Hirdetés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
veterán
válasz
mlinus
üzenetére
Az-az 51% olyan mint az ormótlan sportcipő + zakó kombó amiben bemutatta, senki nem értheti..

Btw.., a YT-os LiveStream közben (egenn, felkeltem nézni..
) volt egy driver összeomlott/helyreállt ramazurim, nyilván a 390X-em kívánta ezzel kifejezni tiltakozását azt illetően, hogy fele fogyasztással fogja hozni egy 480/480X.. 
Mással nem tudom magyarázni, mivel hónapok/Win10 friss telepítése óta nem csinált ilyet, mondjuk tekintettel arra mit néztem éppen, stílszerű megmozdulás volt az biztos..

Még esetleges magyarázat lehet az 51%-ra az is, hogy a CF egyik tagját elejtette: [link]
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#17552) Abu85:
Köszönöm!
Ha tippelnem kellett volna ez lett volna az, csak sosem gondoltam volna, hogy annyira nagy lesz az átfutási/átállási idő, hogy képesek miatta komplett GDDR5X sorokat felhúzni.., szerintem vicces, jövőre ilyenkor négy fajta vRammal ellátott kártyákat lehet majd venni..
Lesz a teljesség igénye nélkül..:
Maxwell,Pascal,Hawaii,Fiji,Polaris,Vega
DX11,OpenGL,Mantle,Vulkan,DX12
GDDR5, GDDR5X, HBM, HBM2Bünti, igazi diliház, átlag felhasználók számára akkora élmény lesz a számukra legmegfelelőbb választás megtalálása mint üvegesnek a hanyatesés..

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung Galaxy S24 Plus 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) volt egy driver összeomlott/helyreállt ramazurim, nyilván a 390X-em kívánta ezzel kifejezni tiltakozását azt illetően, hogy fele fogyasztással fogja hozni egy 480/480X..