- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
válasz
Anfänger #34013 üzenetére
Ezekhez a kártyákhoz általában (de lehet minden esetben) hybrid BIOS-ok vannak. Ez azt jelenti, hogy az image első felében van a legacy, a másodikban a GOP (UEFI) rész. A GOP résszel nem rendelkező BIOS-ok esetében ez a terület üres, vagyis nem ír oda semmit flash-eléskor. Flash előtt van törlés is ha minden igaz, így elvileg nem is maradhat ott semmi, ha hybrid-ről térsz vissza legacy-ra.
Ugyan nem próbáltam még, de ezen analógia alapján téves a feltevésed. (ebben az esetben)
-
HSM
félisten
válasz
Anfänger #30376 üzenetére
Mondom, hogy azzal se tudod rendesen, mert egy fém platni "védi" a kártya hátulját, amin keresztül nem tudsz mérni! De különben se tartom túl kényelmesnek, hogy minden alkalommal, ha kíváncsi vagyok a hőfokokra, akkor bele kell bújjak nyakig a gépbe. Meg hogy egy feszültségállításhoz saját BIOS írása és flesselése kell. Amikor ott lenne a lehetőség ennek a kényelmes megoldására ugyanúgy a karin, csak valamiért letiltották.... Nevetséges. És az egyszeri user még költsön 10 rugót a termométerre... (Mondjuk nekem van egy itthon, de nem sok háztartásban látok hasonlót....)
-
haddent
addikt
válasz
Anfänger #24693 üzenetére
Ha az igazak a hírek amik keringenek, akkor a gtx770 az 1:1 -ben egy 680, a 780 meg valami buta titán, ami azért magában sem annyira okos. Mondom mégegyszer zöld fanok részére: erősebb mint a 7970 igen, csak éppen még így is gyenguska ahhoz az árcédulához
Szóval igen, majd talán a radeon 8000 -es széria tud egy kicsit akár titáni erő fölé menni, meg hát negyed annyiért -
Keksz03
senior tag
válasz
Anfänger #6101 üzenetére
Ez nem a "Ki tud nagyobb hülyeséget kérdezni" topic...
Figyelem 7970 tulajok!
Nézzétek már meg kérlek h böngészőben ha görgetitek az oldalakat akkor nektek is felugrik a GPU usage illetve az órajel? vagy épp az ablakot megfogjátok szélén is méretezitek?
Eddig nem volt ilyesmi úgyh lehet az új driver... -
p87
senior tag
válasz
Anfänger #4961 üzenetére
Elég nagy fail lenne az Nv-től ha nem hozná legalább a 7970-es szintjét.
Volt egy kis idejük a 7970 megjelenése után variálni az órajelekkel, így ha gyengébb lett volna lehet fel tudták hozzni, de akkor már nem sok maradt a kártyában.Szerintem azok a pletykák lesznek igazak amik szerint valahol gyorsabb lesz 10%-al valahol meg lassabb. Átlagba fogja hozni a 7970 szintet viszont kiegyensúlyozatlan lesz.
Az árazása is ezt sejteti.Én arra leszek kíváncsi, hogy az AMD kiad-e egy drivert válaszul amitől hirtelen lesz plusz 5-10% teljesítménynövekedése a 7-es szériának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpársportok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest