Hirdetés
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
üzenetére
Számomra bőven elég egy 6 magos cpu, ezért is van 3600-am, így ebben a tekintetben, ami számomra gyorsabb is lenne, az max az 5600x, ami dupla annyiba kerül és annyival nem gyorsabb, így többet értem az oc-val, mert így is bőven elég a cpu és a gyári feszültség, órajel és melegedéshez képest nagyobb teljesítményem van kisebb feszültség és kisebb melegedés mellett.
-
Chaser
legenda
válasz
üzenetére
"Most meg csak elég gyorsat veszek, és kész!
"
én úgy mondanám: elég gyorsat veszek, megkeresem azt a pontot ahol már teljesít, de még termeli az áramot, és kész ( :
tuning része meg hobbi, ahogy anno megzargattam az e3200-t - de lehet e3400 volt - win stabilra 4600mhz közelébe, prime stabilan 4,4 körül, vid-en 4g-n, az akkori szintén filléres gb g31m-es2l lapban - 12e ft környéke -, hadd főjön a fejük a 40-50e ft-os lapok tulajainak akik nagyítóval nézik a batchet, én meg csak kérek polcról cpu-t ránézve a dobozra ( :
most meg már aki tuningol annak örül ha pár száz mhz-et rádob a gyári maxra, eleve ki vannak hajtva a cpu-k gyárilag max közelébe, 5-10%-ot lehet rájuk dobni akár intel akár amd az alany -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
üzenetére
Nem tudom hol olvastad a hülyeséget.
Ha fel-felpörög a venti, biosban a görbén allitsd magasabbra.
Ha zavar a normál mukodes és egyszálon elengeded a magasabb teljesitmenyt akkor allcore "OC", alacsonyabb fesszel magasabb allcore teljesitmeny erheto el ennek rovására és a hőmérsékletek is javulnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Robotporszívók
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Villanyszerelés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- OLED monitor topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I7 12700K
- i3-8100 és i3-8100T - stabil, gyors, megbízható - ideális otthonra vagy irodába
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

"