- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz
Fastfact #103703 üzenetére
Hi, rosszul csinálod.
Plex szerver a lejátszón fut Dockerben ha jól értem.
ott a paraméterek között már megadod hogy a SMB-j megosztott tartalom a /movies alatt keresse.
PKC telepítéskor mikor a filmeket tallózod ezt a /movies alatt fogod megadni. PKC esetében ennél a megoldásnál sosem adsz meg smb-t csak /movies vagy /tvshows-t -
cof
veterán
válasz
Fastfact #101315 üzenetére
Szia!
Sajnos rosszul emlékeztem én is. Mivel már nincs nálam a Tanix TX9S mert tesómnak adtam, csak most tudtam ránézni hétvégén. LE 11.0.3 van rajta, viszont USB stickes távirányítóval van használva. A .dtb amit én használtam hozzá az a tanixtx9pro. Ezzel megy a Gbit LAN és a WiFi is működik.
Távirányítóval kapcsolatban azt olvastam, hogy kivezették a remote.conf-ot, de fel lehet programozni a gyárit. [link]
-
nfsu17
veterán
válasz
Fastfact #101090 üzenetére
Én nem telepítettem mostanában qbit-et (entware-ből sem), fogalmam sincs mi a jelszó.
Mármint az új, ha van új, és az adminadmin nem jó.
Erről a "generálásról" sem hallottam.
Olyan viszont egyszer volt (lehet véletlen), hogy ráfrissítettem egy már telepített qbit-re egy újabbat, sikerült is, de onnantól engem sem engedett be.
Az egész entware-t törölni kellett mindenestül (nem a CE/Kodit), majd újra nekifutni telepíteni nulláról. Aztán beengedett.
De ha ma frissen telepítetted...passz. -
neo81
senior tag
válasz
Fastfact #99815 üzenetére
Én úgy csináltam, hogy először a docker-t telepítettem fel repoból:
CoreELEC Add-ons/Szolgáltatások/Docker
Utána meg a portainer-t SSH-n kapcsolódva a boxra és kiadva ezt a 2 parancsot:
docker volume create portainer_data
docker run -d -p 9000:9000 --name portainer --restart=always -v /var/run/docker.sock:/var/run/docker.sock -v portainer_data:/data portainer/portainer-ce:latest
-
kutga
félisten
válasz
Fastfact #99795 üzenetére
Portainert ez alapján tudod telepíteni.
-
Beni2360
félisten
válasz
Fastfact #90641 üzenetére
Az ötlet amit írtam az az orvosi váró teremben jött létre. Most itthon kiprobálva igen működik, hálózaton ugyan úgy hozzá adni de nem bejelolni, hogy mi van benne és el mentes pl Kicsi mese, stb. Aztán már ott a sorban menü gomb és hozzá adás kedvencekhez. Meg fog jelenni a Vieoknal és a kedvencek közt is és onnan böngészhető. Ha USB-n van egy HDD akkor elég a videóknal megjelenő hdd - ben a kívánt mappát a kedvencekhez adni. Remélem sikred lesz.
-
Beni2360
félisten
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
Fastfact #79065 üzenetére
"Itt is van egy ajánlás: EmuElec Wiki"
Régebben próbáltam a Steam kontrollert CE+IAGL kiegészítővel, de nem igazán tudtam összehozni, ha jól emlékszek. Lehet próbálkoznom kéne újra, valami mással.
Van már annyiféle retro játék kiegészítő Kodihoz (IAGL, RetroArch, EmuELEC, Retroplayer?), vagy külön Amlogic distro is (EmuELEC, batocera, Lakka), hogy már ez megérne egy külön összefoglalót, mert könnyű megkavarodni. Megírja valaki?
-
Beni2360
félisten
válasz
Fastfact #76805 üzenetére
Köszi idáig eljutottam de tovább nem tudok menni.
Külső, belső ? Gondolom az 5 jegyű portot kellene valahova beírni, vagy? Valami nevet kér.
Ehhez láma vagyok útmutató nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Formula-1
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Dell Optiplex 7050 MICRO - TINY PC
- Lenovo ThinkCentre M710q TINY PC
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged