- Google Pixel topik
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sztem az a gond, hogy túl új a kütyü. Nincs még tapasztalat és eddig minden android miniPC bugokkal érkezett, amik aztán kicsiszolódtak. Pl. ott van az, hogy nem látod az USB -s meghajtókat. Ha ez a KitKat külső tárhelyre írási korlátozása miatt van, vagy azért, mert ezeket a csatolási pontokat is bevonja a tárhely emulációba, akkor az szarvashiba. Ezeket a Google merényleteket egy ilyen kütyünél alapból ki kellett volna iktatni. Aztán ott a Launcher. AML802 -n nekem két Launcher van a menüben. Az egyik a "hagyományos", tálcás megjelenítésű, a menü, home, vissza gombokkal. A tiednél a YT videókon viszont nem láttam ilyet. Stb., stb. Ezért írtam, hogy más ez a kütyü.
csadi0011:
Én alapvetően PC -s üzemmódban használom, de médiavezérlésre jobb a távirányító. Az enyém volt vagy 12 USD és egész jól elvagyok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik
- Google Pixel topik
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- ÚJ! GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5500 - 16GB DDR4 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Mac Mini M1 Újszerű 16GB/256ssd/1-3 hónap gar./p4290
- Gamer PC eladó - 7800 x3D / X870 Hero / 32G DDR5 / 4080 Super
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged