- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Cole86 #11660 üzenetére
Köszönöm
Nem kell ide remény,beton stabil agyonfeszelve 1170/1410-en 24-7-ben,mindezt halkan,lágyan elegánsan
Azóta is áldom a neved a motyóért
Bezony az.A.Data 650(Corsair HX 650/CWT belső).Nagyon nyalánk termék.Elvitte a szétfeszelt,agyonhúzott 3570k&7870(Tahiti-le) CF-et zokszó nélkül.
-
hdekakas
senior tag
válasz
Cole86 #11581 üzenetére
Na, azt a 117fps-t azért megnézem a 3570k-val, 1050-es gpu órajelekkel.
Jó, az enyémre is tudnék egy teszt erejéig sztem 120-at is, ha jó sok feszt adnék neki, aztán felhúznám vagy 1200/1700 órajelekre.
A 110fps-t 1100/1400-on értem el.(Alapfesszel, illetve a Asusnak kell a gyári órajelekhez is pici fesz, hogy biztos ne legyen BS, de tuningnál sem kér többet.)
-
hdekakas
senior tag
válasz
Cole86 #11499 üzenetére
Adni kell neki egy +13mV feszt, és akkor valszeg nem fog csíkozni. (Vagy visszavenni a memóriát egy 50-nel.)
Asus dc2oc-m ugyanez, csak ott még néha BS is van aztán. Szintén csak terhelés nélkül van ez a bibi vele, alapfesszel.Igen, se a GPU-Z, se Msi AB nem mutatja a venti fordulatot, csak a százalékot.
-
Devid_81
félisten
válasz
Cole86 #11184 üzenetére
63-65%-os ventinel nekem is csinal valami zorgest a huto, berezonal, ezen kivul nem tudnek rosszat mondani rola.
Azt sajnalom, hogy ennyi baj van veluk.
Ha most vennek sem tudnam milyet vegyek, amelyiken jobb a huto az surubben pusztul, amelyiken meg rosszabb az jobb, csak hat pont a rossz hutes miatt nem szeretjuk a referencia modelt sem...nehez ugy. -
Milka 78
nagyúr
válasz
Cole86 #11068 üzenetére
Hát még én
Mondjuk kíváncsi lennék mit számít az a hátlap,de külön nem hiszem,hogy tudok szerezni.Nekem is tetszik bár lehet olcsóbban kijönnék ha veszek még egy 290-et+Hybrid-et(120-ból meg is lenne).Isten igazából 5 évnyi CF-után félek megint belevágni,mert volt egy két problémám a támogatással a játékok terén.
-
Tomdriver
őstag
válasz
Cole86 #10821 üzenetére
Nekem 13.12 kilőtte a 2. karit, vagyis fizikálisan is leállt. Akkor azt hittem, ez a driver még nem támogatja, feltettem a legutolsó bétát. Na az először okozott galibát rendesen, de cf működött legalább...
Persze már nem friss a win., hétvégén lehet reinstall lesz.Hátha utána működik a cf 13.12 alatt is...
Hátha jobb fps-ek születnek játékok alatt...
Hátha nem lesz melegedés (mondjuk ez már most hülyeség)
Hátha....
(A remény meghallhat, de én még utána is próbálkozom!)
-
daveoff
veterán
-
andro93
aktív tag
válasz
Cole86 #10157 üzenetére
Kíváncsi lennék, hogy CF 290+Mantle alatt lenne-e érezhető különbség egy 290+Mantle között. Nálam 290 és egy 4570k alatt álomszépen fut a Bf4, nem tudom innen hova lehetne még tovább fejlődni.
Meg se rezzen, semmi microlag, dx-hez képest. Ha sikerül beüzemelni a CF-et, akkor tapasztalatokat majd megoszthatnád itt.
-
hdekakas
senior tag
válasz
Cole86 #10084 üzenetére
Üdv itt is.
Az enyémet épp most ragoztam hogy ugye 1100 körül megy.
A memória tuning csalós, másik kártyámmal jó nagy tuningot is szépen vitt mindennel, de egyedül az Assassin's Creed-nél csíkozott. Sőt, ha már csak minimális tuning volt a memórián, akkor is csíkozott.
De egyedül az AC4-nél volt csíkozódás, viszonylag kicsi mem tuning esetén is. Más programok gyönyörűen mentek hatalmas tuninggal is.
Ráadásul fps-ben semmit nem dob a memória tuning. Így a mostani kártyával egy laza 10%-ot belőttem a gpu órajelhez hasonlóan, így 5500.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged