- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tesz-vesz123
senior tag
-
Danecay
addikt
válasz
Norby86 #38835 üzenetére
Bár nem tőlem kérdezted de nálam korábban a GTA V rezzenésmentesen, igaz FPS-re már nem emlékszem arra viszont igen, hogy teljesen simán futott a játék, a mai napig használatban lévő i5 3470-el, 8GB DDR3 1333MHz-el és GIGABYTE GTX960 4GB G1Gaming-el. Nem így volt ez viszont a GTX960 előtt amikor egy GTX 560 2GB -al próbáltam futtatni ami nem ment túl szépen, viszont a GTX960 4GB-al minden megváltozott, nagyon szép és fluid lett minden, mintha egy új generációs gépen játszottam volna pedig csak a VGA változott. Az is hozzátartozik a dologhoz, hogy bár a GTX 560-al nem futott szépen a játék viszont nem is dobott ki hibaüzenettel, pedig ráadásul még csúnya verzióról is van szó.
Remélem sikerül levonni a megfelelő konzekvenciát! Kíváncsi lennék, hogy most hogyan futna, kár pedig alig pár hónapja töröltem több év mellőzés után. -
-
válasz
Norby86 #38807 üzenetére
Megértelek, ilyen bemondott 1 hét garanciákkal én sem venném meg a kártyát.
A 2020-as van fent neked most amúgy, mármint Adrenalin.
Én úgy gondolom, hogy defaulton hagyva minden beállítást nem szabadna kifagyni a játéknak a vga miatt, ha csak nem maga a driver nem tetszik neki. Egyesek panaszkodnak pl a legújabb Adrenalinra, van akinek bejött. Elég változó. Talán a 19.12.1.1 volt a legutóbbi, előtte meg a 19.5.1.1 talán ami többeknek stabil volt.(#38809) Danecay
Tényleg ott tartunk már, hogy egyes játékok nem mennek 8GB Rammal? -
-
Danecay
addikt
válasz
Norby86 #38781 üzenetére
Nekem korábban a Wildlands-nál írt ki kevés memória hivatkozó hibát, igaz nem pont ezt de valami hasonlót. Miután a 8GB RAM-ot 16GB-ra cseréltem nem volt ilyen gondom. A GTA V az előző GTX 960-as 4GB VRAM-al szerelt videókártyámmal is 8 GB RAM társaságában is kiválóan futott, igaz ha jól rémlik a GTA V pont azon játékok egyike amik nem komálja a Radeon-t. Sajnos kipróbálni nem tudom, hamarabb töröltem a játékot mint, hogy újra Radeonom lett volna.
-
válasz
Norby86 #38781 üzenetére
Mégiscsak az az RX580 kellett volna látod!
Amúgy attól még mennie kellene az 570-nel is, FHD-t bírnia kellene, még ha a GTA V-ben nem is feltétlen 60 FPS-en (persze kérdés milyen grafikai beállítások mellett).
Végül DDU-val csökkentett módban szedted le a korábbi drivert?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Gumi és felni topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magisk
- További aktív témák...
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest