Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• chopin42

őstag

válasz gaben88 #19091 üzenetére

Először is: lemértem, gyári beállítás+lightos pbo alatt milyen feszeket produkál irreális terhelés alatt. Majd olyan feszekkel használom. A gyári lightos pbo is degradálja? Nem, mert akkor kb hülyék az amd mérnökei, legalábbis ha bedöglik a pbo miatt gari előtt, akkor egyik se mondja meg, mi ölte meg, csak cserélik tucatszám a procit. Bukó. Ahogy az is, ha a gariidő lejárta után döglik meg, mert az meg az új eladásoknak tesz be. Tehát, ha én az AMD mérnöke lennék, úgy állítanám be a proci saját vezérlését, hogy bármilyen körülmény esetén megvédje a procit a túlfeszeléstől, ezzel hosszabb életet biztosítva. És így is működik. Mert nem hülyék, ezek a procik nettó 10 évet is elmennek pbo-val. Ami nálam minimum 1.312 avx alatt, ami nálam pont ugyanennyi. Fix oc-val. 1.319 cinebench alatt, ami nálam fix oc-val ennyi. És 1.016-1,45 idle, ami miatt 40+ fokos, így meg átlag 34, és 1.325. Ha ez megöli, megy gariba, de kb sose fogja.
    Mellesleg azokat, akik ilyen 1.35, 1.4++ voltokkal tolják, én sem értem. Ez 7nm, nem 14.
    Itt informálódtam, neki hiszek.

Új hozzászólás Aktív témák