- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Google Pixel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
Ez már a te döntésed, szerény véleményem szerint 20eFt-os hűtőt nem ér a 3600-as, max ha később tervezel komolyabbat venni. De szerintem egy 3700x-el is bőségesen elvan az Alpenföhn. Dark Rock 4-el meg még 2-3 fokkal hűvösebb lesz gondolom.
Ezen a teszten rajta van mind2 hűtő.[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
Nekem egy Alpenföhn Brocken ECO Advanced van rajta, szerintem ennyit megérdemel a gép. Nyilván halkabb, hűvösebb mint a gyári légkavaró.
[ Szerkesztve ]
-
fudi2002
veterán
-
Dragon3000
veterán
Több nvme ssd, vagy több sata-s eszköz használata, több x1-nél gyorsabb pci-e slot, így van rá esély, hogy van egy x8, ha kell valamilyen plusz kártyának ekkora sávszél...... M2-k használata mellett is kihasználható az összes sata csatlakozás, ha nvme ssd van bennük.....
-
veterán
A gaming pro az felszereltsegben alatta van a Tomahawknak, viszont az X470 meg tobb pcie lane-el gazdalkodik. VRM amugy jobb a B450 Tomahawkon, de gond nelkul megloki a 3900xet a gaming pro is....
Igazabol mindegy melyiket veszed, amelyik szimpatikus. Tomahawk van sok ismerosomnek, es itt a forumon is, talan a legjobban ajanlott lap ( szerintem pl az!)
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
Raidon
őstag
Asus B450F Gaming-et vettem igaz hogy 2700X alá de ennél többet max ha keményen megrángatod a bajszát max akkor. Szerintem
Ramnak allitottam be profilt azon kívül auto-n van minden gyári hűtőhöz képest nem túl meleg.
[ Szerkesztve ]
"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Ryzen 5 3600
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest