- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
T95Z
csendes tag
válasz
Zsötie #49786 üzenetére
Szia! Ez engem is érdekelne,mert a Leia alatt még a legfrissebb PKC sem működik jól. Elsőre elindítja a filmet,de utána már nem hajlandó.Újra kell indítani a kodit,hogy ismét elinduljon a film.Régebben még több hibája volt Leila alatt,szerintem alakul a fejlesztés.Addig marad MySQL.
-
blakey
titán
válasz
Zsötie #49661 üzenetére
Akkor 2 dolgot ki lehet még próbálni, az egyik, hogy a dtb-t is frissíted, ez hiba volt az előző verzióban és van akinél nem frissült, most elvileg orvosolval van, a másik, hogy egy külön SD-n, pendrive-on kipróbálsz egy friss telepítést, nálam 4K-val sincs gond, tegnap megnéztem S912-n.
-
blakey
titán
válasz
Zsötie #49643 üzenetére
Kapcsold ki a CoreELEC beállításoknál a 10bitre való váltást, hátha, de lehet, hogy más a gond. Nem tudom HDR-rel használni, mert az erősítő nem HDR-képes de nincs gond S912-n. Amúgy meg jelezni kéne ha ilyen gond van, mert én nem találkoztam sötét képernyővel csak ha véletlenül HDR jelet küdtem az amúgy SDR-es erősítőre.
-
Pelican
őstag
válasz
Zsötie #47484 üzenetére
Nézd meg ezt:
https://drive.google.com/uc?export=download&id=0Bxj6TUyM3NwjNklDb1VLLUNwcWMNem a lan - wifi a fő különbség hanem a tv - box.
-
Rosep
senior tag
válasz
Zsötie #40249 üzenetére
Pedig ennek a videónak a vége megerősíti, amit mondtam.
Elvileg egy Wi-Fi/Bluetooth képes boxot irányíthat a Harmony HUB rálátás nélkül. -
Rosep
senior tag
válasz
Zsötie #40247 üzenetére
Akkor amire ki akartam lyukadni:
Ha beszerzek egy ilyen új Logitech távirányítót, akkor elrakhatom a lejátszót hátra. Működni fog rádiósan a távirányítása a készüléknek? Ugyebár az újabb Harmony-k rádiósak a HUB-ig. Onnen meg a HUB vagy infrán, vagy rádiós jelen adja az adott eszköznek az utasításokat.
Jól tudom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- PC 1060 6GB , i7-7800x , 32GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged