- Yettel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Aprósólyom
addikt
válasz
rumkola #46941 üzenetére
Amit linkelt bobalazs, polarisbiosedit, azzal igen. De én tuti megszerezném az eredti biost, mert ki tudja milyen nem látható paramétereket módosítottak a bios-on. Ki tudja, hogy editor nélkül, aki ért hozzá, az közvetlen átírta a firmware-t? Nem tudhatod te se én se biztosra. Márpedig vannak olyan modderek akik úgy tudom képesek rá. A minerkedés konkrét iparrá nőtte ki magát, úgyhogy megérheti.
Én ezért írom mindig, hogy az eredetit kell beszerezni a gyártótól lehetőleg, nem letölteni a netről, mert nem tudjuk ellenőrizni. Úgyhogy marad a biztos forrás. -
-
Aprósólyom
addikt
válasz
rumkola #46936 üzenetére
"(eredeti gyárival is) nem ismeri fel a driver" - Akkora az biztos nem eredeti gyári. A moddolt BIOS-ok miatt nem akarja a Radeon Software felismerni és kezelni megfelelően a kártyákat.
Először szerezd be az eredetit.#46938 rumkola: AMD AFVS, meglehetősen gyorsan adaptálódik a feladatokhoz a TDP kereteken belül, gyorsabban, mint azt a monitoring szoftverek figyelni képesek. Ilyen alapon csak az órajellel, feszültséggel, TDP limittel és a hűtéssel tudsz játszani.
-
válasz
rumkola #46936 üzenetére
Nézd meg a ramok időzítéseit és írd magad át.
PolarisBiosEditor [link]
Kimásolod a a működő 3d időzítéseket a moddolt romból szöveges fájlba, betöltöd a gyári romot oda meg a bemásolod a 3d időzítéseket, (1750-2000 Mhz) elmented és azt flasheled. GOod luck!Vagy a gyári rom 2d időzítéseit írod rá a moddolt biosra ahogy neked tetszik meg ahogy stabilabb.
-
-
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
rumkola #38936 üzenetére
Ti fantasztikusak lehettek ha drivert se cseréltek vga cserekor.
A wattman meg nem kötelező. A finomhangolás nem kényszer.
Nekünk hobby. Megnyugszik a lelkünk, hogy nem 1150 mv-t eszik hanem 950-t.
A 10 meg jó. Szó se róla. Itthon is meg külföldön is olvasni. Főleg build váltáskor nagyon jó.phoenix64: nem nyertél a szilikon lottón?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged