keresi az adatbázist majd betölti üresen, de itt 20 másodperc múlva üres képernyő fogad. -
-
blakey
titán
-
blakey
titán
-
blakey
titán
-
ztsoft
őstag
válasz
ztsoft #41298 üzenetére
Még annyi, hogy újraindítás után, ha lefutott az adatbázis frissítse (ha be van kapcsolva, ha nincs akkor ~30 mp) után ki lehet kapcsolni a naplózást. Meg valahova feltölteni.
Most én is megcsináltam, szépen látszanak a kérések, mennyi ideig tartott, meg az eredmények is.
-
blakey
titán
válasz
ztsoft #41291 üzenetére
A várakozási idő mindig 10 másodperc volt, most is, ráadásul van amikor beolvassa az adatbázist. Valami "bug" van, erre kéne rájönni. Az üzenet meg konkrétan csak ennél a verziónál jelenik meg, ez is valamilyen "bug" része lehet, lehet, hogy gyorsabban indul, mint ahogy a korábbi verzókban volt. Jarvis-szal, Kryptonnal nincs ilyen gond, de most már lenne létjogosultsága a Leiának így szépen átállnék.
-
blakey
titán
válasz
ztsoft #41283 üzenetére
Be van kapcsolva, Adam szerint nincs gond, túl hamar indulna a szolgáltatás. Ilyet soha nem írt ki egyik verziónál sem, ua. a beállítások, majd holnap megnézem.
S912-n a CE 8.90.5-tel már nem találok olyan fájlt amit ne vinne, gyakorlatilag az összes tesztanyagot szépen és hibátlanul viszi. A lejátszás közbeni infosáv megjelenésekor megjelenő röccenések vannak jelen, de már kevésbé zavaró. Jó lesz az S912 is. -
Beni2360
félisten
válasz
ztsoft #41260 üzenetére
Na azt a barátot használom én is vagy 20 éve. De azért itt is lehet kérdezni és azért olyan témában amihez nem nagyon értek magyarul mégiscsak jobban érthető és néha a kedves fórumlakók a szájba rágást is eszközölik.
Mivel 92 óta használom a wint, linuxon megbuktam meg előtte a komodor-n se akaródzott menni. Pedig Édesapám programozással is foglalkozott, igaz az még a lyuk kártyás rendszer idejében volt. Nem tudta a fejembe "verni" a dos rendszert, meg nem is nagyon akartam.
Na a lényeg, hogy megy és most fogom a fülest párosítani és lesznek sok kis fülesek. -
Beni2360
félisten
válasz
ztsoft #41254 üzenetére
Na azért összehoztam.
Átmásoltam a services mappát a backup mappában, hogy megmaradjon ha kell.
Létre hoztam a sevixes mappát és kiléptem a CE beállításokhoz.
Ott újból engedélyeztetni kellett a sambat és a bluetooth-t. Most már lehet keresni a párosítást és a services mappában létrehozta a samba.conf fájlt amiben ugyan az van mint az átmásolt services fájlban.
és a beolvasott samban lévő adatok is működnek. -
Csicsóka
őstag
válasz
ztsoft #41220 üzenetére
"Érdekes módon, most nem kellett semmilyen extra beállítást eszközölni (444,10bit, cache méret, stb), így is jó, de azért megnézem, hátha még jobb lesz. "
Itt írja Alex hogy:
"Ami magát a CoreELEC (ae-fork) rendszert illeti. Módosítottam / hozzáadtam mindazt, ami valóban szükséges (az én szempontból), majd azt, amit gyakorlatban gyakorolok. Például a "Midnight Commander" konzolfájlkezelő telepíthető a "CoreELEC" adattárból, de olyan paraméterekkel áll össze, amelyek nem alkalmasak az Amlogic számára (ez a megjelenésre vonatkozik). Ezért a beépített rendszer alkalmasabb."
Lehet hogy ezeket a beállításokat is eleve bele tette, és valóban alapból ott a nem széteső MC.
"Van boot logó (nagyon tetszik ez, ráadásul illik is hozzá), ráadásul még módosítottad is."
Hajlok a többség akarata felé, de a kiskapu most is ott van. Az s905_autoscript_nosplash átnevezve  s905_autoscript-re nem lesz spalsh, hanem rendes Linux rendszer üzenetek. Nem vagyok ügyes kép manipulátor, de a két logó képre ami a boot image-ban van, sikerült Gimp-el feliratot tenni.
-
dugesz77
őstag
válasz
ztsoft #41220 üzenetére
Pont mint én. Két kegyelem kettesem volt az egész bizonyítványomban az oroszból. Sohasem fért az agyamba. Szerencsére utána már angol jött abból érdekes 4-es voltam.
Azért gondolom legtöbbünk mászkált már annyit a menüben,hogy már felíratok értése nélkül is rátalál a nyelv beállításokra. -
ztsoft
őstag
válasz
ztsoft #41094 üzenetére
Eddig nagyon tetszik a CE 8.99.01 (ae-fork).
Gyönyörűek a színek a 4K-s demókon (szinte élethű), kristály tiszta, éles kép, eddig ilyet még nem láttam egyik verzión sem!
A legkomolyabb demó (400 Mbps, 508 Mbps a csúcs) anyag sem akad (eddig az összesnél akadt az elején). A 3D is jobb lett, megnőtt a térhatás (komolyan megközelíti a plazmán tapasztaltat).
A melegedés is tökéletes, a teszt alatt 70 fok volt a maximum, 26 fokos szobában. Alacsony CPU használat, mint az LE 8.2.2.3 esetén. Még a Class 4-es 8 GB-os kártya ellenére sem mondható lassúnak
Sajnos a felirat miatti akadás még meg van, meg a Kodi gyerek betegségei is (igaz, ne legyek telhetetlen, még csak alfa 3-nál tart). Ha a CE 8.90.5-ös is ilyen lesz, akkor jó irányba mennek.
Első indítás egy kicsit meglepő volt, orosz nyelv az alapértelmezett, nincs varázsló az elején. Van viszont sok beépített szolgáltatás (többsége orosz vonatkozással, AceStream Engine, Noxbit Service, TTV playlist, Oscam server, Tvheadend, Channel logos, és persze, engedélyezhető Transmission).
Az SSH jelszóért is túrni kellet egy kicsit a netet, ami mcpc.Ajánlom S912-n kipróbálásra (ha így folytatódik, akkor meglesz az LE 8.2.2.3 Ext4 méltó utódja.
Nagy köszönet a fejlesztőnek.
).
Egy kis ízelítő, az aeon.nox.ae kinézet, a "Rendszerinfó" widget-tel.
(#41119) BullZeye
Szívesen!Jól gondolom, hogy a gyártó mindegy?
Ebben lennék biztos, az enyém B kategóriás, Beni2360-é sem olcsó box.
a vas mindben ugyanaz?
Igen a SoC az, de a körítés eltérő lehet, ami befolyásolhatja a végerdményt.
-
blakey
titán
válasz
ztsoft #41094 üzenetére
Nem próbáltam, én is dobtam a 8.2.4.2-t, nagyon zavaró, hogy epizódok egymás utáni nézése nem jó, azaz megnézem az első részt a következő már fekete képpel indul, megállítás tán jó, OSMC meg hibátlan. CE 8.90.4-gyel nekem nem működik a MySQL adatbázis, korábbi verzióval jó volt, várom a 8.90.5-öst ahol már dobva lett az OSMC kernel és egy módosított kszaq kernel lesz.
-
Beni2360
félisten
válasz
ztsoft #40931 üzenetére
Egyedül a 1080p59.94-nél a legfelső sorban észlelni időnként mikró akadást. - na akkor kibővítem a hsz-m.
Szisztematikusan vagyis a jobb oldali számláló minden 1000. ugrásánál volt a röccenés és 59.94-s fájlnál 24-snél nem. Vagyis nem akármikor megjelenő feliratoknál. És azért általában 24 fps-t nézünk. Most a tizedeseket ne vegyük figyelembe. Nekem nincs is 59.94 anyagom.
Több mint egy éve elég drágán mérték ezt a boxot és most is úgymond nem az olcsó kategóriába tartozik.
Lehet, hogy akkor amikor kezdték gyártani még odafigyeltek az alkatrészekre. 3/16 GB boxok akkortájt nem nagyon voltak.
A lényeg ahogyan a kis Kínai a TV reklámba mondta" nekem tetsziiiiik" -
Beni2360
félisten
válasz
ztsoft #40914 üzenetére
Hát én a filmjeim 95% FHD remux, sorozatban van 720p filmem amit utólag több évadot kikérve a nagysága miatt választottam. Itt se ott se az utóbbi időkben nem látok röccenést. Tavaly még előfordult egy két filmnél.
És mint írtam csak feliratosan nézek filmet, olyat ki sem kölcsönzök amihez nincs felirat vagy nem tudok beszerezni. Ez már sajnos a saját hallásom végett van. -
Beni2360
félisten
válasz
ztsoft #40911 üzenetére
Ha nézel feliratosan filmet és zavar a felirat megjelenésekor "döccenő" kép, - hát nem tudom de most direkt bekapcsoltam és elindítottam a Pentagon titkait amiben folyamatosan beszélnek és egyetlen egy döccenést sem látok. Direkt azt figyelem, pásztázik lassan a kamera és egymás után jelennek meg a feliratos és semmi döccenés. Nem értem az egészet. Én is észre vettem anno amikor nem váltott át a kép és döccenések voltak a képen de most semmi.
LE 8.2.2.3 v van fent a de a régebbi sima LE-vel se volt ilyen gondom. Ja és állandóan felirattal nézem a filmeket. ( Tegnap voltam a szemészeten szemfenék vizsgálat és hasonló, minden rendbe van)
Kifogtam egy különleges példányt. -
Beni2360
félisten
válasz
ztsoft #40878 üzenetére
Nekem most az van fent: (LE 8.2.2.3 Ext4)
A Tv csak 25-50 és 30-60 mutathat. 25 és 30 nem fog mutatni adósságaiból szerintem.
Letöltöttem minden fájlt és eddig mindent akadás mentesen vitte.
Egyedül a 1080p59.94-nél a legfelső sorban észlelni időnként mikró akadást.
De írd, hogy mit kell nagyon figyelnem. -
Hyena
senior tag
válasz
ztsoft #40837 üzenetére
Van q201es box is gigabites lannal idokozben ahhoz mar talaltam is dtb.img-t es mukodik is jol.
Az egyetlen problema ez a bekapcsolas tema amire szinten megtalaltam a megoldast az alabbi forumban.
Az ottani leiras szerint (es ez rajtad is segiteni fog) u-boot -ot kell rajta cserelni.https://discourse.coreelec.org/t/android-box-h96-pro-plus-does-not-work-on-the-remote-control/610
Tudna segiteni valaki abban, hogy valami egyszeru modon , hogy tudom ezt megtenni?
-
Csicsóka
őstag
válasz
ztsoft #40749 üzenetére
"Még azt is megmerem kockáztatni, hogy a rendszerből kiolvasott adatok nem fedik a valóságot (ahogy az 500, 792 MHz-es különbség sem érezhető)."
Ezen már én is agyaltam, és nagyon úgy fest hogy ez így van ahogy írod. Magasabb órajelen a PC grafikus kártya szétfűti a házat nagyobb ventilátor, vagy vízhűtés nélkül. Itt meg semmi ilyesmi. Gyanús, az tuti.
-
ztsoft
őstag
válasz
ztsoft #40722 üzenetére
Ha már a többit teszteltem, akkor a CE 8.90.4-es se maradjon ki. Ugyan azokkal a videókkal, ugyan úgy csináltam, mint az előzőket, még helyiség hőmérséklete sem változott (23 fok).
GPU 500 MHz, Alap: 52, FHD: 61, 4K: 67 fok.
Nem igazán értem, hogy a GPU frekvenciáját miért 500 MHz-re állítják, az interneten talált adatok szerint az S912-ben lévő Mali T820 MP3-nak 600 MHz (tudom, a Wiki-t fenntartásokkal kell kezelni, de a gyártó oldalán nincs róla infó). Egyes oldalakon 750+MHz-es adat is olvasható, ahogy az S912 2GHz-es CPU-ja is.
Ezek alapján kszaq is használt egy kis túlhúzást az LE 8.2.2.3-as verzióban (666 MHz).
Ezek után ember legyen a talpán, aki megmondja a valós adatokat. Még azt is megmerem kockáztatni, hogy a rendszerből kiolvasott adatok nem fedik a valóságot (ahogy az 500, 792 MHz-es különbség sem érezhető). Esetleg valósak az adatok, de nincs megfelelő szoftveres támogatás a hardverhez, így szinte nem is számít.
-
ztsoft
őstag
válasz
ztsoft #40694 üzenetére
Ma csináltam egy hőmérséklet tesztet az LibreELEC-S912.arm-8.2.4.2-fix-lost-audio-v2-vel, érdekes eredmény született.
A tesztről, bekapcsolás után 10 - 15 perccel el is érte az alap hőmérsékletet a főképernyőn, ezután jöttek a 4K demó videók (a legnagyobb bit rátájú 135 Mb/s), majd egy hűtési főképernyő (az alap hőmérsékletig), majd egy FHD film. Minden videó NFS megosztásról, fájlkezelőből indítva lett lejátszva. RSS kikapcsolva.Túlhúzás nélkül (GPU 500 MHz), Alap: 61, FHD: 54, 4K: 67 fok.
Túlhúzva (GPU 792 MHz), Alap: 61, FHD: 54, 4K: 67 fok.Nem vettem észre semmilyen különbséget a két üzemmód között, sem kezelhetőség, sem lejátszás tekintetében. A miértekről majd talán egy jártasabb tag elmondja. Én csak találgatni tudnék.
Csak összehasonlítás ként az LE 8.2.2.3 Ext4-est is teszteltem, ugyan ezekkel a feltételekkel.
GPU 666 MHz, Alap: 46, FHD: 55, 4K: 63 fok.
A teszt alatt egy shell script-et használtam a könnyebb mérés miatt, meg egy pár plusz információt is sikerült kinyerni a rendszerből (kilépés: q, reset: r, min, max hőmérséklet nullázása). A hőmérséklet mérés az LE-ben lévő cputemp script-ből van (csak az AMLogic rész van benne, a felesleges hívások miatt), a többi lehet csak S912-n működik, de egy próbát megér.
(Netes sorozat nézés közben, azért ilyen gyenge a felbontás, ahhoz képest a kép minősége veri némelyik TV csatorna kép minőségét)
-
Csicsóka
őstag
válasz
ztsoft #40697 üzenetére
Itt nagyon jó csapat van, nagyon sok rendszeresen itt lévő, rendkívül jó szakember, és hatalmas tudás gyűlt itt össze. Írtam is az LE fórumra, hogy tessék a világ minden tájáról ezt a fórumot olvasni. Annak meg külön örülök, hogy Linuxos szakik is szép számmal segítik a közösséget. Ezzel a szabad szoftver népszerűsítése is halad, aminek a szekerét a kezdetektől tolom.
-
ztsoft
őstag
válasz
ztsoft #40355 üzenetére
Teszteltem az új 8.90.4-es verziót S912-n. Maradt a beállítás az előző verzióból, azaz a cache beállítás. Nem sok különbséget vettem észre az előző verzióhoz képest, amit igen, azt le is írom.
Amit az előző verziónál a magas CPU használat miatt alkalmaztam, az most nem működik, pontosabban, valószínűleg ez lett az alap beállítás, mivel nem számít, hogy ott van, vagy nincs.
<advancedsettings>
<gui>
<algorithmdirtyregions>3</algorithmdirtyregions>
</gui>
</advancedsettings>Természetesen, a már leírt hátránya érezhető (akit ez zavar, az a 3-ast írja át 0-ra. Így marad a magas CPU használat). Az RSS használatát továbbra is kerülni kell, 60 % fölötti CPU használata miatt.
Egy számomra nagyon nagy hiba viszont előjött ezzel a verzióval. A Wi-Fi szinte használhatatlan lett, 5 GHz-en max 30 Mb/s-et tud mindkét irányban (itt van az előző verzió tesztje, [link], ugyan ezt hozza most az LE 8.2.2.3-as verzió is, egyéb hiba kizárva).
Ami még számomra furcsa, hogy engedélyezett Wi-Fi esetén simán kér magának IP címet aktív kábeles kapcsolat esetén is (azaz, a box-nak 2 db IP címe van), újra indítás után is. Ráadásul elsődlegesnek használja a Wi-Fi-t.Konkrétan tiltani kell a Wi-Fi-t.
Összességében, számomra rosszabb lett ez a verzió.
Sajnos, egyre jobban kezd kirajzolódni, hogy az S912-höz a nem létező hardveres támogatás miatt, nem lesz kompromisszumok nélküli, tökéletesen használható új verzió.
-
-
darvinya
titán
válasz
ztsoft #40561 üzenetére
Ok, nem automatikus.
Azért hagyom alapon, mert tárolásnak ott a tár, ne töltse be előre file egy részét.
Lejátszáskor elő tölt, amihez jól jön a nagyobb cache.
Egész innét indult, hogy lejátszáskor állandóan tölt film közben, ami nagyon zavaró, s miután átállítottam cache, azóta semmi ilyen nincs. -
Csicsóka
őstag
válasz
ztsoft #40478 üzenetére
"Hopácska! Valahonnan nagyon ismerős az Emerson tag a LibreELEC fórumról." 
Már legalább egy órája válaszoltam arra kérdésre, hogy miben más az ext4 mint az eredeti.
Még mindig moderálásra vár, és nem került ki. A frissebb hozzászólások meg már kint vannak.
Most olvassák biztos a PH fórumot, vagy tesztelik az ext4-et, vagy itt is az lesz a szitu, mint az OSMC ügyben.
Kibannolnak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Path of Exile (ARPG)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Mac mini (2023 with M2)
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest