-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ParadoxX88
csendes tag
1: Ez egy SAPPHIRE a hozzá való Trixx el sem tudok álíítani semmit sőt: [link]
2: Újrahúztam a gépet
3: Én is ezt kaptam le: win10-64bit-radeon-software-adrenalin-2019-edition-19.8.1-aug20
4: Ha nem lenne rádugva a 8 pines csati meg se mozdulna. CHIEFTEC SMART 700W GPS-700A8 TÁPEGYSÉG van benne -
Gyuri27
félisten
Ha valaki csóresz az én vagyok.
De a bizonytalan előéletű vga 7k-val olcsóbban nem pálya. Pont ezért.
Az 580-at meg úgy általában a radeonokat szépen be kell állitani. Legtöbb esetben sok feszt kapnak. Amire a nitró és egyébb oc verziók rá is tesznek egy lapáttal. Ott pár + mhz-ért 1x-2x wattat kér el pluszban.
Azaz ha a gyári refre lövöd be a vga-t 1340-re a nitro 1411-hez képest és spórolsz 60-90mv-t (vagy többet) máris más a baba fekvése.
Mutatom: [link] ez így 26 watt alapból. Jó beálitással ez bőven lehet több.
Igy kevesebb hő, kevesebb venti zaj is keletkezik.
Elsőre nem cserélném a tápot. Mert jó beálitásokkal nincs semmi baja.
Persze ha van rá keret egy új vagy minimálisan használt 450-550 mindig jól jön. -
bivalyolo
őstag
Régen tényleg érdemesebb volt 1 ágas tápot venni ha éhesebb kártyát akart az ember belepakolni a gépbe a kellemetlenségek elkerülése végett. A mostani RENDESEN megtervezett osztott ágas tápok, ahol a mérnökök odafigyeltek az egyes ágak terhelhetőségére azok is teljesen jók. Szóval egy minőségi osztott ágas táp teljesen megfelelő.
-
Speed®
titán
Na igen, a venti valahogy sűrűn tré bennük..nekem is cserés volt anno, ill. most is van egy AurumS 700am, amibe bedobtam egy Cougar ventit..580 CFX alatt semmi hangja
A Nitro+ 580 max. OCval harap 225W körül, diétás állásban 150Wal is beéri.
Viszont 8+6 PCIe kell neki, szóval átalakítóznod kell majd, ha marad az Aurum, de bírni fogja szvsz, ha a kondik nincsnek rottyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged