- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
syberia
veterán
válasz
Fred23 #36865 üzenetére
ASUS GTX 750 Ti OC-nak van tápcsatlakozója, megy nélküle is, csak lassabb lesz úgy.
-
syberia
veterán
válasz
Fred23 #36742 üzenetére
A kártyád tényleges áramfelvétele 90-100 Watt környékén lesz, nálam az 580 ekkora feszültségen 1300-on 110 Watt körül eszik játékban.
(#36744) Gyuri27: WattMan üresjárati fogyasztás most 33W. Ennek a fele lehet igaz. Eddig akárhány szoftveres mérést láttam, mind túlbecsülte a valóságot. A Corsair LINK is ilyen, és sokan elhiszik neki hogy egy zabagépet etetnek a full extrás tápegységükkel.
-
Chaser
legenda
válasz
Fred23 #36669 üzenetére
én nem ráncigáltam semmit, átírtam 2000-re a ramot aztán enter :d aztán 2250-re, ott már reklamált a furmark, 2125-ön már nem - megy vissza 2000-re, kíváncsi voltam mit tud gyári feszen v minimálisan fölötte, egyébként semmi + melegedést nem tapasztaltam az emelt órjajelű rammal, gpuz "fogyasztásmérője" se mutatott számottevő változást -
kisza25
most látom xfx 580-at vettél, remélem te nem járs úgy mint a fele newegges társaságmilyen kupon volt alzán, van még?
-
Chaser
legenda
válasz
Fred23 #36654 üzenetére
ramot sztem simán fentebb tolhatod, nálam 2125 talan 0,95v-on
gpu-ból meg vehetsz le, 0,95v-on megy nálam 1250-en, ha 1v-tal megnézed az reálisan simágy megy neki, attól nem lesz kicentizve, 1,15v meg gondolom csukott szemmel megy mindneksyberia
xfx 580 8gb-ról beszéltem, az van +17e-ért alzán az itx 570 4gb ellenében, de nem szeretem opatni' magam ha nem muszáj, minden második post arról szól neweggen h vagy meghalt 1-2-3-6 hónap alatt, vagy defektesen működik
azt hittem legalább 50% különbség van az 580-ak javára, de messze nem ( : -
Chaser
legenda
válasz
Fred23 #36646 üzenetére
legyen igazad ( :
sokat gondolkoztam mit vegyek, de ezt már nagyon ki akartam próbálni, +17e-ért lett volna xxx xfx 580 8gb, de arról olyan borzasztó véleményeket olvastam, h inkább kihagytam, asrockokat szintén
és ahogy látom olyan rengeteggel nem gyorsabbak az 580-ak, azt hittem sokkal nagyobb különbség van
átmenetileg van, majd egyszer lesz valami helyette ami hasonlóan jó - halk, hűvös, ami kis mérete ellenére különösen dicsérendő - és ár/értékben is jó mint ez /mondjuk valószínűleg ilyen jó ár/értékűt nem fogok találni utódnak/
jó lenne egy kisebb navi ami elvileg hónap végén jön, de ha csak tényleg 1650 szintű ahogy "pletykálják", az kihagyósguftabi96
nekem nem rémlik, h lenullázta volna a wattman gép kikapcsolás után a beállításaimat, de majd megnézem
azt viszont sehol nem látom, hol lehetne profilt elmenteni/betölteni -
Silεncε
őstag
válasz
Fred23 #36646 üzenetére
Ezt milyen beállítások mellett hozza?
gulupeti: Nekem nemrég volt hasonló (mondjuk nálam a ventik "pulzáltak" ha jól hallottam), egy Win10 upgrade után kaptam meg kétszer is. Azóta egyszer se jött elő. Gyanús, hogy az lesz, amit Chaser is mondott, a Win meg a driver összeakad (én is két monitorral használom)
-
Chaser
legenda
válasz
Fred23 #36630 üzenetére
de mihé'?
ha aktív hűtéses a kártya és idle is dolgozik a venti akkor még oké, ha félpasszív akkor nem kell minél kisebb load hőmérsékletre törekedni, 75 fok is bőven jó, mert idle 50 fok körül van a kártya, 25 fok hőingadozás meg nem sok
nálam a pulse itx 50-ig is felmegy félpasszívan, és van játék amihez nem is kapcsol ventit, terhelve pedig megáll bőven 70 alatt, de ha 75 lenne sem ijednék meg ( :de ha már itt vagyok, akik szoktak uv-t csinálni, kinek mennyi jött össze?
nálam -0,2v - nyilván ezért is nem melegszik annyira, venti is talán 40% körül jár load -
ramot meddig lehet hajtani? felraktam 2000-re, simán ment, 2250 már sok volt neki, 2125 az stabilígy már elég korrekt afogyasztása, sőt, gyári értékekkel biztos zabálna
szerk:
"Mobilról a formázás még mindig tragikus állapotban van."
ezt meg tudom erősjteni :d nálam desktopon is sokszor nyiknyiköl' és érdekeseket csinál az új design még mindig -
kisza25
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest