- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Truman
senior tag
válasz
DoItYourself #52966 üzenetére
Igen azt tudom. Viszont a vinyó is 2.0 porton van, ami rá van kötve, amire a torrent kliens is tölt. Ezért kérdem, hogy mit befolyásol az a gyakorlatban, a natív gigabit LAN és az USB--Gigabit LAN.
-
Pelican
őstag
válasz
DoItYourself #52627 üzenetére
Arról még nem volt szó.
Szerintem egyik fejlesztőt sem érdekli...
Viszont úgy néz ki, hogy a meglévő S9xx-et is átrakják 4.9-es kernelre.
Legalábbis ez a terv, aztán hogy lesznek-e olyan buktatók, amik ezt lehetetlenné teszik, az majd kiderül. -
Beni2360
félisten
válasz
DoItYourself #52589 üzenetére
Tcr írta: Zyxel NAS magától csinál egy megosztást, de meg kell nézni, hogy engedélyezve van-e a megosztás mindenkinek!!!! Mert akkor jönnek a szokásos felh.+jelszó kérés.
-
válasz
DoItYourself #52420 üzenetére
ARCTIC MX-4 pasztát tettem az SOC.ra, a borba pedig Speciális szilikon ragasztóval van(amit más elektronikai cuccoknál is használnak) a sarkainál rögzítve.
-
synar
őstag
válasz
DoItYourself #52379 üzenetére
-
mgaben
senior tag
válasz
DoItYourself #52120 üzenetére
Na. Megtaláltam a ludast. A lejatszo/videó beallitasokban a kepfrissites gyakorisagat ki kellett kapcsolni. Eddig indulaskor/leallitaskor volt. Most kikapcsoltam teljesen.
-
mgaben
senior tag
válasz
DoItYourself #52120 üzenetére
Közvetlen tv-re. Sd kártya sem hiszem, mert a beelink meg belső tárolós android volt. Kipróbáltam az alap skinnel, de azzal is. Még a hálózaton gondolkodom, de az a fura, hogy eleinte normálisan működött. CE-n most van olyan verzió ami probléma mentes 905x-re? Ami már stabil kodival van.
Igazából csak azért írtam ide, mert angolul nem nagyon tudnám megfogalmazni a problémát. Szerintem valami kodi hülyeség lehet.
-
Csicsóka
őstag
válasz
DoItYourself #52112 üzenetére
Még vissza is kellene másolni a könyvtárba, mert az újra indult rendszer már ott keresné. A boot (FAT) partíciót is mountolni kell, a /flash alá, mert ez most nincs mountolva az ext4-ben. Majd gondolkodok még rajta, de a vissza állás 1xerűbb, és az eltérő alm_autocript probléma is megoldódik vele.
Szerintem rajtam kívül senki sem indítja el a rendszert text, nosplash, vagy debugging, stb. módban, ami az uEnv.ini egyik hozadéka. -
-szabi-
addikt
válasz
DoItYourself #52065 üzenetére
Hi
Természetesen az sd kártyát betettem a friss CE-Kodi betöltődése után.
Meg is jelent és böngészhető volt.
Az említett átköltöző parancsot is lefuttattam, de nem csinált semmit, ez után jöttem rá, hogy fordítva kellene.
Viszont ezt már nem tudtam, mit csatol milyen névvel linux alatt és mit kellene másképp.
Az "mc"-t meg nem tudom mi.(#52069) Csicsóka
Már említettem neked korábban: "A parancssorral az a bajom, hogy nem tudom melyik mit jelent"
Amit leírtál azt nem tudom összeraknirsync -av --delete /var/media/STORAGE/ /storage
Nem tudom mi az "av", mit csinál itt a "delete" és fentebb írtam a linux, milyen névvel csatol fel sd kártyát sem tudom.
Hatalmas különbség van az között, hogy bemásolom a putty-ba és lefuttatom illetve, hogy értem is mi történik.Szóval elég lett volna itt a kiterjesztés nélküli "system" fájl felülírása?
Ezt biztos kipróbáltam volna az újra konfigurálás helyett, ha már a csütörtöki kérdésemkor felmerült volna javaslatként.
Viszont mostantól ha valaki keres erre a hibára akkor nem csak a device tree csere kerül elő megoldásként hanem ez is.üdv
-
-szabi-
addikt
válasz
DoItYourself #52003 üzenetére
Hi
A kapott hibaüzenet a CE logó után: "Starting debugging shell for boot step: prepare_sysroot... type exit to quit"
Természetesen itt "type exit" szóba sem jöhet.
Keresgélve itt a topikban többnyire nem megfelelő "device tree" volt a megoldás.
Itt azért találtam ezt furcsának mert eddig működött.
Ugyan PC-n újfent rámásoltam-felülírtam a megfelelővel, de nem segített a hibaüzenet megmaradt.
Feltettem egy pendrive-ra új CE-t, az működött.
Mivel a memóriakártya nem tűnt hibásnak felmerült bennem, hogy a pendrive-ra át tudnám e tenni a belakott CE-Kodit az sd kártyáról.
Bedugtam a box-ba a pendrive-ról futó CE-Kodi mellé, viszont itt jött a gond.
Az összefoglalóban szereplő egyik vagy másik megoldás sem volt kivitelezhető, mert mindkettőhöz a belakott kodinak kellett volna futnia.
Így maradt újfent a kodi beállítása.Memóriakártyán lefuttattam egy "h2testw"-et, hibátlannak írja.
Megoldható lett volna valami "system" fájl másolással-felülírassál a friss CE-ből az sd kártyára az újfent működésre bírása?
Miképp lehetett volna a friss CE-Kodi alól átvenni a belakott rendszert?
Mi mehetett itt félre az sd kártyás működéssel?üdv
-
válasz
DoItYourself #51955 üzenetére
köszönöm
-
-szabi-
addikt
válasz
DoItYourself #52003 üzenetére
Köszi a segítséget.
-
-szabi-
addikt
válasz
DoItYourself #51997 üzenetére
Pendrive-ra tudom megcsinálni mert nincs több sd kártyám.
Viszont így nem tudom kizárni a kártyaolvasó hibáját.
Amennyiben táp az okozza akkor android sem indulna el, nem?
Mit súg a tapasztalatod, mi a leggyakoribb gond ilyenkor. Kártyahiba, olvasóhiba, fájlsérülés? -
footy
addikt
válasz
DoItYourself #51940 üzenetére
Szerintem eleg lenne annyi megjegyzes az osszefoglaloba, hogy halozati lejatszasnal fellepo problema eseten erdemes tesztelni a rendszerszintu mountot.
-
kezman
őstag
válasz
DoItYourself #51755 üzenetére
Köszönöm, átolvastam, meg nekiugrok még egyszer, szóval a lényeg, LG 32LF2510 lcd tv, ehhez kellene a box, Semmi különös, youtube, böngészés, esetleg játék , esetleg film usb-ről, nem akarom én mókolni, vagy más szoftvert rá, ennyi lenne. Itt ahogy olvastam az Amlogic-ot ajánlja mindenki, ezekszerint a Rockcsies akkor felejtős.
-
kezman
őstag
válasz
DoItYourself #51744 üzenetére
Kösz, értem, akkor mit javasolsz, 912, 905w, vagy melyik lenne ok?
-
robi1979
aktív tag
válasz
DoItYourself #51638 üzenetére
Persze hogy nem, de valaki esetleg le tudná írni hogy SD-ről hogyan tudok Androidot frissíteni Vorke Z6+-on? Ha elcseszem az Android frissítését, akkor utána mi a teendő vagy dobhatom ki a kukába? Akinek megy a Horizon Go, milyen Androidot használ Vorke z6+-on? Igazából erre lennék kíváncsi. Többek között ezért választottam ezt a boxot mert itt a fórumon mondták hogy működik a Horizon Go gond nélkül és hogy z Android is használható. Az én Vorke Z6+-omon használhatatlan.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
DoItYourself #51633 üzenetére
Valószínűleg meghalt az ext4 partíció. Ugyanis az
userconfig service
feltételezi, hogy létezik a/storage/.config
könyvtár... -
mpo
veterán
válasz
DoItYourself #51559 üzenetére
Ezen én is hangosan felröhögtem.
-
ztsoft
őstag
válasz
DoItYourself #51559 üzenetére
Nagyon szép kortárs festmény.
Kár, hogy nincs fetrengős smiley a ph-n, most használtam volna. A nap fénypontja volt! Köszönöm!
-
Somatom
veterán
válasz
DoItYourself #51383 üzenetére
CE alatt nincs Play áruház, nem tudok Androidos alkalmazásokat telepíteni, használni. Én arra szeretném használni, amire eredetileg kitalálták ezeket a kütyüket, mielőtt médialejátszásra butították volna.
-
robi1979
aktív tag
válasz
DoItYourself #51323 üzenetére
Erről valakinek véleménye? Beelink GT1 Ultimate 3GB DDR4 + 32GB EMMC TV Box
-
ERPY
őstag
válasz
DoItYourself #51263 üzenetére
Rendben, köszönöm.
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
DoItYourself #48001 üzenetére
Frissítettem az összefoglalón.
LOG:
Mexel blogját belinkeltem a gyorstalpalóba.
4: + trance89 posztját is belinkeltem az S905X2 megtalpalásáról. -
Cimi86
tag
válasz
DoItYourself #50938 üzenetére
Elég a HDMI és a fullHD is. Néztem az ajánlásokat, de nagy részét már nem lehet kapni, gondoltam hátha van ajánlott vétel jelenleg valahol.
-
Móncsa
aktív tag
válasz
DoItYourself #50930 üzenetére
-
Castell
aktív tag
válasz
DoItYourself #50805 üzenetére
Ők, köszi. Maga az addon nálam is felmegy, lépegetni is tudok a menüben, de a játékok nem indulnak el...
-
newborn3
csendes tag
válasz
DoItYourself #50584 üzenetére
Igen a GUI-t állítottam ezt nem tudtam, köszönöm. A hűtést megoldottam már régebben, lepattintottam a hátulját és egy 80mm-es ventilátor pörög rajta usb meghajtással max. hőmérséklet terhelés alatt 50°C és hangtalan is.
-
kemuri78
csendes tag
válasz
DoItYourself #50589 üzenetére
Köszi!
-
espi38
őstag
válasz
DoItYourself #50280 üzenetére
Megnézem köszönöm
-
espi38
őstag
válasz
DoItYourself #50276 üzenetére
Igen,nekem csak a 4K kell valamint a dts hd dolby atmos hang leadása és torrentezés egy külső vinyo csatlakozásával.
Youtube és társait ugyis a tv appokkal fogom használni.
Ezek a kínai dobozok valóban akadásmentesen viszik a videó anyagokat,nem tudom elhinni
Amit linkeltél dobozkát szimpatikus és az ára se rossz,de ahogy néztem ebben s905X lapka van és az már kifutó széria,ennek ellenére ajánlott tipus? -
mexel
veterán
válasz
DoItYourself #50171 üzenetére
Az operával nem jött le, valami gikszer lesz ott, most frissítettem. A róka lehozta simán.
-
krisi08
tag
válasz
DoItYourself #50139 üzenetére
Köszönöm! Megis rendeltem geekbuying-ról olasz raktárból.
-
espi38
őstag
válasz
DoItYourself #48 üzenetére
Na éppen ezért tartok a kintről rendelős boxoktól
-
ZooLmt
csendes tag
válasz
DoItYourself #49971 üzenetére
MXQ PRO 4K a box és a "gxbb_p200_1G_100M.dtb" file-t másoltam a gyökérbe.
-
syler123
veterán
válasz
DoItYourself #49946 üzenetére
Köszi!
Végül az MXQ-t ajánlottam. 40$ 2gb ram. Remélem nem lesz gond vele.
Igaz hogy nincs rajta reset gomb??? Hogy fogok coreelecet tenni rá???
-
Osynho
addikt
válasz
DoItYourself #49764 üzenetére
Igen, kérdés, hogy mitől?
Ami még baromi idegesítő, hogy mondjuk végez a letöltés 80%-ával, kikapcsolom a gépet, legközelebb pedig 0%-ról kezdi újra a letöltést. Nem mindig, de nem sikerül szándákosan reprodukálnom.
(#49763) kovakovi77: természetesen saját tápos a ház.
-
zsiga68
őstag
válasz
DoItYourself #49629 üzenetére
Pl kodi 18 alatt működik az Rtl addons. De ha már nekiállok nem szeretnék egy régi verziót felkinlódni. Azt fel tudom tenni a gyári 16-os helyett is. Csak akad. Remélem kártyáról már jobb eredményt lehet elérni.
-
blakey
titán
válasz
DoItYourself #49605 üzenetére
Viszont te tudnád kezelni és akkor nem kell a TV-t bekapcsolni ha zenélni szeretnél. A többiek meg idővel megtanulják.
#49611) wwenigma
Azért azt el ne hidd, hogy 50Mbit-es az AC-ja, tud a sokkal többet, az oldalaknak meg ne nagyon higyj, teljesen fals infókat szerepeltetnek. -
blakey
titán
válasz
DoItYourself #49592 üzenetére
Igen, de nem értem, hogy ezen miért kell gondolkodni.
Miért lenne számotokra gond. Nem kéne tv a zene miatt.
-
blakey
titán
válasz
DoItYourself #49589 üzenetére
A TV tovabbra is optikaival lenne összekötve, ezért írtam, hogy marad ahogy van csak a boxból húzol egy optikait az erősítőbe.
-
blakey
titán
válasz
DoItYourself #49585 üzenetére
HDMI-n közlekedik a kép meg a hang, nem?
Most per pillanat nem tudom, hogy kimegy-e CE alatt egyszerre a hang optikain és HDMI-n, elvileg igen, de ezt ki kell próbálni. Így legalább nem kéne bekapcsolni a TV-t ha zenét hallgatsz. -
blakey
titán
válasz
DoItYourself #49579 üzenetére
Ha a boxot kötném direkt az erősítőre, akkor meg tévé nézéskor nem lenne hangom az erősítőn - de lenne, szerintem ha jobban átgondolod akkor ugyanúgy lenne ahogy most, egyébként annyi lenne a különbség, hogy a box közvetlenül az erősítőhöz csatlakozik.
-
Pelican
őstag
válasz
DoItYourself #49579 üzenetére
"Minden hang szépen átmegy"
Biztos? Dolby True HD, DTS HD MA? A mindenben ezek is benne vannak... -
envagyok
veterán
válasz
DoItYourself #49489 üzenetére
Újraindításokkal próbálkoztam.
Smb-n synology névvel vettem fel, fix ip-n van, most átírtam az ip címre, így megy.
Mit jelent a feloldás? -
blakey
titán
válasz
DoItYourself #49468 üzenetére
De attól még nem kéne csak 720x480-n jónak lennie, ha manuálisan átállítja akkor 1080p-n is jónak kéne lennie, tehát a bekapcsolási sorrend miatt nem kéne "duplán látnia" nagyobb felbontáson, tudom, mert teszteltem.
Természetesen a bekapcs. sorrend alap, előbb kijelző majd eszköz. -
mexel
veterán
válasz
DoItYourself #49136 üzenetére
Egy ilyen világszínvonalú sorozat megér egy plusz menüpontot
-
blakey
titán
válasz
DoItYourself #49130 üzenetére
Mire gondolsz? - "kezdetek" óta megvan a megoldás, amikor az RTLMost bevezette az a DRM tartalmakat is akkor neki is szüksége lett a libwidevine.so-ra, azóta hibátlanul megy.
-
Truman
senior tag
válasz
DoItYourself #49027 üzenetére
Most megnéztem egy 2018.12.23 -as nightly-val. Ugyan olyan sz@r rajta az avi. Ez fura. Vagy annyira kihaltnak gondolják ezt a formátumot, hogy nem is tesztelik már vele, mielőtt új verziót adnak ki?
-
Truman
senior tag
válasz
DoItYourself #48972 üzenetére
Köszi! Akkor nem érdemes felrakni a nightly -t ezek szerint, mert ott is rossz a legtöbb avi?
-
mexel
veterán
válasz
DoItYourself #48971 üzenetére
Köszi! Tudtam Koying-ról és hogy miért lett ilyen a kodi, csak azt nem hogy akkor ez így is marad, kb ennyi volt a kodi úgy néz ki. Kár hogy Koying nem csinált valami újabb verziót.
Azért nem kellett volna minden soc-ra szórakozni, nincs akkora választék hogy elszédüljenekRáadásul az amlogic már benne is volt, értelmetlenség volt kiszedni, egy kapcsolóval annyi maradhatott volna mint ami az spmc-ben van.
Vagy bárki aki tudná mit kellene. Elég gáz így hogy van is kodi meg nincs is
És azzal reklámozzák a boxokat. -
spgabor
aktív tag
válasz
DoItYourself #48891 üzenetére
Tényleg elírtam. Bocsi.
-
zsolee73
tag
válasz
DoItYourself #48837 üzenetére
Köszi!
-
kenand
veterán
válasz
DoItYourself #48795 üzenetére
De úgy tűnik ez is Kamu 905x !, a SOC képen 1200Mhz és P281 azaz 905w
-
ice9
tag
válasz
DoItYourself #48773 üzenetére
Az Excelvan Bl-59-ben csak analóg tuner van, ezért akarom felvértezni DVB-T tudással. Egyébként elviekben az Alfawise X tök ugyanez (bár Gearbesten ott nem ír Bluetooth supportot, de a rendeljkinait teszt szerint van benne). Ha megpróbálom rátenni egy pendrivera a LE-t vagy CE-t az nem fogja bántani a gyári Androidot, jól gondolom? Egy videón azt látom, hogy van rajta Update&backup progi, így nem is lenne lehetetlen a dolog.
-
Csicsóka
őstag
válasz
DoItYourself #48720 üzenetére
Szombatig még kivárok, hátha lesz stabilabb nightly, mert mexel pont most írta hogy nem teljesen ok.
Akkor viszont már csomagolnom kell a két boxot, mert vasárnap repül haza a fiam, majd hétfőn érkezik a lányom is. Esetleg marad a 8.95.6, ha nem lesz jó a nightly. Valami stabil dolgot akarnék nekik oda adni. -
Kroni1
veterán
válasz
DoItYourself #48542 üzenetére
Igen olvastam, először a lengyelt akartam rendelni, talán az olasz még idén inkább ideér ugyhogy amellett döntöttem végül! Köszi a segítséget!
-
Kroni1
veterán
válasz
DoItYourself #48529 üzenetére
Értem köszi!
Ezen valahogy átsiklottam, mert célirányosan LE érdekelt, a CE-t nem ismerem, de akkor jó lesz az is. LE-hez képest nincs semmi hátránya igaz?!
Ajánlott tipusokat néztem, a MINIX & Khadas tetszenek de drágák kissé. Leginkább valami B kategóriás lenne megfelelő árban, Tronsmart-nak nincs valami új a kifutott modellje helyett?!
Azzal a márkával meg vagyok elégedve más fronton.
-
spgabor
aktív tag
válasz
DoItYourself #48415 üzenetére
Azt tudom, csak technikai részletekre lettem volna kiváncsi.
Adott nyákon hol vannak a szükséges forrasztási pontok? Milyen lábkiosztású soros kábelt kellene csiálnom, illetve milyen paramétereket kell pl puttyban beállítani, hogy tudjon kapcsolódni?
Ma már nem, de holnap ráguglizok, hátha találok hozzá valami leírást, vagy vagy valami kiindulási alapot. -
zsolee73
tag
válasz
DoItYourself #48328 üzenetére
Tegnap este nekiláttam a whitelist-nek CE alatt, de nem igazán tudom, hogy melyeket érdemes engedélyezni. A Vannak olyan frekvenciák, amelyeket egymás közeliek:
pl. 1920x1080p 60 és 59,94, (vagy 30 és 29,97)? Ezek közül engedélyerzzem mindkettőtt?A 24 ps filmeknél ha jól gondolom a 24 helyett a 23,98-at érdemes hagyni?
-
zsolee73
tag
válasz
Köszi!
-
sziku69
őstag
válasz
DoItYourself #48333 üzenetére
Köszi. Akkor marad bekapcsolva.
Az androidos részénél, első beüzemeléskor, van egy varázsló, ami bekapcsoláskor jön elő. Ekkor csak infrát használ. Ebben a varázslóban lehet párosítani a távot. Amúgy infrás irányítása nincs. Viszont van egy hang keresős funkciója a távnak.Tényleg nem egy gagyi cucc. Csak hát...
-
válasz
DoItYourself #48333 üzenetére
a Power gomb az 99% hogy nem BT.n keresztül megy mivel kikapcsolva nincs áram alatt így a BT kapcsolat se működhet a BOX.al, vagy pedig olyan gagyi az a box hogy kikapcsolt állapotba sincs kikapcsolva csak leveszi a képet a HDMI.ről hogy úgy nézzen ki mindha kikapcsolna!
-
Melorin
addikt
válasz
LE fut a boxon. A CE nem felelt meg nekem mert nem lehetett a hangot késleltetni vagy előrehozni (nem emlékszem) a képhez képest.
Nem a hálózat a szűk keresztmetszet, sima 720p filmekkel is ugyanezt csinálja az adapter, visszadugva a LAN kábelt a boxba pedig minden rendben működik.Meglesem akkor a többi adaptert is az összefoglalóban.
-
zsolee73
tag
válasz
DoItYourself #48321 üzenetére
Igen, ezt még szerettem volna kérdezni.
pl. adott egy Samu UE50MU6102 4K UHD TV, ami 3840 x 2160 pixeles felbontású.Ez az összes alatta lévő felbontást támogatja? Tehát a CE whitelist-ben az összes ez alatti felbontást kell megengednem?
-
blakey
titán
válasz
DoItYourself #48066 üzenetére
Nincs gond az Etcherrel 64GB-os kártya esetén sem, 2 napja írtam ilyen kártyát, ott inkább olvasó és program/gép közti inkompatibilítás állhat fenn, ha létezik ilyen.
-
Dolphine
addikt
válasz
DoItYourself #48066 üzenetére
Félreértés ne essék, én nem azt mondom, hogy rossz, de nálam valamiért nem működött megfelelően.
Tehát az sem teljesen igaz, hogy hibátlan! -
mexel
veterán
válasz
DoItYourself #48062 üzenetére
Ez érthető. Majd írok ha meglesz, csak lenne már időm rá végre. Elvileg van már kész dual is pár boxhoz de kellene leírás hozzá, csak nem érem utol magam semmivel
-
junkpod
veterán
válasz
DoItYourself #47963 üzenetére
Ó! Pedig ez volt a kedvenc soc-om... Elszomoritottal.
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
DoItYourself #47949 üzenetére
LOG:
Beraktam az ajánlott S912 boxokhoz: Vorke Z6/Z6 Plus, Tanix TX92, Tanix TX9 Pro. -
Anonymus23
veterán
válasz
DoItYourself #47971 üzenetére
+ (#47972) mexel
Köszönöm szépen! Végül is nem akkora dolog, csak ha lehetett volna, akkor el szerettem volna kerülni.
Akkor már csak egy kérdés, az én felhasználásomra elég a 2/16 GB-os verzió? Ebből látok alin ~53 USD-ért, vagy akkor már inkább az itt befutónak számító X92 ~57 USD-ért, vagy most látok akciósan olaszból szállítva a H96 Pro+ 3/32-est 69 USD-ért (~20k).Ti melyiket vennétek? CE szempontjából van jelentősége?
A H96-osnak egy picivel jobban tetszik a távirányítója -
Stehe
aktív tag
válasz
DoItYourself #47976 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Első körben akkor szerintem marad a MinimxIII, meglátom mennyire hiányzik majd a HDR. Elvileg akkor DTS / DTS-MA hangokkal sem lesz baj!
Illetve jelenleg 2 HDMI kábelem van: Egy átlagos, és egy nagyon jó minőségű... Szerintetek van különbség, hogy melyiket hova kötöm, vagy ebben az esetben a rendszer úgyis a rosszabb minőségi szintjén viselkedik?
-
Stehe
aktív tag
válasz
DoItYourself #47971 üzenetére
Köszi!
Erről az erősítőről lenne szó. Akkor a helyes bekötés, hogy a boxot összekötöm az erősítővel hdmi-n, majd az erősítőt is összekötöm a tv-vel hdmi-vel? Így át fog jutni a kép is?
X92-t megnézem, ez nagy váltás lenne a MiniMXIII-hoz képest? Elvileg a 4k-t viszi az is, bár a tesztelése még hátravan... Hasonlót keresnék én is, mint Anonymus23 említett, de nekem befelér a mókolás is! :-)
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
DoItYourself #47632 üzenetére
LOG:
62, 62b: LE/CE telepítés leírás egyszerűsítve, kozmetikázva -
zeotróp
csendes tag
válasz
DoItYourself #47787 üzenetére
Nem izomból, de szerintem koppanásig betoltam.
Abból is gondolom, hogy mint írtam, elindult a CE, láttam képet a TV-n. -
demmer123
őstag
válasz
DoItYourself #47705 üzenetére
Köszi a válaszod.És még annyi hogy 2gb+16 vagy 3gb ramal vegyem?
-
zoltanz
nagyúr
válasz
DoItYourself #47645 üzenetére
és kedves Csicsóka-nak is
Vettem valamelyet, aztán fesz, Ohm mérővel még kimérem mielőtt összedugom őket. Max elvágom és össze forrasztom a megfelelőre. -
Kowax
tag
válasz
DoItYourself #47632 üzenetére
Köszönjük és gratulálok, szerintem jó lett!
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
DoItYourself #46851 üzenetére
LOG: az összefoglaló 62-es ponttól kezdve kiegészítve a CE telepítésével.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
DoItYourself #47594 üzenetére
Ezt a trollkodás jelzőt kikérem magamnak...
-
Zsötie
tag
válasz
DoItYourself #47475 üzenetére
Innen le lehet tölteni.
Standard 2D, native render size, 60fps.
Ezzel próbáltam. -
Zsötie
tag
válasz
DoItYourself #47448 üzenetére
Igen, biztos. Nincs a wifi beállítva.
Igen, biztosan gigabites.
-
-szabi-
addikt
válasz
DoItYourself #47319 üzenetére
A negyedik pont szerinti eljárás helyett a parancssorok miatt kerestem volna más megoldást.
-
Keef_Lee
senior tag
válasz
DoItYourself #47321 üzenetére
Ez málnapc-n van, azért raktam off-ba. De a backup tapasztalat miatt kérdeztem.
-
Keef_Lee
senior tag
válasz
DoItYourself #47319 üzenetére
Az is megoldható valahogy, ha saját kártyára kell visszaköltőzni?
Elszúrtam a particionálást osmc alatt anno és mára kihízta a helyet. Hiába 8 Gb a kártya, ha nem lát belőle eleget. Viszont nagyon be van lakva. Valahogy le kellene menteni, aztán Linuxos PC-ben újraformáznám egybe a kártyát és valahogy menne vissza. -
kokopo
aktív tag
válasz
DoItYourself #46904 üzenetére
Az is volt eddig LE
De a Digis servlet CE-re irogattak emiatt probalom a CE-t, az addon meg nemkuldi a "hello-t" igy 10 perc utan megszakad, es felbontast sem lehet allitani (lehet majd fejlesztik) Meg a jovo s912-re ugyis a CE
Majd meglatom hogy eggyuttelek-e a felcentis kephiannyal
Koszi mindenkinek -
kokopo
aktív tag
válasz
DoItYourself #46902 üzenetére
Mindkettotoknek koszi hogy probaltok segiteni
Igen, probaltam ugy is hogy utanna kapcsoltam be a box-ot (pc-t)
A taviranyito 23-s gombja, a bemenetek kozti valtast iranyitja -DTV, ATV, SCART, YPbPr, PC, HDMI1, HDMI2, HDMI3, AV, USB
Szerintem hiaba allitom a tv-t pc bemenetre, ha a box hdmi1 csatlakozik, akar kikapcsolva vagy bekapcsolva -
kokopo
aktív tag
válasz
DoItYourself #46896 üzenetére
A magyarnyelvu kezikonyvben is azt irja, de hogy hogyan, azt mar nem
Sehol nemtalalok ilyen opciot (bemeneti forrast allitsa Pc uzemmodra / switch the input source to Pc mode)
Szerintem ezt akkor lehet allitani ha d-sub-on lenne csatlakoztatva eszkoz
(#46897) files32 kiprobaltam az osszes Hz-t
(#46898) blakey igy van
Az bosszant hogy LE-n megmarad, CE-n meg nem -
kokopo
aktív tag
válasz
DoItYourself #46892 üzenetére
Pc modrol nincs info, csak annyi hogy mit hova dugjak a Pc-bol tv-be
(#46893) Beni2360: ezaz itt nincs Levágás nélküli opcio, csak Auto/ 4:3/ 16:9/ Nagyitas1-2
-
kenand
veterán
válasz
DoItYourself #46885 üzenetére
Írtam is hogy a plusz, bár csak azt írják without Android, és a leírásban meg 905x chipset, de biztosan nincs benn. 89-ért még ki is próbálnám, ha a LibreElecet rá lehetne tolni, 140 az már sok csak a kíváncsiságom miatt.
(Egyébként is felvásároltam fél Kínát 11:11 alakalmával: fűtőszálak, Sonoff okos konnektorok, kapcsolók, TH10/16, fűtőszálak, full spectrum LED-ek növényeimnek, Xiaomi okos szenzorok stb) -
kenand
veterán
válasz
DoItYourself #46883 üzenetére
Tesztek szerint 720p (magyar oldalon is tesztelték).
ANSI lumen pár száz lehet, itthon nem is használnám, de pl balatoni házikóban egy filmet megnézni, vagy mobil appal TarrTV-t...elgondolkodtam.
De van több használt 720ps projektorom, nyáron be is fogtam oda az egyiket. Gondoltam fixen fel is applikálom a plafonra, de a feleségem tiltakozottAz alpahwise oldalon meg 1080p-snek írják (persze nem írja oda, hogy az nem a natív felbontásra gondol, arról hallgat) Lehet igazad van kamu az egész, mint sok kínai cucc.
-
divan
őstag
válasz
Ha legközelebb arra jársz, szerintem a 62b. Device tree fájl (dtb.img) választása,letöltése: menüpontot is ki lehetne terjeszteni a CE specifikus részekkel, többször előjött már itt a fórumon.
Köszi a munkát, remek az összefoglaló. -
darvinya
titán
válasz
Megjegyzem, hogy kellene egy menüpont Nem javasolt box-okhoz, pl: N4/N5, stb.
Kerülendő olyan box, ami megvezése több box nevét keverték össze, pl: X96 Mini TX3 RK -
DoItYourself
Topikgazda
válasz
DoItYourself #44960 üzenetére
Frissítettem kicsit az összefoglalón.
LOG:
Gyorstalpaló: +CE táv beállítás
5: +X92, (Vero4K+ nem javasolt)
10b: +USB ethernet adapterek
62c: +Etcher
62e1: ERPY X96 remote.conf link cserélve, SSH másolás
+62e2: CE táv beállítás
+62h0 - parancssoros Kodi mentés -
Agostino
addikt
válasz
DoItYourself #46824 üzenetére
vorke lesz az, persze. feldobom rá a ce-t, átolvastam párszor pedig a kezdőhsz-t, de ezek szerint végig átsiklott rajta a szemem. egyébként elöljáróban: a ce, ha ez az ő dolga, tudja kezelni a kijelzős dobozokat? tudom, hogy az le nem az igazi rá ezek szerint, de ott akár ment a box akár nem, folyton a boot volt kiírva a kis lcd-re, ami éjszaka nem szerencsés, hogy világít, hiába van kikapcsolva.
-
a.t.t.i.
senior tag
válasz
DoItYourself #46610 üzenetére
Sikerült valahogy megcsinálni,köszi,LE alatt.
-
Truman
senior tag
válasz
DoItYourself #46617 üzenetére
Rendben, köszi.
-
a.t.t.i.
senior tag
válasz
DoItYourself #46592 üzenetére
Próbáltam,nem megy,sőt a telefonon van okos írányító de annak tanulnia kéne,de nincs miről.
Mi az SSH? -
Csicsóka
őstag
válasz
DoItYourself #46569 üzenetére
Nem partícionálja át az eMMC-t, csak új fájlrendszert hoz létre, dózer nyelven, csak formáz.
Nem is lenne jó ha gyalulná teljesen, mert oda lenne az U-boot, (ezzel tégla lenne) és a többi droidos partíció, ergo dd-vel nem is tudnánk mentésből vissza tenni a droidot. Csak újra flasheléssel lenne élet benne. -
Pelican
őstag
válasz
DoItYourself #46569 üzenetére
Nem.
zetecR:
Beni talán kettőt is kinyírt ugyanígy, de sikerült megjavíttatnia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Gaming notebook topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest