- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
válasz
mlinus #18525 üzenetére
1060 - " power of GTX 980"
Tudod mi ezzel a baj? Az hogy ezzel elkönyvelhetjük, hogy a kártya biztos, hogy kapásból többe fog kerülni mint a 980. Újabb, jobb, kevesebbet fogyaszt és annyival megy mint a 980.
Innentől meg ár érték arányban Rx 480 durván lealázta a kártyát, pedig még meg sem jelent.
-
-
bozont
veterán
válasz
mlinus #18430 üzenetére
Úgy értettem, hogy az RX480 is nagy előrelépés, mint az 1070 a 970-hez képest, csak nem a 290(x)-hez kellene hasonlítani ebből a szempontból, mert nem annak az utódja. Hanem a 380(x)-nek, úgy meg már más a leányzó fekvése, mert kevesebb/ugyanakkora fogyasztás mellett itt is megvan a 30-40% teljesítménytöbblet. És az ára is ugyan annyi mint a 380x-nek megjelenésekor (nem az itthoni persze).
Architektúrálisan szerintem sem történt nagy lőrelépés a fogyasztás terén. Viszont az sem érdekel túlzottan, hogy milyen módon érik el azt, amíg nem megy a teljesítmény rovására.
-
NandorHUN
addikt
válasz
mlinus #18299 üzenetére
Battlefield 4-et pedig nem nevezném konzolra írt játéknak. Multiplatform fps, aminek illett volna PC-n sikeresebbnek lennie.
Javult PC eladások azért ez nem csak a Steam érdeme. Azt is bele kell itt kalkulálni, hogy konzolon ha veszel egy játékot, végigviszed utána el tudod adni, PC-n nincs ilyen már, így mindenki aki multizni akar külön-külön meg kell vennie a gamet.
Konzolokat lehet szidni, de azt a teljesítményt kapod amiért fizettél, csodára nem kell várni.
Én is PC- n játszok, de azért elismerem amiben jobb a konzol, ár/értékben jobbak, van használt játék piac és jobb a community, nincs annyi cheater multiban.
-
NandorHUN
addikt
válasz
mlinus #18296 üzenetére
Nem hiszem hogy elégedetlenek lennének az emberek a kozolokkal, hiszen akkor nem lennének népszerűbbek mint a PC sok multis címnél.
Ha a 9gag meg hasonló oldalak alapján ítélkezel, akkor ott szerintem csak 12 éves kis srácok keresik az önigazolást, hogy anyuci karácsonyi pénzéből miért PC-t vettek is nem XO mint a haverok. #consolepeasant
-
Malibutomi
nagyúr
-
-
Habugi
addikt
válasz
mlinus #17579 üzenetére
Az-az 51% olyan mint az ormótlan sportcipő + zakó kombó amiben bemutatta, senki nem értheti..
Btw.., a YT-os LiveStream közben (egenn, felkeltem nézni..
) volt egy driver összeomlott/helyreállt ramazurim, nyilván a 390X-em kívánta ezzel kifejezni tiltakozását azt illetően, hogy fele fogyasztással fogja hozni egy 480/480X..
Mással nem tudom magyarázni, mivel hónapok/Win10 friss telepítése óta nem csinált ilyet, mondjuk tekintettel arra mit néztem éppen, stílszerű megmozdulás volt az biztos..
Még esetleges magyarázat lehet az 51%-ra az is, hogy a CF egyik tagját elejtette: [link]
(#17552) Abu85:
Köszönöm!
Ha tippelnem kellett volna ez lett volna az, csak sosem gondoltam volna, hogy annyira nagy lesz az átfutási/átállási idő, hogy képesek miatta komplett GDDR5X sorokat felhúzni.., szerintem vicces, jövőre ilyenkor négy fajta vRammal ellátott kártyákat lehet majd venni..Lesz a teljesség igénye nélkül..:
Maxwell,Pascal,Hawaii,Fiji,Polaris,Vega
DX11,OpenGL,Mantle,Vulkan,DX12
GDDR5, GDDR5X, HBM, HBM2Bünti, igazi diliház, átlag felhasználók számára akkora élmény lesz a számukra legmegfelelőbb választás megtalálása mint üvegesnek a hanyatesés..
-
DeckardCain
senior tag
válasz
mlinus #17391 üzenetére
Közel Ti/Titan szint, de várjunk egy pár tesztet még
A gtx 1080 alapján az egyedi hűtésű példányok majd 379-449$ közé érkeznek.
A túl oldalon meg egyelőre semmi....Mondjuk ezek után kíváncsi leszek az 1060-ra is. Remélem megkapja a 8Gb memóriát és teljesítményben a 970-980 szintjére fog érkezni.
-
törölt tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
mlinus #17265 üzenetére
Ménem? Pedigazolyanjó.
Attól függetlenül vicces, hogy FHD-ban DX12 alatt elvérzik, nem kicsit, nagyon... A tiéd DX11, az enyém DX12 - amiben új generáció alapján teljesíteni kéne, és jelenleg nem sikerül olyan jól, mint azt jósolták.
Ettől függetlenül majd kíváncsi leszek ugyan ilyen/hasonló tesztre pár hónap után, amikor már lesznek rendes driverek is.
-
-
törölt tag
válasz
mlinus #17265 üzenetére
Hat ez mar a mult - DX11, egyre kevesebb jatek fog jonni erre az API-ra, am ha a 1080 ilyen jol fog teljesiteni DX12 alatt, akkor tenyleg megerte aron alul kiszorni a Maxwell-eket es ujra zsebbe nyulni
NVidia prioritasa: Vulkan > DX12, nem acelos na, de szerencsere vannak jo paran akiknek el lehet adni ugyanazt a teljesitmenyt 2x
Kezd ez a kartya Benny Hill show-a alakulni, hajra NV
-
törölt tag
válasz
mlinus #15760 üzenetére
Kimondtad a varázsszót KONZOLON jól fut.
Minden ami Direct X 12-n át lesz portolva PC-re és nem lesz külön optimalizálva az jobban fog futni AMD-n.
Így Nvidiának minden egyes programba amit szeretne hogy jól fusson nála is PÉNZT kell beletennie.
A sok pénz is elfogy egyszer tudjátok... -
oAcido
aktív tag
-
törölt tag
válasz
mlinus #15713 üzenetére
A renderelt átvezetőknél is 30 FPS limit van. Az 50 FPS-re nem tudták, hogy tényleges limit van e vagy valami alapján korlátozza, pl. ha lenézek a kamerával akkor 58-ra is felmegy, normál esetben meg 50 körül.
Ja és a 30 FPS-re korlátozó Cinematic™ Experience kapcsoló sem működik rendesen, érdemes volt belerakni a PC-s verzióbaA trágya minőségű anizotróp szűrő pedig megfigyelhető a PCGH tesztben, bár ez legalább driverből kényszeríthető.
Amúgy ezek inkább az MS baklövései mintsem a DX12-é, de nyilván nem lehet elmenni mellette, hogy ha maga az MS is ilyen szarokat ad ki akkor mit várunk mástól ?
Nagyon érdekelne már, hogy a DICE mit alkot, Battlefront már szerintem nem kapja meg, de a Mirrors Edge vagy legkésőbb a BF-nek meg kéne... -
cyberkind
félisten
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
mlinus #15156 üzenetére
Biztos meg nincs fent az NV
Async engedelyezoasync -to-serial drivere.
Bocs ezt nem lehetett kihagyni.Viccen kivul ha utana semmiben nem boostol az mar nem a jatek hibaja hanem valami megreccsen a driverben.
Lehet megsem hulyeseg amit Abu irt hogy az AotS-hoz is kulon kod kellett az NV-hez. Gondolom majd hoznak uj drivert hozza ami megoldja.
-
daveoff
veterán
válasz
mlinus #15152 üzenetére
Nálam se megy a Hitman benchmark, egy hulladék ez a játék. A grafika az egy okádék, el se hiszem hogy ezt a játékot eladták nekem AAA címként, meg még bugos is mint állat....
Gondolom ezt is kiadták félkész állapotban, meg még beleerőltették a dx12-őt is, hogy legyen már benne megjelenéskor, mert azzal aztán úgy eladjuk a sok hülyének.
-
TTomax
félisten
válasz
mlinus #15091 üzenetére
Az nem lehet hiszen az nem jöhet ki addig amíg az nV ki nem hozza a Pascalt,hiszen mindenkit megkentek... [link],még rakhatnék ide úgy 5-6 nevet...
(#15093) rupsz
Hogyne,azért mert az AMD egyik legközelibb játékán jól mennek a radeonok,biztosított hogy minden DX12es címben jól fognak... -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
mlinus #14736 üzenetére
A játékélmény, illetve a játék szórakoztató faktora sajnos végképp nem az API-n múlik. Nyilván a Caffeine egy gyenge játék, amin nem fog a DX12 sem segíteni. Viszont az Ashes of the Singularity, Descent: Underground és a Squad már most többségében pozitív értékelésekkel rendelkezik. Nyilván okkal. Az Ashes of the Singularity az utóbbi évek legjobb RTS-e, a Descent: Underground egy eleve kedvelt játék remake-je (nehéz elrontani), a Squad pedig tényleg hangulatos annak ellenére, hogy a műfaj telített.
-
guftabi96
addikt
válasz
mlinus #14647 üzenetére
F2P Forza? Akkor gondolom olyan lesz, mint a RaceRoom, hogy van 2-3 autó meg pálya, és a játék többi 90%-ért fizetni kell.
Vagy nem így lesz?
Mondjuk mindegy, a multi(gondolom van) tele lesz félkegyelmű barmokkal, akik azt hiszik, hogy ez Flat Out.Gondolom DX 12, Win store, W10 meg mindenféle hasonló finomság lesz itt
-
robertosz91
tag
válasz
mlinus #14585 üzenetére
Tudod, engem nagyon zavar, hogy mindig mindenki a programozókat szidja, meg a fejlesztőket. Egyszerűen bántja a szemem. Nem neked szól ez a szösszenet, hanem úgy általánosságban. Nem megsérteni vagy kötözködni akarok
Ők valószínűleg értik a dolgukat, a mumus itt a kiadó, meg a felső vezetés. A "hozzáértő" főnökök. Sokszor olyan dolgokat kérnek tőlük, ami tényleg lehetetlen, és ezt nem lehet a drága vezetőséggel megértetni. Ha valamit viszont lehetséges, de több idő vagy pénz kéne hozzá, akkor az a válasz, hogy szó sem lehet róla,, oldjátok meg valahogy" , ez a válasz rá. Tudod az élet sok területén érvényesül az, hogy aki tudja csinálja, aki nem az tanítja, akinek meg gőze sincs róla, na az irányítja.Bocsi az agymenésért!
-
törölt tag
válasz
mlinus #14447 üzenetére
Csak kérdés hogy akkor a forgalmazo miért nem tudja hogy 11.-én jon a játék
Amugy az Alfa anno nekem is jobban tetszett de lehet csak azért mert az egy másik pálya volt -
-
válasz
mlinus #14331 üzenetére
gaminget nagyon megkaszálták, visualisation enyhe visszaesés, datacenter hektikus, kb. mint előző évben, auto majdnem duplázódott, oemben viszont nagyon sokat buktak.
f15-f16 y2y olyan +7% árbevételt realizáltak a költségek 12%os növekedése mellett. az üzemi bevételük viszont 2%al csökkent, az adózás utáni eredmény szintén csökkent pár (3) százalékkal. de ekkora számoknál pár százalék ide vagy oda könyveléstechnikai kérdés, szóval az nvidia összesített éves eredménye kb. stagnál, a belső viszonyok rendeződtek át. az auto szektor egyre nagyobb hangsúlyt kap, az oem pedig jelentőségét veszti.f17re mozgalmas q1et várnak, nagy árbevétellel és nagy kiadásokkal.
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
mlinus #14201 üzenetére
A PC alapvetően egy átalakuláson megy keresztül. A Microsoft nézetei ezzel kapcsolatban abszolút érthetők, mivel gyakorlatilag írtak egy olyan API-t, ami megtalálható Xbox One-on és PC-n is. Ráadásul alig kell módosítás a kódba. Az előző generációnál a DirectX 11 sokkal jobban különbözött a DirectX 9.L-től, illetve a libGCM-től. Emiatt egy PC-s port sokkal több munkát igényelt.
Mint írtam ez egy befektetési probléma. Van egy határ, ahol már olyan befektetést igényel a PC-s port, hogy nem éri meg. Manapság ez a határ nem lett nagyobb, viszont a portolás olcsóbb lett, tehát realizálható belőle haszon.A Hitman bétaverzió. A Sony egy béta miatt nem fog idő előtti firmware frissítést tartani, így a fejlesztőknek kell az optimalizálásokat kikapcsolni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB 256 bit GDDR5 Jó állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest