- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
#21346560 #35051 üzenetére
Számomra bőven elég egy 6 magos cpu, ezért is van 3600-am, így ebben a tekintetben, ami számomra gyorsabb is lenne, az max az 5600x, ami dupla annyiba kerül és annyival nem gyorsabb, így többet értem az oc-val, mert így is bőven elég a cpu és a gyári feszültség, órajel és melegedéshez képest nagyobb teljesítményem van kisebb feszültség és kisebb melegedés mellett.
-
Chaser
legenda
válasz
#21346560 #35051 üzenetére
"Most meg csak elég gyorsat veszek, és kész!
"
én úgy mondanám: elég gyorsat veszek, megkeresem azt a pontot ahol már teljesít, de még termeli az áramot, és kész ( :
tuning része meg hobbi, ahogy anno megzargattam az e3200-t - de lehet e3400 volt - win stabilra 4600mhz közelébe, prime stabilan 4,4 körül, vid-en 4g-n, az akkori szintén filléres gb g31m-es2l lapban - 12e ft környéke -, hadd főjön a fejük a 40-50e ft-os lapok tulajainak akik nagyítóval nézik a batchet, én meg csak kérek polcról cpu-t ránézve a dobozra ( :
most meg már aki tuningol annak örül ha pár száz mhz-et rádob a gyári maxra, eleve ki vannak hajtva a cpu-k gyárilag max közelébe, 5-10%-ot lehet rájuk dobni akár intel akár amd az alany -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
#21346560 #27482 üzenetére
Nem tudom hol olvastad a hülyeséget.
Ha fel-felpörög a venti, biosban a görbén allitsd magasabbra.
Ha zavar a normál mukodes és egyszálon elengeded a magasabb teljesitmenyt akkor allcore "OC", alacsonyabb fesszel magasabb allcore teljesitmeny erheto el ennek rovására és a hőmérsékletek is javulnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged