- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LouiS22
veterán
válasz
meridaharcos #106704 üzenetére
átváltod előtte a megfelelő devizára.
-
devil-k
nagyúr
válasz
meridaharcos #106702 üzenetére
Revolut……..
-
_q
addikt
válasz
meridaharcos #89518 üzenetére
SD kártyáról is tud vagy usb-t megpróbálhatod ez alapján [link]
-
Kapanyél
őstag
válasz
meridaharcos #84198 üzenetére
Egy DVB-T vevő.
Van is egy a padláson. -
lali303
tag
válasz
meridaharcos #84198 üzenetére
Kodihoz telepítsd az olinestream adont.
-
robi1979
aktív tag
válasz
meridaharcos #79489 üzenetére
Szia!
Armbianra föl lehet tenni Emby-t?
Szívesen kipróbálnám valamelyik boxon az Armbiant, van erre valami step by step hogy hogyan kell fölvarázsolni a boxra? Pi3-hoz ugye jól tudom hogy nincs Emby és Armbian sem?
Elvileg a Voke z6+-ra is föl lehet tenni, az általad linkelt oldalon van S905 és 912-höz is.
Vorke z6+
CPU: Amlogic S912 Octa core ARM Cortex-A53 1.5Ghz
GPU: ARM Mali-T820MP3 GPU
RAM: 3GB DDR3
ROM: 32GB eMMC5.0Mindegyik boxon CoreElec van SD-n meg Android a belsőn. Erre hogyan lehet Armbiant telepíteni?
-
mexel
veterán
válasz
meridaharcos #79062 üzenetére
Köszi! Én a smart youtube-ot szoktam feltenni, a vanceddel már régen nem foglalkozom a kinézete miatt.
-
Fastfact
csendes tag
válasz
meridaharcos #79001 üzenetére
Szia!
Én PlayStaion 4 kontrollert használok. Megy a box beépített bluetoothával is, de nem árt beszerezni hozzá egy BT adaptert, mert időnként a beépített BT esetén nekem voltak beragadó gombok. Amúgy ez igaz lehet minden BT-s kontrollerre.
Fórumokon ezt a kontrollert istenítik, nekem nem volt hozzá szerencsém: 8BitDo SN30 Pro+
Itt is van egy ajánlás: EmuElec Wiki -
djnice
veterán
válasz
meridaharcos #79062 üzenetére
A Vanced az érintőképernyőre optimalizált, nem?
-
Jahno
veterán
válasz
meridaharcos #79001 üzenetére
Én csak hasonlókon, de SNESre hasonlító USBs és Xbox vagy egyéb értelemes játékvezérlők. Kínai Xbixosnak néha törik a kábele, azt egyszer kicseréled és megy örökké. Az eredeti jó lenne, csak csöppet drága. Régebben pld. ez vált be, de mire rendesen összeállt arra eltűnt a piacról:
Fut nekem mindenféle mindenen, de most visszatértünk laptop/miniPCre és lehet Win alapú lesz a következő verzió.
-
Tarokk79
aktív tag
válasz
meridaharcos #78843 üzenetére
Nem indult és ráraktam a 7,5V-os töltőre.
-
Beni2360
félisten
válasz
meridaharcos #78815 üzenetére
Azért megpróbálnám. Ez az ATV rendszer mindig is érdekelt már sokat olvastam itt róla mi mindent tud.
Hol találok magyar szájbarágós leírást a mentésről majd a ROM cseréről?
A-A usb kábel van. -
Beni2360
félisten
válasz
meridaharcos #78811 üzenetére
Az én egyik kedvelt régi boxom a MECOOL BB2 PRO ritkaszánba megy a saját keretein belül.
Nem igazán cseréltem még boxon ROM-t.
Telcsin, tabon már igen. Na meg volt egy megizzasztós box visszahozásom.
Ui: És mit tud ez a SlimBox10.3 ? Mivel az Android rész nem használom van értelme? -
csubyy
tag
válasz
meridaharcos #76864 üzenetére
Meghagytam a droidot, de nem használom igazán. A CE napi használatban van, online filmek, torrent, helyi fájlok lejátszása, IPTV. Ful HD általában, mert a tv ennyit tud. Volt X96-om is, az jobban melegedett, de az sem volt vészes.
-
csubyy
tag
válasz
meridaharcos #76849 üzenetére
A H96 nálam még jobban is muzsikál, mint az X96, kivétel a táv.
-
Marcsello31
őstag
válasz
meridaharcos #76846 üzenetére
Szia! Én kb 4 hete rendeltem egy h96max x3 delfines s905x3 android boxot, nekem bejött, a kinézete nekem sem tetszik, de ezt leszámítva 20 alatt megérte, 4gbyte ram 32gbyte rom, és 1905mhz 4x cpu. Nem fagy nem akad, youtube ok, kodi ok. Colereelec kompatibilis!
Persze mindenkinek más a véleménye és más típus jön be, nekem ez jött be. És ennél már foglalkoztak a hűtéssel is. Nem megy fel 70fok fölé a cpu még 3 óra filmnézés után sem. Teszteltem. Fimnézés folyamatos nem akad, tudja az 5ghz wifit. és az1gbyte lant.Azon gondolkodok hogy majd veszek még 1et, de abból egy hordozható android laptopot raknék össze, powerbankal látnám el áramilag, a kijelzőt és a panelt, egy hdmi kijelzőt kötnék rá aztán ennyi. 'ha hülyeség akkor bocs, csak tönprengtem rajta," De nem bántam meg, ennyi.
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
meridaharcos #76849 üzenetére
Voltak a 128 GB tárhelyes boxok között fake ramosak régebben, kerülném. Az ajánlottak ott vannak az összefoglalóban.
-
FingR86
őstag
válasz
meridaharcos #76846 üzenetére
ezzel meg is válaszoltad szerintem magadnak, hogy neked 128GB-os verzió kell
mondjuk én személy szerint biztos hogy max plus-t vennék, már csak a kinézete miatt is. az a delfines kék tökre bazári
egyébként azonos méretű tárhelyet figyelembe véve valóban olcsóbb a H96?
hirtelen felkukkantottam alira, de nem ez jött le... vagy ahol igen, ott 5$-os szállítási költség van -
Marcsello31
őstag
válasz
meridaharcos #76705 üzenetére
Szia! Értem, Én is hosszas nézegetés után maradtam ennél a típusnál, ha gondolod küldhetek róla neked videókat hogy miket tud meg milyen, persze pmben, de erős gépnek tűnik. Küldjek videót neked majd róla? Betöltés használat stb? "mobilról írtam". Ha lenne dtb fájlom ubuntu is menne 100osan, vagy a libreelec és társai.
-
Marcsello31
őstag
válasz
meridaharcos #76703 üzenetére
Szia! Itt van, én most ezt tesztelem egy ideje, [link] .
De már agyalok azon, hogy valahogy ubuntut kellene rá tennem, értem én hogy az android is linux alapon megy valahol, de láttam videókat a youtubon és azt mondják az okosok, hogy sokkal gyorsabb az ubuntu ezeken a gépeken mint a droid. Na mindegy, Csak akkor telepítsd fel ha neked is ilyen géped van, a neve rajta van az img fájlon, valahol van egy fórum is.
De sztem ezen marad ez az android, betöltési idő gyors, használat jó, de a kodi nálam nem tölti be az online filmeket, megtalálni megtalálja, csak elakad. jó választás ez a típus. Youtube akadás mentes, 4k fullhd ok. Játékok mennek, Mindent felismer. Akik értenek linuxul, én még tanulom. Én is elértem már azt hogy az ubuntu betöltösön"bootoljon pendriveról h96 max alatt"!!. De nem lelem meg a rá való dtb fájlt, addig meg rajta hagyom az androidot. Na mindegy, Jó ez, a gyárinál mindenképp sztem. "mobilról írtam". "Ha jól értettem telepítős droidot kerestél". -
files32
tag
válasz
meridaharcos #73087 üzenetére
Böngészőbe a box ip címe : a port száma ami alapban 8880.
-
mgaben
senior tag
válasz
meridaharcos #73085 üzenetére
Ilyesmire gondolsz? [link]
-
r859
csendes tag
válasz
meridaharcos #73078 üzenetére
Ha van kedved próbálgatni, én még bedobnám ötletként a Transdrone-t.
-
mikrofon
veterán
válasz
meridaharcos #73069 üzenetére
Persze hogy nem találod mert elírtam. Bocsi.
Amúgy ez kliensprogram. Ezt telepíted a telefonodra és ezzel vezérled a box-ra telepített transmission Server-t.
Tehát
Gábor Demko: Torrnado -
hunaqua
addikt
válasz
meridaharcos #65236 üzenetére
Azért aki "NAS" építésén gondolkodik ezekből az azt is vegye figyelembe,hogy praktikusabb sokkal ha a belsején fut és nem sd kártyán. (Az A95XMax cuccon nekem a CE-t sem sikerült a belsejébe raknom.)
Ne legyen szempont feltétlen az usb3 ,hiszen 30-40MB/s letöltési sebesség a plafon ezeknél,azt meg még tudja az usb2 is. Sőt,amennyiben van régi,nem Gigabites cucc,ott sincs akkora probléma ,mert ezt a sebességet kiszolgálhat az usb2-re dugott Gigabites kártya is.
-
tozso76
aktív tag
válasz
meridaharcos #64231 üzenetére
-
Csicsóka
őstag
válasz
meridaharcos #62901 üzenetére
!!! Felezős, eMMC-re települő CE-t telepítők figyelmébe ajánlom !!!
Erről az SD-ről indítandó telepítés megkezdése előtt, az első teendő a frissítés kikapcsolása. A következő pedig, meg kell nézni, hogy nem töltötte e le már a .update könyvtárba a frissítő .tar-t a háttérben. Ezt vagy SSH-n, vagy a hálózaton keresztül is meg lehet tenni. Ha már ott van a frissítő fájl, NEM szabad újra indítani, mert azonnal felülírja azt a rendszert, ami alkalmas az eMMC-re telepítésre, és egy gyári CE SD lesz a végeredmény. Reboot előtt törölni kell a .tar fájlt, így még ha újra is lesz indítva az eMMC-re telepítés előtt, már nem fog tudni befrissülni, mivel az auto update már ki van kapcsolva.
A már eMMC-re települt rendszeren, újra lehet engedélyezni a frissítést, és ekkor már probléma nélkül le fog futni. -
Csicsóka
őstag
válasz
meridaharcos #62897 üzenetére
Ezt írtad
Jelenleg a CE Sd-ről fut, 9.2.1
9.2.0 az amit én csináltam, ilyen nincs.
root@z6's password:
##############################################
# CoreELEC #
# https://coreelec.org #
##############################################
CoreELEC (official): 9.2.0 (Amlogic.arm)
root@CoreELEC:~# which installemmcsystem
/usr/sbin/installemmcsystem
És itt van benne az installemmcsystem parancs.
Remélem nem engedted, hogy az SD-n befrissüljön gyári 9.2.1-re?
Mert akkor annyi, felülírt mindent amit bele tettem. Kezdheted újra, és NEM kell engedni hogy befrissüljön, csak ha már települt az eMMC-re. -
Csicsóka
őstag
válasz
meridaharcos #62885 üzenetére
-
Csicsóka
őstag
válasz
meridaharcos #62782 üzenetére
Az 1/8-as is elég, ha szabad a data fele. Ez először ellenőrzi, és csak akkor megy fel, ha legalább ennyi szabad hely van.
Nem áll vissza alapra, marad minden ami eddig is volt.
Akkor áll alapra, ha később meg akarsz szabadulni az eMMC-re tett CE től. -
hunaqua
addikt
válasz
meridaharcos #60738 üzenetére
..én 900huf.-on nem idegeskedek,sőt levelezgetni sem szeretnék ennyiért akár napokig,hogy Áfa,nem Áfa,stb,stb
-
válasz
meridaharcos #60623 üzenetére
Mindegyik BOX ban ugyan az a lan chip van(már ha gigabit ről beszélünk) mert ugye a 100.as LAN.ok direktbe mennek az SOC.ról.
ha nem ment a N5MAX al mással se fog!
-
cof
veterán
válasz
meridaharcos #58779 üzenetére
Igen, aztán nem tudom, hogy mennyire kompatibilis egyik rendszer a másikkal, de egy próbát megérhet.
-
cof
veterán
válasz
meridaharcos #58773 üzenetére
CE Nightly-ban van ehhez kimondottan dtb, esetleg azzal?
(#58776) blakey Én is benéztem, mert ez a S922X még elég ritka itt is. A lényegen nem változtat.
-
divan
őstag
válasz
meridaharcos #58694 üzenetére
Én augusztus 22-én.
Ahhoz, hogy menjen a bekapcsoló gomb is, akkor a BL301.BIN Injection-t kellene megcsinálnom?
-
Beni2360
félisten
válasz
meridaharcos #58336 üzenetére
Végül ezt rendeltem de mivel a képen más wifi chip van feltüntetve írtam neki és megvártam míg leellenőrizték Majd elválik ha meg érkezik.
-
junkpod
veterán
válasz
meridaharcos #58107 üzenetére
Ez droid alatti mérés? CE- is tudnál mérni? (Nettools kiegészítő kell hozzá)
-
válasz
meridaharcos #58107 üzenetére
-
junkpod
veterán
válasz
meridaharcos #58105 üzenetére
De hát neked van gigabit droid alatt, tehát ez nem lehet gond.
-
Pelican
őstag
válasz
meridaharcos #58016 üzenetére
Lefényképezhetnéd az RT8211F környékét, mert junkpod dobozában három alkatrész nincs beültetve...
-
Pelican
őstag
válasz
meridaharcos #58045 üzenetére
Nem bonyolult.
Két gépen kell elindítanod, a szerveren iperf3 -s a kliensen iperf3 -c SERVERIP a letöltés irány és iperf3 -c SERVERIP -R a feltöltés. -
junkpod
veterán
válasz
meridaharcos #58042 üzenetére
Droid alatt be lehet lépni terminállal?
-
junkpod
veterán
válasz
meridaharcos #58038 üzenetére
Asus ac57u az enyém, lehet, hogy csak Asus allergiás a cucc?
-
junkpod
veterán
válasz
meridaharcos #58029 üzenetére
Milyen routerek logsz vele? Holnap raakasztom egy switchre...
Ethtool ezt listázza: https://m.prohardver.hu/tema/asus_router-ek_2/hsz_638-638.html
At viszont fura, hogy neked legalább droid alatt jól hasít, így nehéz lesz disputolni... Speed testét appból vagy böngészőből inditottad?
-
válasz
meridaharcos #58029 üzenetére
Megnéznéd CE alatt ipef3 al is?
ott legalább látod hogy tényleg mennyi a max
-
junkpod
veterán
válasz
Ethtool segítségével ha atallítom 100asra akkor már 6mbps-re felmegy a másolás sebessége kodiban, ez eddig a legjobb.
-
junkpod
veterán
válasz
én most próbltam másik kábelt másik slotot a routerben... no eredmény.
-
Nerazim
őstag
válasz
meridaharcos #57707 üzenetére
Kár értem ígéretesnek tűnt pedig.
-
junkpod
veterán
válasz
meridaharcos #57576 üzenetére
Pont ez van, a posta oldala 2 héttel le van maradva...
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
meridaharcos #57576 üzenetére
Átjön Európába és ott újra feladják, így lesz Eu-n belüli küldemény. Nekem ez jött le a követést elemezve
-
ztsoft
őstag
válasz
meridaharcos #57551 üzenetére
Parancsolj, [link].
-
junkpod
veterán
válasz
Azaz kodi.wiki
https://kodi.wiki/view/Samples -
junkpod
veterán
válasz
Kodi.tv letölthető teszt videók
-
Pelican
őstag
-
válasz
meridaharcos #56960 üzenetére
igen sok minden kiderült, az hogy csak 100.as a LAN, és az is hogy egy elavult szar AP6255 Wifi/BT modul van benne, ami 5.GHz WiFi-n MAXIMUM 1.csatornás 433.3 Mbps-t tud! Szóval az 1000.res Wifi is KAMU volt
Én sajnos még nem tudok nyilatkozni, mert a rohadék vámosok ülnek a csomagomon, szóval jó bő ~1,5-2.hét múlva talán készhez kapom!
-
easy...rider
őstag
válasz
A WiFi úgy látom 2x433Mbps tempót bír max dual band módban (ha jól értem a specifikációt) szóval esz elvileg 866Mbps, viszont antennából 1-et látok.
gyakorlatban majd kiderül.
Az a szilikon lap hozzáér egyáltalán a SOC-hoz? úgy tűnik nekem mintha mélyebben lenne a SOC mint a hűtőborda + szilikon lap magassága
Kíváncsi vagyok mekkora borda férhet be ha azt a fém lapot leszedjük.
Meg azzal szemezek hogy ott van még egy USB-nek hely
az feléleszthető kis ügyességgel?
(#56982) darvinya
Azért 2 óra stresz teszt az nem 2 óra filmezés, de ha huzamosabban játszunk rajta, az azért izzaszthat
de kb 20-30 perc után nem hiszem hogy sokat melegedne pluszban, enniy idő alatt beálhat már a végső hőmérséklete -
darvinya
titán
válasz
meridaharcos #56981 üzenetére
Csináld 2 órán keresztül, mint valós fullHD film tenné, vagy 4K (HDR), akkor már nem ennyi lesz.
Ráadásul ez nem teljesen valós, van ±5°C eltérés a valós és beépítet mérő között. -
junkpod
veterán
válasz
meridaharcos #56972 üzenetére
És wifivel? Kodival is tudsz mérni, mert másolás művelet közben kiírja. Fogsz 1 GB fájlt és masolgatod, storage-usb, storage-lan wifi...
-
darvinya
titán
válasz
meridaharcos #56970 üzenetére
Elsőnek van egy szilikon kocka ami már csak 60-70%-ban adja át a hőt.
A fém lap rosszabb hő leadó, mint bármilyen Alu vagy réz borda.
Pluszban kisebb felület méretű, mint 2x2-es Alu borda, ráadásul sík felületről nehezebben távozik a hő.Ugyanilyen volt X96 mini-ben, és már a bordára cserélés 10-15°C-al hűvösebb eredményt hozott.
Erre raktam még ventilátort, így erős kínzásra sem tud 65°C fölé menni. -
junkpod
veterán
válasz
meridaharcos #56970 üzenetére
Először dolgoztasd meg és nézd meg mit bír...
-
junkpod
veterán
válasz
Köszi.
Képünk már van. Sokan velemenyeztuk is, már csak tesztek kellenek.
CE, gui responsiveness, remote, LAN speed, CPU temp, ... -
darvinya
titán
válasz
Ez a hűtés csak arra jó, hogy megfőzd a CPU-t, mert hűteni biztosan nem jól.
Viszont AP6255 WiFi ac + BT chip nem rossz.
-
tupacamaru
veterán
válasz
A Pulse 1102NL egy 10/100 csatoló.
-
cof
veterán
válasz
meridaharcos #56914 üzenetére
Láttam a képet amit belinkeltél de a kérdést nem, már az se lesz rossz ha egy USB Gbit LAN adapter ára visszajön szerintem.
-
junkpod
veterán
válasz
meridaharcos #56904 üzenetére
Miért, a wifi 1000M?
-
Beni2360
félisten
válasz
meridaharcos #56895 üzenetére
Esetleg 1 új bankkártyával ?
-
darvinya
titán
válasz
meridaharcos #56897 üzenetére
Ki kell pattintani a gumi láb dugót.
-
dugesz77
őstag
válasz
meridaharcos #56895 üzenetére
Gumi lábak alatt csavar?
-
easy...rider
őstag
válasz
meridaharcos #56869 üzenetére
Ha holnap megkapnám, én is tesztelem az enyémet és jelzek. Bár nem tudom hogy ugyanonnan rendeltük e, lehet ez más lesz. Ha tényleg igaz hogy vann több verzió is.
A SOC az valódi benne? Bele tudtál nézni milyen belül? Bár valószínűleg egy kis shield mögött van.
Esetleg az ethernet chipet megnézni típusra hogy mi és rákeresni.(#56883) Beni2360
Lehet még update után kellett idő h android összekapja magát, 1-2 reboot gondolom volt azóta hogy elsőnek problémás volt. Vagy már az elején is próbáltál restartokat? -
szemmelver
aktív tag
válasz
meridaharcos #56871 üzenetére
Dispute nyitás - itt leírod a problémád. Valamennyi lóvét tuti kapsz vissza.
-
válasz
meridaharcos #56869 üzenetére
Hogy rohadnának meg!
Amúgy azt ugye tudod, hogy amit leveleztél privátba az eladóval NEM használhatod fel bizonyíték ként vissza térítésnél! (ez le is van írva az ali szabályaiban)
azért egy CE.t megnézhetnél hogy el e indul rajta stb....(valószínű csak USB ről fog indulni)
-
easy...rider
őstag
válasz
meridaharcos #56822 üzenetére
Nekem a TR99 a közelben van, de szerencsére pont ma maradt otthon a telefonom
2019-08-01 08:34
Debreceni Logisztikai Üzem, Submittal for redirecting or returning (Feldolgozás/szállítás alatt)2019-07-31 19:32
Nemzetközi Posta Kicserélő Központ, Forwarding to domestic delivery network -
válasz
meridaharcos #56840 üzenetére
Akkor szerencséd volt és átcsúszott a vámon, nekem is megérkezett tegnap este, de még nem engedték tovább, üllnek
a vámosok rajta -
junkpod
veterán
válasz
meridaharcos #56840 üzenetére
Enyém még csak departed country of origin...
-
válasz
meridaharcos #56822 üzenetére
Azt biztosan fogod tudni(ha követed itt a fórumot) ha megjön valakinek, biztosan be fogja írni.
Kb ~1.hete vettük, ilyen hamar nem jön meg azért, még 1-2.hét biztosan kell hogy megérkezzen valakihez, nekem az olcsósított A95X is utolsónak jött meg szinte.
Ha megérkezik majd jelezzük, de sztem kb mindenki ugyan akkor fogja megkapni pár nap eltéréssel!
a LAN sebessége meg majd csak akkor fog kiderülni, ha be kapcsoljuk a BOX-ot mert még az se jelent semmit mi lesz a dobozára írva.
De reménykedem hogy követik a leírás és csak a leg kisebb 2/16.os verzió van 100.as LAN al a többiek meg Gigabit-el, mert akkor megint tömeges visszatérítés lesz ahogy az A95X nél is, és nem szeretném itt is megszívni ahogy ott, mert mindenki aki visszatérítést kért az általam készített képeket linkelte be a kérelméhez, nekem meg nem akarták elfogadni a saját képeimet mondván, hogy azt már többen használták fel,
Majd 2.hétig ment a huza-vona, hogy némi kis pénzt térítsenek vissza, szóval nagyon nem szeretném ugyan ezt el játszani a TR99 el.
-
junkpod
veterán
válasz
meridaharcos #56589 üzenetére
-
dugesz77
őstag
válasz
meridaharcos #56615 üzenetére
Mivel még nem adta fel én visszamondtam a rendelést. Rájöttem, tök felesleges,van így is itthon két kihasználatlan boxom a szekrénybe. Nektek meg ha 100-as jön akkor lehet indítani egy partial refund-ot mondjuk 10-15$ értékkel annyiért bőven jó vagy lehet venni egy gigás adaptert hozzá.
-
Pelican
őstag
válasz
meridaharcos #56612 üzenetére
-
sub71
aktív tag
válasz
meridaharcos #56612 üzenetére
Parancsolj
de van olcsóbb is, keresgélj -
dugesz77
őstag
válasz
meridaharcos #56589 üzenetére
Én is rendeltem de lehet benyaltuk a gigás LAN-t rajta. Ezt az orosz tesztet néztem itt sem megy 100Mbit fölé. Talán még annyi lehet, hogy eleve csak 100-as nettel próbálja bár a kiakasztott 100/100 furcsa. Végül is mindegy van elfekvőben gigás usb3 adapter én úgysem ezzel töltök le nem érdek a elvesz egy usb portot.
-
synar
őstag
válasz
meridaharcos #56182 üzenetére
-
-
synar
őstag
válasz
Összefoglaló 62d pont.
-
synar
őstag
válasz
Tegyél egy tetszőleges zip fájlt a LE kártyára, és tallózd be az Androidos UPDATE&BACKUP programmal.
-
Beni2360
félisten
válasz
meridaharcos #56179 üzenetére
De vigyázzál és rakd 1920x1080p-re mert nekem előtte 4k/30 volt és a mai nap nem indult a CE.
Majd filmenként fog váltani amire kell. -
Beni2360
félisten
válasz
meridaharcos #56177 üzenetére
Ha megnézed a beállításokban a képernyőt ott a max /30 Hz van, annál több nincs is.
De nálam vígan lejátssza az /59.994 fps filmet is droid alatt éppen most néztem meg. HR 4K stb. -
Csicsóka
őstag
válasz
meridaharcos #49704 üzenetére
Települ, de csak a szűz, be nem állított rendszer. A /root könyvtárban van egy install.sh, de előtte ezt még rá kell másolni az SD boot partíciójára. (kimaradt az image-ból.)
Egyébként nem gyilkolja az SD-t mert minden olyan könyvtár alá ramdisket tesz, amibe gyakori az írási művelet. -
syler123
veterán
válasz
Szerintem az ég világon semmi értelme ezeket a boxokat OMV-vel használni, amikor még usb 3.0 sincs. Ezekre coreelec kell, meg transmission. A Coreelec gyönyörűen megossza a tartalmakat, nem tudom mi más kellene. Ja és tudunk filmet is nézni rajta, nem csak ossza a tartalmat.
-
HXY
addikt
válasz
meridaharcos #49707 üzenetére
Valami olyan fájlrendszer kell, ami nem naplózik. pl. FAT32, EXT2
-
Pelican
őstag
válasz
Mitől nem biztonságos? A nagy többségnek arról fut.
-
ztsoft
őstag
válasz
meridaharcos #43858 üzenetére
Szívesen.
-
ztsoft
őstag
válasz
meridaharcos #43850 üzenetére
Szia!
Parancsolj, [link].
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
meridaharcos #43850 üzenetére
Kodi samples, erre keress rá.
-
peterk
senior tag
válasz
meridaharcos #42581 üzenetére
Igen, tud 4K youtube-ot, de nem a playstore-ból letölthető hivatalos youtube appal, hanem egy másikkal. Az app neve "smartyoutubetv", google kidobja. Sideloadolva lehet telepíteni.
A BB2 egyébként gyári firm-mel Widevine L1-es. Illetve ..... közben azt hiszem megtaláltam a firmware-ben DRM-t érintő részeket, ezeket át lehet emelni elvileg bármelyik firmware-be, csak újra kell fordítani. Na, ez az amire nekem se kedvem, se időm nincs.
De megoldható. A youtube-hoz egyébként nem is kell ez a licensz. A gyári appal licenszestül sem megy 1080p fölé, ezzel a smartyoutube-al meg anélkül is.
A netflixhez ha jól tudom akkor kell. De ezzel kapcsolatban is sokféle infót olvastam, és csak a fele passzol azzal, amit én tapasztalok. Pár napja olvastam azt hiszem freaktabon, hogy sokan panaszkodtak, hogy aug. eleje óta nemhogy HD-ben, de egyáltalán nem megy a netflix app nekik. Kivágja a usereket azzal az üzenettel, hogy a box nem támogatott. Állítólag csak a hivatalos android boxokat támogatják ezen túl (amazon box, android box, nvidia box, stb.). Namost ehhez képest nálam - most, este próbáltam ki - a sony android TV-n simán megy a TV-vel előtelepített nexflix appal a 4K. Várni kell egy 15-20mp-et mire felkúszik a felbontás 480p-ról, de aztán stabilan beáll és tartja 4K felbontást.
Emlékeim szerint a BB2-n jött a HD amikor délután néztem, de lehet, hogy rosszul emlékszem. Csak éppen elindítottam és belekukkantottam. Most CoreElec-et bootoltam a géppel, ami éppen scrapeli a médiatáramat. Nem akarom félbeszakítani egy reboot miatt. Holnap napközben majd átbootolok és megmondom, hogy mit tapasztalok. (a netflix előfizetés sem mindegy, 4k-hoz a legynagyobb csomagra kell előfizetni).
-
BullZeye
veterán
válasz
meridaharcos #42517 üzenetére
Ha felmegy rá a 3gb CE akkor 3G
ha nem akkor 2gb,
amúgy CE és kodi még az 1gb ramot is alig használja ki, szóval hátrányt nem szenvedsz, csak szólni kell az eladónak, hogy partial refund, mert átvertek.
-
Csicsóka
őstag
válasz
meridaharcos #42268 üzenetére
Ha jól emlékszem ebben "még" gigabites a LAN, ezért kiváló erre a feladatra. rengeteget írtunk róla korábban.
-
Osynho
addikt
válasz
meridaharcos #12792 üzenetére
Írt abba a csoportba, de ebben az esetben azért nem áll le, mert a box ébren tartja. Laptop esetében pl leáll. Ugyanezt a házat használom M18-al és ugyanez a hiba.
-
gamerhun
csendes tag
válasz
meridaharcos #10355 üzenetére
Oszinten, fogalmam sincs... A gearbest-en rendes arat mutatott, amikor elkezdtem a vasarlast, es mire fizetesig eljutottam csak ennyit vont le a paypal szamlamrol...
-
sp8787
addikt
válasz
meridaharcos #8613 üzenetére
SYSTEM > Settings > Video > Playback > Adjust display refresh rate > Always
-
Zol77
aktív tag
válasz
meridaharcos #6553 üzenetére
A playről letöltött YT appot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Gamer PC , R7 7700X , RX 7800 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- GAMER ALAP! Intel i9-14900K / Z790 TuF / 32GB 7200MHz / 1TB Gen4 / 850w Gold!
- Bányász alaplapok és kiegészítők (RISER-ek, Stb.)
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest