- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple Watch
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fox64
tag
válasz
Winchester95 #29928 üzenetére
Meghoztátok hozzá a kedvem,kár hogy kb egy hétig várnom kell,de remélem a legjobbakat
-
fox64
tag
válasz
Winchester95 #29926 üzenetére
Ez elég barátságosan hangzik
-
fox64
tag
válasz
Winchester95 #29923 üzenetére
A hűtés ha hangos le is kapom aztán vagy alpenföhn vagy víz attól függően milyen hangulatomban leszek
-
Winchester95
őstag
válasz
Winchester95 #29892 üzenetére
Megvoltak keveredve az állások velem egyutt. lényeg hogy jó minden.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Winchester95 #29889 üzenetére
Újraindítás megvolt?
-
Speed®
titán
válasz
Winchester95 #29887 üzenetére
Találd már fel magad picit :S Opciók a progiban ;p
Nem csökkenti..nem videót rögzítesz, txt logolsz..
Játssz..krúzolj, robbantgass, repkedj..ami szimpi. -
Speed®
titán
válasz
Winchester95 #29883 üzenetére
Benchmarkos FPSnek semmi köze a játék közben mérhetőhöz, az a bibi. Online meg főleg, nagy ramazurikban csúnyán be tud zuhanni. Nem kell semmi extra, ha nem akarsz MSI ABvel tökölni, Fraps fusson, txtbe logoltasd az FPSt és játssz egy kicsit erősen aktívan..utána meg tudod nézni, mennyi az annyi a valóságban.
-
lowzor
veterán
válasz
Winchester95 #29869 üzenetére
Sikerült levenned a második leg erőforrás-igényesebb dolgot, azért fut jobban.
Ajánlott olvasmány: [link] -
Speed®
titán
válasz
Winchester95 #29877 üzenetére
Nálam konkrétan az extra látótáv kitolva, teljesen mindegy, anélkül is lehal..
Az AA implementáció nem sikerült valami fényesen, GTX780al jobban ment.Target tempnek semmi értelme, ha nem a TDP, akkor ez zavarjon be? Nyet.
Ha alapvetően nincsenek gondok (90+°C és társai), csak az idődet pazarlod.Pacy
A 45-60 sávban ment a GTX780al, ott teljesen oké volt (felette ugye VSync).
Az OC 290 viszont 35-50 között ingázik, ami kissé szúrja már a szememet.
Igaz, csak 1100ra toltam fel, de nem hiszem, hogy +100MHz csodát hozna.
Ja és akkor ezt úgy, hogy 0xAA..4xAAval 20-35FPS, ami kb. játszhatatlan. -
Pacy
aktív tag
válasz
Winchester95 #29877 üzenetére
Szerintem: 0-20Fps élvezhetetlen . 20-30 gyenge játékélmény. 30-45 Szódával elmegy. 45-60 Egészen elviselhető, de nem az igazi. 60-80 Remek. 80+ Tökéletes.
-
Speed®
titán
válasz
Winchester95 #29875 üzenetére
Mi se 4Kban toljuk..mégis kifekszik már 4xAAtól, erősebb setuppal is..
Szóval tolhatnál pár képet a beállításokról és egy min/avg FPS mérést. -
Pacy
aktív tag
válasz
Winchester95 #29869 üzenetére
Bírja a kártya = 10fps?
Rendes mérési adatokat monj! Mit jelent hogy bírja? Nekem bírja 4k+ 8x msaa- val is. (Képregény mód on) Tegyél fel egy Frapsot! De azt hiszem ezt már tanácsolták elöttem is.
-
Don't Panic
senior tag
válasz
Winchester95 #29815 üzenetére
nekem az 1-2 vel régebbivel volt jó
Peti198506 nállam is u ez van
köszi a tippet meglesem -
Winchester95
őstag
válasz
Winchester95 #29865 üzenetére
Na helyzetjelentés a következő. (Nem akarok senki agyára menni, érdekességképpen írom le).
8X MSAA-n fullon fut hibátlanul gyorsan.
Ha mindent fullra állítok akkor is. (advanced menüpontot nem).
Játszok a játékkal, úgy hogy nem forgatom az egeret, csak maga a játék megy pl autóvezetés közben akkor jó. full gyorsan megy az egész.
Ha viszont az egeret elkezdem forgatni akkor belassul.Megoldás: PostFX-et le kell venni Ultráról Normalra, de minimum Very Hightra. és megszűnik nekem.
Tehát 8x MSAA-t is bírja a kártya. (bár ez mellékes). -
Speed®
titán
válasz
Winchester95 #29862 üzenetére
MSI AB, előtt / utána kép széthúzott grafikonnal szemléletesebb lenne.
BCLK nem itt..egyébként haszna nem sok, rizikó meg annál több ugye.
Egyébként tipikus örök elégedetlenkedő..hova tuningolnál..leég a CX ;p -
Speed®
titán
válasz
Winchester95 #29860 üzenetére
Az, hogy értelmezhetetlen, mivel nem látható a változás számokban
A procid 4 magon terhelt szorzója 31. +BCLKval tudsz csak húzni rajta..
-
válasz
Winchester95 #29847 üzenetére
Köszi.
-
Speed®
titán
válasz
Winchester95 #29847 üzenetére
Nem mondom, hogy csontra kitekeri a karit, de nagy bajok nincsenek. Monitorozd a GPU kihasználtságot és megtudod, nincs mit ragozni ezen enélkül.
És nem a karival van gond ilyen téren..8xAA felesleges és irreális elvárás, kb. minden kártyát legyilkol..nem tudom, minek erőlteted
Áramfelvételi korlát kvázi a TDPt tolja feljebb, emiatt nem throttlingol adott esetben be. Mivel amúgyis szűken vagy a táppal, ne nagyon OCzgass.. -
Speed®
titán
válasz
Winchester95 #29841 üzenetére
De, a 8xAA a lényeg, mert az öli meg nálad teljesen. Procilimitet felejtsd el..
-
lowzor
veterán
válasz
Winchester95 #29841 üzenetére
Ha a BIOS kapcsolót Silent mode-ba teszed, akkor megjelenik a temp target a Catalyst-ban.
(#29842) CsonkaImo:
Reflection MSAA-nál én azt vettem észre, hogy nem nagyon vesz le a teljesítményből, bár sokan azt mondják, hogy igen. Mindegy, nekem ez így tökéletes beállítás, már nagyon régóta így van
Így nem éri el azt a kritikus sebességet a játék, ami számomra már zavaró.
-
Speed®
titán
válasz
Winchester95 #29834 üzenetére
Ha nem haragszol, nevettem egyet. 8xAA meg faszán menés..aha. Nem picit el vagy tévedve a kari erejét illetően, ill. valamit benéztél az FXel is, az tuti.
-
Zsohi
őstag
válasz
Winchester95 #29836 üzenetére
Nálam a 2x-es élsimítást se bírja már a tuningolt 390-es, de cserébe a speciális grafikai beállításoknál a felbontást felrakom 1,25x értékre és már is szebben néz ki, mint AA-val és a teljesítményre sincsen olyan rossz hatással.
-
Habugi
addikt
válasz
Winchester95 #29836 üzenetére
Ne fedd fel kérlek, tudom néha megkóstoljuk egymást egyik-másik topicban de minden offenzív szándék nélkül mondom, hogy így cirka 3-4 hónap után tényleg ideje lenne megtanulnod monitorozni/OSD-zni játék közben.
Korábban is kisegített volna már vagy kéttucat alkalommal, nem véletlen írtam le annyiszor/linkeltem hogyan tudod megcsinálni.Olyan szépen látnád melyik játékban mi fogy el és milyen beállítások/körülmények között..!
Megkérdezném minek neked 8XMSAA FHD-ban, hány mikron távolságról nézed a képernyőt de félek megint elfajulna a helyzet.
-
lowzor
veterán
válasz
Winchester95 #29834 üzenetére
Csak a VGA-t.
Fura, hogy faszán ment, mert 8X-osra téve számomra kb játszhatatlan lesz az egész játék, de kinek mi.
Talán olyan helyen nézted, ami kevésbé erőforrás igényes. -
Speed®
titán
válasz
Winchester95 #29825 üzenetére
Mit értünk full alatt..? Nálam AA nélkül minden maxon, kitolt látótávval teljesen jól megy. Igaz, ~33%al több pixelen, 2560x1080ban tolom. AA megöli..ja és 15.7el.
-
lowzor
veterán
válasz
Winchester95 #29827 üzenetére
Nem nagyon. A 8X-os MSAA, meg a fű ultrán betesz neki.
-
lowzor
veterán
válasz
Winchester95 #29825 üzenetére
Fullon kevés hozzá a 290 FullHD-ban. Az MSAA-t vissza kell venni 2X-esre, füvet Very High-ra, advanced-ben mindent offolni.
15.7, 15.7.1 a legjobb driver hozzá.
Fullon biztos nem kevés a proci. -
lowzor
veterán
válasz
Winchester95 #29818 üzenetére
Eredeti a játék?
-
mackosajt
addikt
válasz
Alap bios beállítások mellett kb Istenkaromlas használni Fx procit.
Úgy elég sz.r az élmény.
A minimum, hogy apm kilő, freki beallit, hogy menjen is. -
CsonkaImo
addikt
válasz
Eredeti, legfrissebb volt kb. 2 hete. Nem tudok verzió számot mondani, mert nincs fent.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Winchester95 #29815 üzenetére
Játék megjelenése óta az első game ready driver-től a 15.7-ig kipróbáltam mindent. Szerintem a 15.7 magasan a legjobb GTA V-höz.
Szerk.: 15.7.1-et nem próbáltam, Windows 10 óta egyenlőre nincs játék a gépen.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Winchester95 #29790 üzenetére
ok, nalam a konnektoros alapjan csak a vidkari evett 310-330W korul furmark alatt, igaz 5% gyari tuning van a karin.
250W korul van a 290 TDPje, szoval a 65Wos procival meg mennie kell, de hosszabb tavon nem egeszseges.
plusz van itthon egy CX400, az alapjan a hangja teljes terheles alatt a videokartyat is el kell hogy nyomja.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Winchester95 #29786 üzenetére
mindenkeppen.
nalam konnektorbol 500W korul eszik a gep, a CXed valszeg hataron megy par esetben. legen 600Wot is behuzott, de tobb jel arra mutat, hogy az enyem a topik egyik leggyengebb 290xe.
-
Speed®
titán
válasz
Winchester95 #29784 üzenetére
Jóvanazúgy. Max. ha kíváncsi vagy, mennyire szenved a CX, tedd rá fogyimérőre. Táp hatásfokát levonva megkapod, mit szolgál ki üvegen.
-
Speed®
titán
válasz
Winchester95 #29780 üzenetére
Proci so-so..de nézz kihasználtságot MSI ABval és megtudod. Szitufüggő.
VRM ha tartósan 100 alatt van, nagy baj már nem lehet..persze jobb a ~80. -
Speed®
titán
válasz
Winchester95 #29778 üzenetére
A VGAra gondoltam. TDP szinten procival 324W, + a többi cucc..szóval szűken vagy..de ritka a max terhelés együtt. Persze azért nem reckíroznám sokáig..inkább +5k egy értelmesebb tápra, jobb a békesség.
-
Speed®
titán
válasz
Winchester95 #29776 üzenetére
Piszkamentesen 350W körül kérhet kb., ha 35A van egybe 12Von, az elég lehet tartósan. Persze a túlméretezés sosem árt bizonyos szinten.
-
mackosajt
addikt
válasz
Winchester95 #29603 üzenetére
Semmi plusz nincs, csak a ref hűtő van eleresztve picit jobban.
Hogy MiklósSassssnak is válaszoljak, most hangfal mellett toltam, és biza így hallatszik, de a játék hangja jól hallható, nem visít nagyon. A hajtóművet azért hallani a gépből.
-
Tomko78
őstag
válasz
Winchester95 #29477 üzenetére
mint minden márkának asusnak is vannak hibás darabjai , de erre van a 3 év gari, de amit érdemes egyből Msi afterburnal szabályozni a ventit , mivel én egy vgamat se hagytam a gyári szabályozással menni
-
Speed®
titán
válasz
Winchester95 #29477 üzenetére
Pontosan azok a hibák lehetnek itt is..sajnos örökölte a hűtést :S
Kezelhető persze, ill. arányaiban ~1.5Xes tempó, szóval 1:1 oké.. -
Speed®
titán
válasz
Winchester95 #28882 üzenetére
Gondolom ha lett volna +20k, nem refet vesz. Vagy nem 290et..árat nem írt ;p
-
Speed®
titán
válasz
Winchester95 #28866 üzenetére
-
-Solt-
veterán
válasz
Winchester95 #28854 üzenetére
Tegyél be egy képet róla, de azok alapján amit elmondtál, szerintem nincs hardver hibád.
-
_t0Mi_
aktív tag
válasz
Winchester95 #28846 üzenetére
Nem hinném, hogy ugyanaz lenne a problémánk, mert nekem ez két textúra között van mindig, és aszerint változik, hogy merre forgatom a kamerát.
AA nélkül is ugyanezt csinálja. -
Winchester95
őstag
válasz
Winchester95 #28846 üzenetére
Újratettem a drivert, újratettem a wint, mindent de sehol semmi.....
Tápegységre gyanakszom de pont az msaa nem lenne jó ez miatt... -
Winchester95
őstag
válasz
Winchester95 #28842 üzenetére
Csak msaa-nál jön elő
-
_t0Mi_
aktív tag
válasz
Winchester95 #28712 üzenetére
Félreértettem a kijelentésed.
Igen, ha nem megfelelő számokat dob ki a kis szoftver, akkor nem lehet unlockolni. Sajnos ez ilyen, felismerik a hibát a gyártók, és javítják.
-
_t0Mi_
aktív tag
válasz
Winchester95 #28708 üzenetére
Ezért van a Bios switch!
-
_t0Mi_
aktív tag
válasz
Winchester95 #28701 üzenetére
Én épp a tegnapi napon unlockoltam egy XFX referencia R9 290-est. Szerencsére minden rendben ment, eddig nem találtam hibát, az az 1-2 glitch a GTA5-ben meg eddig is megvolt..
Teljesítményt 3D Mark-al néztem, ott az eredeti 8571 pont helyett unlock után 9285 pontot adott, ami szerintem egész szép teljesítmény. Ugye az új bios már az órajeleket is megemelte a 290X szintre.Ami még érdekesebb, hogy a kártya GPU-ja hűvösebb lett. Furcsa.
-
Speed®
titán
válasz
Winchester95 #28701 üzenetére
Sima 290 esetén semmi, az egyik fix, a másik írható, de azonos a tartalom gyárilag. Néhány modellnél az egyik állás UEFIs..de nézd meg a gyártói leírást.
-
Prosector
addikt
válasz
Winchester95 #28697 üzenetére
Rossz az egesz ugy ahogy van? Ne hidd. Ezt az bizonyitja a legjobban, h egy normalis hutovel siman vallalhato a hofok is es a hang is. Magaval a kartyaval van a legkisebb baj, a ref. hutes van alulmeretezve némileg.
A 95 fokos thermal throttling sem veletlen. Azert ennyi, mert alatta uzemi hofoknak szamit es birja is a kartya.
Nem mondom, h jot tesz neki ha eveken at 94 fokon megy, de ettol nem fog megdogleni(foleg, ha a vrm sem 120 fok.)
Mar regi darab es nem egy kategoria, de a 4850-em 3 teljes evig ment 93/94 fokon, soha nem volt semmi baja.
Emlekszem meg a passziv 6600GT-mre, nála az nvidia control panelben ez szerepelt: "lassitasi kuszob:145 fok"
-
Prosector
addikt
válasz
Winchester95 #28695 üzenetére
-
Prosector
addikt
válasz
Winchester95 #28693 üzenetére
Sehova. Miutan leokeztad, onnantol él a profil.
-
Prosector
addikt
válasz
Winchester95 #28691 üzenetére
Szerintem jo. 84/87 fok nem vészes. 70%-nál milyen a hangja?
-
Prosector
addikt
válasz
Winchester95 #28687 üzenetére
Ugy tudom, h az elso szeriakkal lehetett negcsinalni, amik jellemzien refhutisok voltak. Nezz utana, lehet makod lesz. Most nem tudok linkelni, vmi hawaiinfo/memoryinfo nevu progi megmondja pontosan. Ha itt raszursz, sztem kidobja itt is.
-
Prosector
addikt
válasz
Winchester95 #28683 üzenetére
Mi volt a CCC-vel?
-
Xmister
senior tag
válasz
Winchester95 #28681 üzenetére
Ha a hátsó venti befelé fúj, akkor az megrekesztheti a VGA-ből áramló hőt. Mondjuk ez ref-nél nem olyan lényeges.
Nálad minél több friss levegőt kellene a kártyához juttatni, szóval elölről mindenképp fújjon be.
-
Prosector
addikt
válasz
Winchester95 #28678 üzenetére
Pfff...akkor nem tom....nekem még nem volt ilyen...
De, ha csak az oc miatt kerdezted, akkor nem lényeg, mert Ab-rel ugyis tobbre mész.
En kb. ugy lonem be, h a gpu nagyjabol 85 fok legyen max., ez 8-10 fokkal a throttling alatt van még.
Az más kérdés, h a ref. huto valoszinu uvolteni fog.
A vrm-eket is nezd, gpu-z-vel, vagy hwinfo64-gyel. Ha kb. olyan meleg, mint a gpu, az már nem rossz.
Ha elviselhetetlenul hangos lesz, akkor hutot kell cserelj. En nem vagyok kenyes a hangra, ezert kb. 75-76 fokig engedem a gpu-t, ezt olyan 55-60%-os ventifordulattal tudja tartani. Nem mondom, h halk, de nem is porszivo.
Nekem ilyen profilom van:
-
Prosector
addikt
válasz
Winchester95 #28676 üzenetére
Kene legyenek ilyen opciok. Nincs overdrive menud?
Ventiprofilt csinalj AB-rel.
-
Xmister
senior tag
válasz
Winchester95 #28673 üzenetére
Töröld még a C:\ProgramData\ATI mappát is.
-
Xmister
senior tag
válasz
Winchester95 #28670 üzenetére
2 lehetőséged van:
1. DDU-val leszeded a drivert.
2. c:\Users\Felhasználó\AppData\Local\ATI és c:\Users\Felhasználó\AppData\Roaming\ATI mappákat törlöd, így gyári beállításokra áll a Catalyst. -
Speed®
titán
válasz
Winchester95 #28662 üzenetére
Játék/implementációs hiba, elvileg megoldja az említett opció átállítása
-
vg
addikt
válasz
Winchester95 #28665 üzenetére
Oké, örülök, hogy meg lett oldva a dolog.
-
vg
addikt
válasz
Winchester95 #28644 üzenetére
"Igen de akkor körbe fekete csík van, amivel csak a ccc ben tudok ránagyítani."
Ezen remekül lehet 2 regiszter módosítással segíteni. Sőt, én úgy tapasztaltam, hogy minden felbontást ilyen keretbe tesz és mindig át kell állítani, de a 2 regiszter módosítással(ami sajna otthoni gépemen van, este tudom beírni) ez tökéletesen megszüntethető. Én sem használom CCC-t, felesleges. Valamint az is lehetséges, hogy feltételezem nem eredeti windows 8.1 van a gépeden és a program törés ami folyamatosan fut a háttérben az okoz valamilyen bajt. Nagyon olcsón tudsz venni itt a ph-n legális 8.1 kódot, nekem 10e-ért három kulcsot is adott egy eladó, vagyis kezembe nyomott még kettőt: nesze.
-
Speed®
titán
válasz
Winchester95 #28660 üzenetére
Ezek szerint megoldódott a CCC issue friss OSel?
MSAAra a megoldás, ha a PostFXet Highra állítod. -
CsonkaImo
addikt
válasz
Winchester95 #28647 üzenetére
Sima Windows 8.1. Nem kell Pro vagy egyéb változat. 8.1-nek kisebb a memória igénye mint a 7-nek.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Winchester95 #28644 üzenetére
64 bites Windows 8.1 legyen mindenképp. Jelenlegi rendszered milyen 32 vagy 64? Mert nem mindegy a driver sem.
-
A.C.E.
aktív tag
válasz
Winchester95 #28642 üzenetére
Szia. A telepítő menüjéből vedd ki a pipát a ccc- nél az nem kell a kártyához,a driver a fontos. Nekem is volt ilyen problémám, a ccc "összeveszett"valamivel.
-
Speed®
titán
válasz
Winchester95 #28633 üzenetére
Lehet a megfelelő .NET hiányzik neki pl..bár 4.5 elvileg integrálva a telepítőbe.
14.12 (Omega) nálam semmi hasonló hibát nem dobott fel, ha nem jó, új Win. -
lowzor
veterán
válasz
Akkor Win reinstall.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Telepitocsomag hiba nem kartyahiba inkabb serult letoltes kellene legyen.
-
Speed®
titán
válasz
Winchester95 #28631 üzenetére
Fur alatt ne csodálkozz és ne is nagyon erőltesd a tápoddal, mert lekormol..
Ha nincs fent a driver, amúgy hogyan fánkolsz..? Csak a CCC nem települ..?
Egy friss OS segít, ha esetleg sw akadály van, jobb, mint órákig találgatni ;p -
Speed®
titán
válasz
Winchester95 #28629 üzenetére
DDU..tápot meg mindenképpen combosítsd, mert marha kevés, hiába SR.
-
Speed®
titán
válasz
Winchester95 #28627 üzenetére
Előző kártya cuccait legyalultad, esetleg DDUval is még?
Ha más nem, egy friss OS lesz a megoldás, ha jó a kari.
Ki ajánlott neked CX400 táphoz FX proci mellé R9-290et?
Normális vagy sem, ref. hűtéssel az üvöltős 90°C "alap".
Bár procilimittel és alulórajelezéssel lehet rajta segíteni.. -
lowzor
veterán
válasz
Winchester95 #28563 üzenetére
Nézőpont kérdése. Már egy használt Sandy Bridge i5 proci is sokkal jobb lenne a 290-edhez, ami fillérekért kapható aprón, ugyanúgy lap is hozzá hasonló áron. Újonnan meg lehet, hogy olcsóbb egy AMD proci, viszont komolyabb lap, hűtés, táp kell hozzá, amiknek a hozzászámolása után már nem lenne annyira szép a kép.
-
Joshi
titán
válasz
Winchester95 #28561 üzenetére
Azóta is ugyan az az SSD és vinyó és kábelek vannak, mondjuk a PHII rendszer már elég öregecske lehet hogy azzal volt a baj (támogatottság stb.). Hidd el hogy az AMD procik nagyon gyengék, nem azt mondom hogy használhatatlanok, de teljesen más liga. Egy Intel i5-45xx-ös proci kenterbe veri bármelyik AMD megoldást (játékoknál).
-
Joshi
titán
válasz
Winchester95 #28557 üzenetére
Amikor megvettem a 290-es kártyát, egyszerűen nem ment rendesen egy AMD PHII 965BE procival. Az istenért se tudtam életet lehelni a 290-be, állandóan kékhalál v BS volt a vége még újratelepített Winnel is. Abban a pillanatban hogy vettem egy 1150-es Intel rendszert (Z87), minden flottul ment. A béta drivereket mellőzöm, de szerintem egy 290-hez jobban illik egy Intel proci.
-
Habugi
addikt
válasz
Winchester95 #28557 üzenetére
Aucs, softveres tuningot szerintem ne erőltesd mert a Turbóval operál ami olyan feszeket dobál a procira hogy hűtő/alaplapi VRM legyen a talpán ami bírja.., Catalystos OC-vel sztem olyan thermal throttlingod volt mint a huzat. Nem a játékok hülyültek be..
Adatlapod töltsd ki, FX topicba gyere át.., megoperáljuk.
-
Xmister
senior tag
válasz
Winchester95 #28554 üzenetére
Hangos lesz (nagyon). A procid pedig nem minden játékban lesz elég neki. RAM-nak is jót tenne, ha 1866-on járatnád. A legtöbb 1600-as bírja ezt egy kis plusz fesszel.
-
Habugi
addikt
válasz
Winchester95 #28554 üzenetére
Ambivalens érzés hogy egy magamfajta kezd bele de..a lassulásokat valószínüleg a procid okozta.
A 6100as nem mai gyerek, egy 4.5-öt legalább adj neki a 290es kedvéért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Fogyjunk le!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen routert?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged