- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
válasz
Gyuri27 #38939 üzenetére
Te tényleg nem érted a lényegét, vagy csak ennyire nem akarod?
Nekem is bevan lőve wattmannal alulfeszelve, custom venti profil stb. Ettől még meglepő módon az elmúlt kb 15 vga-mmal sosem ddu-ztam, driverezgettem össze vissza, csak beraktam friss driver fel és minden ok. Sőt win10-et használok és minden rendben vele. Még build váltás után is. Lehet tényleg fantasztikus vagyok sok másokkal együtt... Egyedül itt voltak gondjaim, win reinstall megoldotta.
Amúgy fura külföldi oldalakra hivatkozol az általad agyonszidott win10 esetében, de ha ezen széria esetén hivatkozom külföldi fórumokra, az user error. Kemény.
Én elengedtem ezt a témát. Van egy hangyányi tapasztalatom hardverek terén, évekig fanatikus cserélgetések, nem fogok senkit győzködni. Majd ha valakinek gondja lesz ( ne legyen), ugorjatok rá 2-3-an hogy user error, meg win7 kell.
Aki meg tápot kérdez alacsony pontszám esetén, az inkább ne osztogasson tanácsokat, mert fogalma sincs a dolgokról....
-
Nerazim
őstag
válasz
Gyuri27 #38935 üzenetére
Ez volt a hirdetés. Megbízható tag az eladásai alapján. Átküldte a gari levelet ami az Alzába szól dec. 6 -i vásárlás.
-
rumkola
nagyúr
válasz
Gyuri27 #38903 üzenetére
akkor mi valamit nagyon rosszul csinálhatunk
a szervizben napi 5-10 vga-t tesztelünk (12 éve, nv, amd, vegyesen egymás után), mindenféle drivercsere és anomália nélkül
ha egyszer felraktad a drivert akkor már a win elintézi
win10-el sincs bajunk
Asbee -nek szerintem igaza van. Egy normális rendszernél nem kell ilyenekt csinálni, mint DDU, wattman és társai baromságok.
User error az, amikor valaki ilyenekkel baszakszik és szídja a windowst, miközben ő maga cseszi szét a saját rendszerét. UFF Peace -
nrg_52
addikt
válasz
Gyuri27 #38923 üzenetére
2020-ban sokan meg a szamitogepet se tudjak bekapcsolni, nemhogy drivert telepiteni\uninstallalni. Ha ujratelepitek egy gepet, 10-bol 7-szer biztos hallom, hogy de a facebookot feltetlen tedd ra. Itt tartunk Magyarorszagon 2020-ban, legalabbis nalunk a keleti vegeken.
-
Nerazim
őstag
válasz
Gyuri27 #38897 üzenetére
Ez így jó? Vagy mit kell még csekkolnom?
Egyébként átállítottam "Game" re a profilt így már más a helyzet csak azt gondoltam alapon is tudnia kellene:
Egyébként ezt raktam fel: Adrenalin 2020 Edition 19.12.2 Recommended (WHQL) -
Asbee
veterán
válasz
Gyuri27 #38894 üzenetére
Itt minden user error ha valakinek valami nem oké? Lehet itt win10 re fogni, meg ddu, meg wattman stb, de ez mind nem normális dolog. Mondom ezt úgy hogy már megelégedve használom az xfx 580-at. De pl új drivert inkább nem rakom fel.... Tele a net 570/580 dolgokkal, hibákkal....Biztos mind az... És akkor lehet szidni nyugodtan, de ne dugjuk már homokba a fejünket. Se ddu, se wattman szarakodás semminek nem kellene lennie. Tök mindegy milyen kártya volt előtte, milyen driver. Új be, új driver fel és minden ok. Ez lenne a normális. De valahogy sok esetben nem így van.
-
helgi
aktív tag
válasz
Gyuri27 #38861 üzenetére
Akkor egy kis nyüanc, enyém is az volt..
Sapphire RX570 8GB Nitro+ személyében. 2 hónapja járt le a garija. 2 hét után eddig nem volt gond. Most mióta kijött a 19.2.2 2020, azóta kissé mintha tórlódna az adat játék közben, néha szörcsöl.. Kiváncsi leszek a januári driverre. -
Don.Corleone
aktív tag
válasz
Gyuri27 #38551 üzenetére
Köszönöm a történelmi órát, ez is segítségemre volt.
16-ban vettem a 4-es széria akkori széria talán egyik legjobb kártyáját, és azóta képtelenek megoldani, hogy a beállítás ne tűnjön el. Ez szerintem nem egy olyan probléma, ami orvosolhatatlan... de lehet nekem nagyobbak az igényeim. De igen, nyilván az user a balfék, hogy elvárna egy ilyent, ha már a program rendelkezik vele.
-
köpet
aktív tag
válasz
Gyuri27 #38207 üzenetére
Gigabyte ga-h61m-ds2, elég alap darab, 2-3. gen támogatással.
Bios frissítve lett, mert már a gtx650-el sem volt hajlandó elindulni.
Láttam jó áron xeon x3-1220-t is, ami elgondolkodtatott, ez kb. az i5-2400 megfelelője talán, a lap ezt is támogatja.
Használat során az athlon x4 641-es rendszer nekem kiegyensúlyozottabbnak, pörgősebbnek tűnt az i3-asnál, valamelyik oldalon nagyjából egálnak hozták ki a kettőt annyival, hogy egy szálon nyilván az intel nyer, több szálon meg az athlon. Ez a bottleneck kicsit meglepett, ennyivel nem gondoltam volna gyengébbnek az amd-s rendszert (ráadásul ott a gyorsabb am3-as 640 szerepelt).
Az FM1 zsákutca, eddig elég volt a mindennapokhoz de most nyugdíjazva lesz (meg úgyis újra kell rakni a gyerek gépét egy füst alatt).
Köszönöm a válaszokat! -
syberia
veterán
válasz
Gyuri27 #37873 üzenetére
Nem tudom, én most főleg a nyákon lévő komponensek optimális hűtése szempontjából nézem a kérdést. Nem mondom hogy nem lehet eltérni a gyártói specifikációktól, szereltem már videokártyára "utángyártott" hűtést. Bár ott a túlméretezésből adódó, halkabb működés volt a cél.
(#37874) Chaser: No offense, én ilyen szögletes-vaskalapos állásponton vagyok. Amúgy milyen mérési tartományban sikerült azonos fogyasztást kimutatnod, hogy ennyire nincs difi egy Gold és Bronze táp között.
Én amikor a Bronze-ról Silver tápra váltottam, már 50W fogyasztásnál volt pár vatt előnye az új tápnak.
(XFX 450 PRO -> Super Flower LEADEX Silver 550W) -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #37854 üzenetére
10 éve is így oldottam meg, van ami nem változik ( :
mennék én, ha megfizetnekszerk:
Beretvás
kiveszem a két ventit, szabad lesz a légáramlás a 12-es venti előtt, nem hangosak, főleg ha csak egy megy 8-900rpm-en, de az egy db 12-esnek nem lesz semmi hangja és sztem hatékonyabban meg fogja oldani -
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #37552 üzenetére
corsair rmx nem elég pontos?
rm650x/rm550x 2018 full modu, 10 év garral ufóéknál 28e pár száz ft most okosan', elég korrekt
super flower leadex 550w full modu 27,5e-től értelmes helyeken, 5 év garral
bitfenix formula is jó, 450/550w 20-21e ft, 5 év gar - 500 rpm venti fixen, nem modu - -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #37546 üzenetére
elérhetőséget is mellékelj ( : hydro g-től nem estem hanyatt, raidertől sem
nagyon jó cwt és super flower elektronikák vannak már hasonló tudású fsp árkategóriában, corsair rmx is cwtmértem párat, természetesen a legsz@rabb fogy. mérők egyikébe sikerült belenyúlni azobiban' ( : rms-t nem is tud, csak va-t, viszonyítási alapnak jó - remélem visszaveszik, az egész egy szutyok -
rx 590 "low profil" 0,9v@1250mhz, "high profil" 1,05v@1500mhz - természetesen nem olyan jó uv-ban a cserepéldány mint az előző kártya volt...
-
z2700 allcore 3,4 prime + rx 590 desktop "low profil" - 50w
full load 255-260w - furmark + prime blend -
z2700 allcore 3,4 prime + rx 590 desktop "high profil" - 60w
full load 315-320w - furmark + prime blend - /ennél kapcsol fel a táp ventije néhány perc után/ -
z2700 allcore 3,4 prime + rx 590 desktop - csak prime blend - 110wha rms mérő is ezt mutatja az viszont kuvajó' a zentől és 590-től is, játék alatt max 210-250w-ot jelenthet teljes gépre konnektorból - hála nekem és azúrnak', na meg a gb mérnökeinek, h redukálni lehet az amd mérnökök trehányságát ( : -
HSM
ha jól rémlik beretvásnál is rmx van a nitro 590 mellett talán már az újabb 2018-asszerk:
NdrewSunix
irigykecc' mi? :d -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #37541 üzenetére
rm_x 2018 szériát többen ajánlották, az a következő jelölt, csak a történtek után már kissé óvatos és szkeptikus vagyok...
40-50%-ig garantáltan félpasszívan megy az biztos - de sztem a ses ventije is 40-50% között kapcsol, lassan beüzemelem a fogyasztásmérőt is jáccok' ( : -
peu407
nem tudom 4k-ban mért mér többet, 1080p extreme nálam is pár +/- pont eltéréssel ennyienemi
több száz liyen véleményt olvastam a ses 450 focusról és 550 fcus plus-ról, de nálam sajnos mindkettő kerreg.. -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #37541 üzenetére
a két adott seasonicról több száz, több ezer pozitív vélemény van neweggen és amazonon, tesztelők szerint is igen korrekt - nagy eséllyel az elmúlt fél évben válthattak akár venti típust, fillérb@szás rlz -
miközben tápokat kerestem, kiderült h a nagy öreg s12ii utódja már egy nagy kalap sz@r, az s12iii - persze legtöbben lazán megveszik az s12ii hírneve miatt -
bq-ban annyira a kínai kondik nem tetszenek, pláne nem a 85 fokosak sztem full kínai, jó fsp alapra építve, max németek tervezik
a kicsi evga most tesztre jön, nem küldöm vissza semmiképp, nem akarom a boltot ezzel szívatni, vagy marad tartalékba, vagy később megy gépbe vagy eladom némi buktával, de ha cw mentesen viszi az 590-et, legrosszabb esetben teszek bele hangtalan ventit és használomés elnézést kérek a világtól, h csak bronz tápot tudok használni, és 10e ft-nál már nem fájna annyira ha meghalná magát
elqrvult a világ, fsp-nél kb azonos áron másoktól már van jobb, azért nem is foglalkoztam vele
de ha jól rémlik újabb evga-nál is inkább a g2 szériát ajánlják g3 ellenében, már nem is érdekel mért ( :
580 lehet ugyanígy hdd-t játszana, ezt így nem lehet tudni, ha meg nem 570 akkor 590 és pont ( :
ha beülhetnék egy boltba ahol hozzáférhetnék szabadon az alkatrészekhez tesztelésre, hidd el nekem pár napon belül elmondanám mi a tényállás, de ilyen lehetőségem nincs -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #37539 üzenetére
ez az, nem passzívat vettem és hangtalan, táp is hangtalan, igaz venti nélkül ( : és korrekt, ha elvisz zen 8 magot és 590-et passzívan, mondtam nem is érdekel a kerregő ventije, pontlecarom', amennyiben nem a táp miatt megy át hdd-be az 590, ha igen, akkor viszont eltakarodik innen, ilyen kategóriában az már túl sok kompromisszum lenne
egyelőre megrendeltem 450-es evga-t, annyiért nem pénz, tartalékba is elfér éppen, ha azzal is hdd-t játszik az 590, kaptam egy felajánlást egy tt tápra, azzal is meg tudom nézni
ma végre sikerült vennem egy fogyasztásmérőt is, tisztul a kép ( :
a kis evga super flower beles, szóval biztos nem rossz
egyébként van egy sejtésem mért hdd-zik az 590 seasonic mellett, de majd a másik tápok mondják meg jól sejtem-eés ez az 590 topik is ((( : úgy döntöttem osztkészt' : )))
gyári oc-zett 580 12nm-en, teljesen felesleges lenne neki külön topik, nincs is semmi élet a másikban - nem mintha valaha is a topikja lett volna, csak egy teszt fórum ami ki is halt -
bekő' rakni az 590-et is címba, azért esélyesen mostanában lesz pár tulaj -
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #37531 üzenetére
de legalább az biztos ha megnyekkeni' magát 2 év múlva, még akkor is marad 8 év a garból, 20e ft felett nem akaródzik tápot venni min 5év gar nélkül - gyári gar nem érdekel, nem nagy busines ha szükség van rá 6-7-8e ft-ért kipostázni saját ktsg-en -
Beretvás
a gyári strixx sw is ugyanazt csinálja ( : nem felejt el semmit, csak "elfelejti" a félpasszív módot, tehát ignorálja, pont mint a wattman -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #37522 üzenetére
nincs harmadszorra táp, a 2. ses van a gépben, veszek egy olcsó evga-t tesztelni, majd később eladom 1-2 e buktával, - bár lehet összerakok majd egy gépet a maradékokból és úgy adom el
-, ha a táp a hunyó akkor veszek valami mást, drágább evga-hoz két év gar miatt nem fűlik a fogam
kisza25
mugen rev5 b, profi
z2700 allcore 3,4ghz 20-30 perc prime blend után 61-2 fok, 5-600rpm-es néma ventivel, blend kilvése után 8 másodperccel 42 fok, venti 300 rpm körül - és tényleg néma a ventije - -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #37328 üzenetére
megy az a fesz bőven lentebb, nem nézted?
HSM&syberia
lehet elkiabáltam...tv-re van kötve a gép, viszonylag nagy hangerőn volt, gyári cpu hűtőt is kénytelen voltam visszarakni, amit nemrég vetem ma visszavittem és rpm módban hasított, visszaállítottam fesz. szabályzásra, úgy alig megy, tv-n is lentebb vetem a hangot, kártyából olyan furát hallottam, elindítom az sp-t, mintha hdd lenne benne ami tölti be a játékot, kb úgy darál ( : de nem a ventik
előtte állítottam manual feszt, mindnenetre 1,1v@1500mhz az megy neki gond nélkül, de ha a "hdd" is tartozéka akkor megy vissza, a kicsinek semmi cw-je nincs -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #37305 üzenetére
mutassá' ismá' valamit ( :
egyelőre nem mertem tovább, mint kiderült a wattman kicsit hektikusan detektálja a feszt, talán syberia mondta, tegnap játszogattam vele, gpuz log szerint is így van, és nem zavarodik meg 1350-1400-en, csak a kraft volt neki kevés
50%-ot már rátoltam a ramra...6000 vs 9000szerk:
lemusz
akkor monnyále' ( : én csak megnézem mire képes, ha továbbra is használatban maradna, akkor jóval lentebb -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #37040 üzenetére
sajnos sok minden nem megy 7-en, és addig én sem 'optam, amíg a 10-ecske a defaultként felrakott januári drivert nem updatelte valami augusztusi csodára
- de most már tudom hol kell lekapcsolni, régen talán nem is lehetett -
nyávogott a forza, nyávogott a gears 5 h az nagyon nem jó nekik higgyeménelasztat', de bármilyen anomália nélkül futott mindkettő, és a régebbi ac is
mint mondtam driver változott és a táp
az említett augusztusi drivert több helyen láttam, h szidták, a legutolsó aktuálisat meg lehet még alig használják ( : 10.23-as ha jól rémlik -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #36763 üzenetére
az, h nem szabad engedni a turbot és gyári beállításokat - durva oc-t pláne nem -, mert onnantól csúnyán zabálnak, az a +10-15-20% kraft nem éri meg legyilkolni sem a hw-t, sem az erőműveket teljesen feleslegesen
erősen látszott gpuz-n h durva terhekést kapnak már az egyéb alkatrészek is a kártyán
"sajnos" a 2600-tól meg kell válnom, jött egy 2700 a helyéresyberia
lefuttatod újra? ( :
de stimmeljenek ám a beállításokHSM
ha fél passzív a kártya akkor nem, esetemben 20 fok max hőingadozás van, ha 5 percenként néznék is a privátokra, de az asztalin nem fogok
silány alkatrészekben igazad van, az is egy + faktor -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #36744 üzenetére
pontosan, de mivel a venti "alig megy", gpu hő nem megy 70 fok fölé, teljesen reális egyébként amit saccolt, 150w-tal ez a hűtés azért már sikítós lehet ami az itx-en van
lassan lecsorog a teszt sw is megnézem mit produkál, 1+ gb :d mi abban annyi? régen 1-200mb-ok voltak ezek -
gulupeti
senior tag
-
kisza25
félisten
válasz
Gyuri27 #36565 üzenetére
Ok biztos voltak rossz tapasztalatok is, nagyon sokat forgalmaznak és már régóta jelen vannak a piacon. De nekem eddig kb 1hét alatt cseréltek dolgokat és ebben benne volt az elviszi és visszahozza is.
Legutóbbi egy asus rx 560 4gb volt ahol azért küldtek egy új kártyát, mert hiányosnak találtam a doboz tartalmát. Egy xfx táp 6 nap alatt oda vissza postával együtt. Asus 5850 1nap alatt meghalt, 1 hét alatt cserélték.
Asus 5570 venti halt meg 1 hét alatt csere, bt billentyűzet eldobálta a jelet, 1 hét alatt csere...
Még a kezdetek kezdetén nekem is volt ipon-al rossz tapasztalatom, ami annyiban merült ki, hogy kivárták a 30napot és utána adták vissza a pénzt. -
kisza25
félisten
válasz
Gyuri27 #36425 üzenetére
Kb 30-35 eFt tudnám eladni az rx 570- et, az 15-20 eFt ráfizetés, már az is elgondolkodtató, hogy megéri-e, de 60 eFt-ot max egy nitro + 8GB-ért adnék.
4GB-os volt amúgy, szóval tudom mennyivel erősebb
A játékok aktiválása kártyához van kötve, az rx 570- nél is így volt, ott is elakartam adni a játékokat, de nem tudtam. -
Alister71
nagyúr
válasz
Gyuri27 #36378 üzenetére
Sejtettem.
Mondjuk azóta rendesen működik.
35-ért adták, annyit talán megért.
A boltban a polcon van egy működő bányász gép
Mondjuk ránéztem, komolyabb kártyák vannak benne. Lehet csak kipróbálták, majd voltak annyira birkák, hogy nem rakták rá vissza az eredeti biost, mielőtt eladták.
Franc tudja. -
szabeska
addikt
válasz
Gyuri27 #36118 üzenetére
jaja, ezt megcsináltam, de utána sem volt jó valami
Ezért gondolom, hogy használom a másik kártyát, ezzel pedig ha időm engedi, hackelgetek ezerrel, ha nem sikerül akkor ez van, ha igen, akkor eladom :)
közben jött a válasz az eladótól: "2 bios van rajta. Ki kapcsolt álapodba át lehet kapcsolni az oldalán van a kártyának nem muszály biosolni. De egyépként sajna nincs meg de ha mindenkép biosolni akarod csak le kell másolnod az eredetit és írd átt a módosította. A 2 bios ugyan az rajta"
-
Speed®
titán
válasz
Gyuri27 #35946 üzenetére
Ha nem kimaxolt vRAMokkal, alacsony TDPvel van hajtva kevésbé gyilkos algókkal, gyakorlatilag csak a hűtés minőségén múlik, meddig nem lesz gond (ventik fáradnak 24/7ben), a BGAk szempontjából a ~konstans hőmérséklet sokkal jobb, mint a normál felhasználás közbeni hőingadozás, ez nem hoax.
-
Frawly
veterán
válasz
Gyuri27 #35590 üzenetére
Abban igaza van, hogy normális tápra előbb kell költeni, abban a két ágas csodában én sem bíznék. De 7-8 ezer spórolást szerintem sem ér meg, hogy ne legyen gari a kártyára.
Én használt (Gigabyte) RX570-et vettem, ráadásul bányászatra használták. Csak én az új bolti ár feléért vettem. Kockázat ez is, de nem 7-8 ezret nyertem rajta, hanem kb. 20+k-t, itt kint drágábbak a kártyák, mint otthon. De csak 7-8k-ért tuti nem kockáztattam volna meg.
Egy esetben indokolt, ha valakinek olyan szűk a kerete, és annyira most kell neki a kártya, hogy nem várhat még pár hetet, míg gyűjt hozzá, kér kölcsön, hanem azonnal kell neki valami, és nem sajnál erre semmi kockázatot. Ilyen emberekkel kalkulálnak az eladók is.
-
zodo
nagyúr
válasz
Gyuri27 #35600 üzenetére
Értem a szándékot amit köszönök de a vga-t jegeltettem, tápot megrendeltem és idővel jön a többi amik már új bolti garanciálisak lesznek.
Beállításhoz elég lesz az adrenalin vagy kell a trixx?
580-hoz melyik radeon szoftver kiadás a legstabilabb?(nem szoktam frissíteni mert ha tökéletesen megy akkor kár csesztetni alapon és nagy átlag úgy sem hoz nagy javulást az újabb frissítés, pl jelenleg is 18.3.3 van fent)
-
zodo
nagyúr
válasz
Gyuri27 #35590 üzenetére
(#35592) Pécsi gyerek
Az a fajta vagyok aki kitalál valamit és az azonnal kell de jelenleg nincs kredit teljes konfig cserére.
7 hónapos Rx 580-at vettem ~5 hó garival 38k
Tápom ugye 8,5 éves ami 50-50% hogy elviszi és mivel úgy is cseréltem volna akkor most megléptem hogy egyáltalán ne lehessen gond.
Konfig cserekor is használt vga-t vettem volna mert 50k+ nem adok egy kártyáért mivel bőven elegendő kicsengetni a lap,ramok,táp,cpu esetleg cpu hűtő árát.
Ha megdöglik akkor így jártam! -
válasz
Gyuri27 #35590 üzenetére
és ráadásul ö írta, hogy nagy átlagban gari után mennek tönkre. Akkor most hosszú távra tervez vagy nem? Nem értem amúgy én se minek kell ezen annyit rugózni, már rég vehetett volna egy újat, a táp meg maradhat ami most van.
Tipikusan olyan ember, akinek még véletlen se lehet segíteni egyébként. Csak azt nem tudom, akkor minek kérdez, ha úgyse fogad meg semmilyen tanácsot.
-
gianni85
veterán
válasz
Gyuri27 #34857 üzenetére
egyszer lehetne vele próbálkozni, aztán lehet fájna a szívem utána
Nem vagyok nagy benchmark mágus, de lenyomtam egy 20 körös timespy stress test-et, és 88W / 71°C nál stabilizálódott. Forza H4-gyel szoktam játszani mostanában, ott egy tizes lejön még mindkét értékből -
gianni85
veterán
-
-
kisza25
félisten
válasz
Gyuri27 #34845 üzenetére
ennyit dob a 6000Mhz
ennyit meg a nitro+
12466 vs 13159 a grapics score ~5% -
smilecat
aktív tag
válasz
Gyuri27 #10829 üzenetére
Igen tudom, de mint írtam a miértje érdekelne...
(#10832) HSM
Jól átnéztem a gépet, (nagyítóval is) szétszedtem, kitakarítottam (látszólag nem is kellett volna mert új gép), nem találtam hibát, még 1 ötletem van, teljesen újra rakom egy másik vinyóra a rendszert és meglátom akkor mit csinál.
(#10833) Hobbbyt - ez a legújabb, ha ez bugos akkor nincs mit csinálni
de akkor a hwinfo is az...
Köszönöm mindenkinek a segítséget, ha ez a "probléma" nem változik együtt tudok élni vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged