- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
mlinus
üzenetére
Az-az 51% olyan mint az ormótlan sportcipő + zakó kombó amiben bemutatta, senki nem értheti..

Btw.., a YT-os LiveStream közben (egenn, felkeltem nézni..
) volt egy driver összeomlott/helyreállt ramazurim, nyilván a 390X-em kívánta ezzel kifejezni tiltakozását azt illetően, hogy fele fogyasztással fogja hozni egy 480/480X.. 
Mással nem tudom magyarázni, mivel hónapok/Win10 friss telepítése óta nem csinált ilyet, mondjuk tekintettel arra mit néztem éppen, stílszerű megmozdulás volt az biztos..

Még esetleges magyarázat lehet az 51%-ra az is, hogy a CF egyik tagját elejtette: [link]
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#17552) Abu85:
Köszönöm!
Ha tippelnem kellett volna ez lett volna az, csak sosem gondoltam volna, hogy annyira nagy lesz az átfutási/átállási idő, hogy képesek miatta komplett GDDR5X sorokat felhúzni.., szerintem vicces, jövőre ilyenkor négy fajta vRammal ellátott kártyákat lehet majd venni..
Lesz a teljesség igénye nélkül..:
Maxwell,Pascal,Hawaii,Fiji,Polaris,Vega
DX11,OpenGL,Mantle,Vulkan,DX12
GDDR5, GDDR5X, HBM, HBM2Bünti, igazi diliház, átlag felhasználók számára akkora élmény lesz a számukra legmegfelelőbb választás megtalálása mint üvegesnek a hanyatesés..

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Call of Duty: Black Ops 7
- Hobby elektronika
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Robotporszívók
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4357, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) volt egy driver összeomlott/helyreállt ramazurim, nyilván a 390X-em kívánta ezzel kifejezni tiltakozását azt illetően, hogy fele fogyasztással fogja hozni egy 480/480X..