-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
sir0cco #41153 üzenetére
Visszatérve erre. Az ilyen no signal nekem úgy rémlik akkor volt, amikor a videokártya olyan felbontásra és frissítési gyakoriságra volt állítva, amit a monitor nem támogatott. Mondjuk nem tudom, hogy a te esetedben ez hogy állhat fenn. Érdemes lenne a felbontást alacsonyabbra venni pl FHD, és fixen 60Hz-re állítani, hátha akkor visszajön a kép. Azt írják a Microsoft oldalán, hogy HKCC\System\CurrentControlSet\Control\Video\ -nél lehet felbontást és frissítési gyakoriságot állítani csökkentett módból. Gondolom win10-nél ugyanúgy regedittel éred el. A HKCC elvileg hkey current config vagy valami ilyesmi lesz. Persze ez is csak próbálkozás, lehet, hogy valami hardver hiba okozza. Még amit olvastam, hogy CMOS reset megoldotta valakinél. Nem túl logikus, de azért egy próbát az is megér.
-
Gyuri27
félisten
válasz
sir0cco #38860 üzenetére
Az error 43 (ha már jó a bios) az más miatt lehet.
Virusirtó, tűzfal pl. Lehet amiatt, hogy nem lett lepucolva rendesen az előző driver (registry bejegyzések).
Aztán ott a hibás sérült .net és a visual C++Vannak jó videók mit kell ilyenkor csinálni.
Az első ddu-val a rendes pucolás.
A .net javitása újabb verzió felrakása ugyanez a visual c++.
A védelmeket kapcsold ki (más felesleges szar se fusson).
És még mindig ott a lehetőség, hogy nem jó biost flasheltél fel.Az meg külön öröm, hogy ismét egy bányás vga van itt (lassan másból se áll a topik).
Remélem ingyen vagy annál kicsit olcsóbban adták, hogy nem boltba vettél egyet vagy valami tényleg régi megbizható tagtól.
Ha nem tudtad, hogy bányász vga volt (majom nem közölte) akkor go a csalósba [link] nyomjad fel. Aztán vagy vissza veszi vagy kárpótol egy kis pénzzel vagy nem csinál semmit de legalább eltiltják az aprózástól. -
TIT
veterán
válasz
sir0cco #38854 üzenetére
Majd akkor lesz negatívja is,a pozitív se jelent semmit,engem is vert már át itt egy telós 1000+-al.
Nincs meg ennek a gerinctelennek az eredeti? Gondolom nincs,én visszavágnám neki.
Netről letudod kapni a memonak megfelelőt,de mivel tégla is lehet belőle inkább nem rizikóznék.
Nem tudom mit bányásznak még,rég nem éri meg.
Ez szopacs mert egyik se hynixos.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest