- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi a választ.Csak azért mert ahogy olvastam 290-böl lehetett 290x-et csinàlni ha nem volt hardveresen letilva.De lehet hogy rosszúl tudom.
-
Sziasztok.Van olyan r9 390-es kari amire 390x bios-t rá lehet rakni?Gyártóra lennék kíváncsi.Előre is köszönöm.
-
Sziasztok.Van olyan r9 390-es kari amire 390x bios-t rá lehet rakni?Vagy ez is szerencse kérdése?Gyártóra lennék kíváncsi.Előre is köszönöm.
-
válasz
aftercooler #35196 üzenetére
Szia.Szerintem olcsó és jó nem nagyon van hacsak nem használtan tudsz lőni valamit.Én raijintek morpheusra cseréltem a referencia 290x-en.Egy álom az a hűtés bár nem olcsó.Megjegyzem hogy jó házhűtés is kell hozzá.
-
válasz
#Morcosmedve #32854 üzenetére
Köszi a vàlaszokat.Lenne egy kérdésem akinek van tapasztalata kérem segítsen.Ideiglenesen vettem az apron egy sapphire r7 250x kàrtyàt amíg nem tudttam megvenni a 290x-et
Egyszercsak elfüstöl(szerintem az egyik kondi).Garanciàlis januàrig.Ja amibe hasznàltam (xfx pro750,asus p9x79,3930k)El vittem gariztatni.Egy hónapig nem történt semmi.Ma irtam egy kellemes hangvételű emailt mert telóba mindìg lepattintottak.Érdekes pont ma jött vissza az üzletbe a beszàlítótól.Gondoloma az email hatàsàra.Az üzenetbe pontosan az àllt(A beszàllítótol vissza jött.Mivel égett nem fogadjàk ezérz mi is vissza adjuk a terméket.)Ilyenkor mit lehet tenni?Persze hogy égett mibel xar volt.A fogyasztóvédelemhez lehet fordulni?Màr csak elvböl is.A segítségeket előre is köszönöm. -
Sziasztok.Olyan kérdésem lenne hogy egy i7 3930k(4.6-ra húzva)kihajtana két r9 290x-et vagy esetleg két 390x-et?Előre is köszönöm.
-
Sziasztok.Jelenleg egy xfx 750pro tápom van egy r9 290x amit egy i7 3930k(4.6Ghz) hajt meg.Az lenne a kérdésem hogy az fsp aurum 1000w elbírna két r9 290x-et esetleg két 390x-et?Meg hogy jók-e ezek a tápok?Elég jó árba vannak fent.A másik kérdésem hogy ez a proci ki bírna e hajtani két kártyát?
-
Sziasztok.Jelenleg egy xfx 750pro tápom van egy r9 290x amit egy i7 3930k(4.6Ghz) hajt meg.Az lenne a kérdésem hogy az fsp aurum 1000w elbírna két r9 290x-et esetleg két 390x-et?Meg hogy jók-e ezek a tápok?Elég jó árba vannak fent.A másik kérdésem hogy ez a proci ki bírna e hajtani két kártyát?
-
http://pcworld.hu/szoftver/itt-az-amd-catalyst-15.9-beta-driver.html Új beta ati driver érkezett.
-
válasz
GeneraL_XTX #31435 üzenetére
Ok tudom bocsi csak ott nem kaptam segítséget.Gondoltam itt talàn.
-
Sziasztok tudom hogy igazàn nem ehez a fórumhoz tartozik.Lenne egy olyan problémâm hogy volt egy r7 250x videókarim ami elfüstölt.Azt írtàk a videókaris fórumon hogy valószinű hogy egy szűrő kondi csattant el.Ja és előtte ciccegő hangot adott.Most kaptam kölcsön egy hd5770-es karit.Terhelés melett ugyan ezt a hangot produkàlja.De előtte egy r9 290x-et nyúztam és az nem produkàlta pedig az zabàl.A kérdésem az lenne hogy lehet hogy a tàpommal(xfx 750pro)lenne a gond?Merjem így hasznàlni?Vagy ez a hang természetes?A vàlaszokat előre is köszönöm.
-
válasz
bajnokpityu #31182 üzenetére
Ha hasznàltan tudsz lőni egyet.Én is sokaltam de muszàj volt lecserélnem.A forumon írtàk hogy talàn ez a legjobb léghűtés.Vagy talàn van akcíóba valahol.van még az accelero extreme4.De ahoz asszem nincs vrm hűtőborda.Vagy az accelero extreme3 ahoz van de azt nem tudom hogy hűt.De azt màr làttam hasznàltan elfogadható àrban.Csak nem tudom hogy az felmegy e a kàrtyàdra.De szerintem igen.
-
válasz
bajnokpityu #31179 üzenetére
-
válasz
bajnokpityu #31179 üzenetére
-
válasz
monster95 #31171 üzenetére
Nekem az r9 290x-em referencia hűtős volt.100% venti mellett ami màr visított 75-80 fokos volt.Ha lejebb vettem 90 fokos.Elegem lett és spóroltam egy raijintek morpheus hűtésre.Nagyon jó szinte hangtalan.Vagyis attól függ milyen ventit raksz rà(2db 12cm-es).100%terhelés mellett 60fokos.Ha nem garis vagy ha lehetőséged van rà cseréld le a hűtést.Nem bànod meg.A vrm is 55-60fok.Tuning melett is.
-
válasz
ericdrawen74 #31027 üzenetére
Mindegy most rendelt valami japànt.Azt írtàk a fórumon hogy au egyok legjobb.Nem díjazznàm ha leesne a hűtőborda miközben be van kapcsolva a gép.Azért ehez a hűtőhöz adhattak volna valami normàlisat is.Mert nem valami gagyi.
-
Az létezik hogy a raijintek morpheus-hiz ilyen szar kétoldalas ragasztót adnak a hűtőbordàhoz?Kicsitt nagyobb nyomàsra leesik a borda.Vagy ez hőre jobban ragaszt?Màr rendeltem màsik fajtàt.Pedig megtakarìtottam mindent mielött felraktam volna.Kivàncsi vagyok màs tapasztalatàra.Előre is köszi.
-
válasz
ericdrawen74 #30856 üzenetére
Szia.En is vettem egy ilyem raijintek hűtőt.Nekem volt olyan hogy kisebb nyomásra leesett a hűtőborda.Neked jól felragadtt?Pedig megpucoltam felületeket..De inkàbb újr aragasztót sekusuit.Azt írtàk sokan hogy az nagyon jó.
-
Sziasztok.Tanàcsot szeretnék kérni.Lecseréltem a hűtőmet az r9 290x-en egy raijintek morpheusra.Az lenne a kérdésem hogy miért van hogy a memóriàn a hütőbordàk nem igazàn ragadnak fel.Pedig megpucoltam a chippeket.Vagyis felragad de ha kicsit erősebben megmozgatom hogy jól van e fent leesik.Tudttok ajànlani ilyen hővezető kétoldalas ragasztót màrha lehet külön venni.Vagy màs is jàrt így?.Mert engem idegesít.Vagy ez a hő hatàsára jobban fog rögzíteni?A vàlaszokat előre is köszönöm.
-
válasz
GeneraL_XTX #30745 üzenetére
Ok.Köszi.
-
válasz
GeneraL_XTX #30742 üzenetére
Akkor semilyen módja sincs?Bios csere vagy ilyesmi?
-
Sziasztok.Az lenne a kérdésem hogy az msi afterburnerben miért nem tudom àllítani a feszültséget?Ki van pipàlva a unlock voltage kontrol.Vagy mit kell még csinàlni a kártyával?Ja és mennyi az a fesz ami még nem kàros.Csak azért kérdezem mert elindul 1130/1300-on csak ott màr néha vannak anomàliàk.(sapphire r9 290x raijintek morpheus-al)A vàlasokat előre is köszönöm.
-
válasz
GeneraL_XTX #30648 üzenetére
Ok.köszi
-
válasz
GeneraL_XTX #30643 üzenetére
-
Sziasztok.Ma lecseréltem az r9 290x(ref)a hűtést egy raijintek morpheusra.Az lenne a kérdésem hogy 100%terhelés mellett jó ha a a gpu és a vrm is 64 fokos?A màsik ha vissza rakom a hàz hàtuljàt akkor kb. 87 fokos.Gondolom nem tud a hàzbol tàvozni a hő mint a fref hűtésnél ami kinyomta hàtra.Van erre megoldàs vagy új jó szellöző hàz kell?Amúgy ATX hàz.Elól.egy venti meg hàtul meg oldalt.Ezek a hőszivattyúk érnek valamit?A vàlaszokat előre ia köszönöm.
-
Sziasztok.Az lenne a kéedésem hogy sebesség ügyileg mivel jàrnék jobban?Ha vennék még egy r9 290x-et a meglévő r9 290x-em mellé vagy gtx 980ti.A fogyasztàst most hagyjuk figyelmen kìvül.Csak a sebesség érdekel.A vàlaszogat elöre is köszönöm.
-
válasz
GeneraL_XTX #30459 üzenetére
Szia.Van egy sapphire r9 290x-em.Ref hűtős de majd cserélem.Az jónak szàmít ha alapfeszen 1130-at bír stabilan?Több óra teszt utàn se fagy.Csak ezzel a hűtővel nem akarom nyúzni.
-
Sziasztok.Van egy r9 290x-em.Eddig egy i3 4160 hajtotta.Lecseréltem a procit egy i5 4440-re.De sok külömbséget nem veszek észre.Vagy az a baj hogy relativ ennek a procinak alacsony az órajele?Többet vàrtam.Ha egy i7-re cserélem az mennyit dobna?
-
Sziasztolk.R9 290x-nél hol lehet emelni a gpu feszt?Catalystba az àramfelvételi korlàtozàs lenne az?Előre is köszi.
-
válasz
GeneraL_XTX #29943 üzenetére
Zsír.
-
válasz
Winchester95 #29847 üzenetére
Köszi.
-
Ja az alaplapom egy asrock b85m pro4.12gbyte kingston hyperx fury,tàp.meg xfx pro750
-
Sziasztok.Szereztem egy sapphire r9 290x(referencia hűtős )kàrtyàt.Tuningoltam egy kicait.gpu1000Mhz-ról 1120-ra.Stabolan megy(hűtő csere tervbe).Az a kérdésem hogy az àramkorlàtozàsi felvételt mennyire szabad felvenni?Lehet e külön feszültséget àllitani?Kàrosodhat e a kàrtya vagy letilt mielött felforna?A másik hogy egy i3 4160-om van.Ez mennyire hajtja ki a kàrtyàt?Egy i5 vagy i7 Hàny szàzalékos gyorsulàst eredményezne?A vàlaszokat előre is köszönóm.
-
Ja és még az kimaradtt hogy milyen proci hajtja ki a 290x-et?Most egy I3 4160 van alatta.Egy i5 vagy i7-el hàny szàzalékos gyursulást lehetne elérni?köszi
-
Sziasztok.Szereztem egy sapphire r9 290x(referencia hűtős )kàrtyàt.Tuningoltam egy kicait.gpu1000Mhz-ról 1120-ra.Stabolan megy(hűtő csere tervbe).Az a kérdésem hogy az àramkorlàtozàsi felvételt mennyire szabad felvenni?Lehet e külön feszültséget àllitani?Kàrosodhat e a kàrtya vagy letilt mielött felforna?A vàlaszpkat előre is köszönöm.
-
Sziasztok.Lenne egy kérdése.Van egy sapphire r9 290x-em.Referencia hűtős.A catalyst control centerbe(15.7.1)Miért nem tudom manuàlisan àllitani a venti fordulatszàmàt?Alkalmazni akarom a beàllitàsokat és ugyan olyan fordulaton megy a venti.Elötte az asus 270x-nél olyan fordulaton ment amilyenre manuàlisan beàllitottam.Bocs ha hülyeséget kérdeztem.A vàlaszt előre is köszönöm
-
Sziasztok.Lenne egy kérdésem.Mennyivel gyorsabb egy r9 290x mint egy r9 290?Melyik éri meg jobban egy sapphire 290x 80ezerért vagy egy msi 290-en 65-ért.Meg olvasgattam hogy lehet biost módositani hogy egy 290-öl 290x-et lehet csinálni.Ez mennyire biztonságos?Nem hajtja szét a kártyát?a véleményeket előre is köszönöm.
-
sziasztok Lenne egy kérdésem.A napokba jutok hozzá egy sapphire r9 290x-hez.Referencia hűtős.A hűtést le szeretném cserélni.Mit ajánlotok.A válaszokat előre is köszönöm.Még soha nem irtam ide csak olvasgattam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Diablo IV
- Total Commander
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Formula-1
- iPad topik
- Medence topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest