- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sztem az a gond, hogy túl új a kütyü. Nincs még tapasztalat és eddig minden android miniPC bugokkal érkezett, amik aztán kicsiszolódtak. Pl. ott van az, hogy nem látod az USB -s meghajtókat. Ha ez a KitKat külső tárhelyre írási korlátozása miatt van, vagy azért, mert ezeket a csatolási pontokat is bevonja a tárhely emulációba, akkor az szarvashiba. Ezeket a Google merényleteket egy ilyen kütyünél alapból ki kellett volna iktatni. Aztán ott a Launcher. AML802 -n nekem két Launcher van a menüben. Az egyik a "hagyományos", tálcás megjelenítésű, a menü, home, vissza gombokkal. A tiednél a YT videókon viszont nem láttam ilyet. Stb., stb. Ezért írtam, hogy más ez a kütyü.
csadi0011:
Én alapvetően PC -s üzemmódban használom, de médiavezérlésre jobb a távirányító. Az enyém volt vagy 12 USD és egész jól elvagyok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP notebook topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Háztartási gépek
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Villanyszerelés
- 3D nyomtatás
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple Mac mini M4 PRO 24GB / 512GB! BeszámtOK
- DELL 3050 USDT Micro - Mini PC - Core i5 7500T- 16GB DDR4 - 256GB SSD - több db - ÁFA-s számla is
- Mac Mini M1 Újszerű 16GB/256ssd/1-3 hónap gar./p4290
- Gamer PC eladó - 7800 x3D / X870 Hero / 32G DDR5 / 4080 Super
- ÚJ! DDR5 GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5 8400F - 16GB DDR5 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged