- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
HSM
félisten
Durva... Én is újrapasztáztam végül a powercolort MX4-el, és nyertem vele kb. 2-3 fokot, meglepően normális paszta volt rajta (bár kicsit sűrűbb az általam preferáltnál), és megfelelő mennyiség is... Ezért lepődtem meg, hogy 15...
Akkor azért jó nagy kaki lehetett ott a gyári, de érdekes, hogy nálad a PCS+ is ilyen gyengus volt, amikor kb. ugyanaz a hűtés, mint nálam...
Bár igaz, hogy a megszokottnál most kicsit több pasztát használtam, mert nem volt tökéletesen sík a hűtőtalp és inkább többet kentem, minthogy kevés legyen.(#25832) ricshard444: Durva. Hasznos infó Sapphire tulajoknak.
-
-
Volt egy kis szabadidőm
Valid-ra (5 perc 3D) simán vállalható érték megfelelő hűtés mellett, amit fel is csavartam, úgyhogy nem ment semmi 75 fölé, de minden bizonnyal a fogyasztásra rádobtam egy olyan +100W-t vagy többet ami nem igazán pozitívum.
Egyébként már pár hete 800/1250-n használom a kártyákat 1V-n, nem kell az erő azokhoz amikkel játszom.
-
-
-
Foxmulder89
senior tag
-
CsonkaImo
addikt
Hello!
Ha csak a Bf3-nál jelentekezik a hiba én azt sem tartom kizártnak, hogy a játék miatt van sőt nagyobb rá az esély szerintem minthogy a kártyával van gond. Youtube-on is van pár videó ami pont ezzel a témával foglalkozik, van ilyen bug a Bf3-ban csak nem gyakori.
Próbáld meg javítani originben vagy uninstall majd vissza. Esetleg kipróbálhatod alapórajeleken is a kártyát, hogy úgy is jelentkezik a gond és ha beta catalyst van akkor megnéznék egy whgl-t is.
Nekem egyenlőre ennyi jut eszembe... -
gombcomp
senior tag
A hírekben 2 slotos,2 X 8pines kártyáról írtak (ez nem az).
Az AMD féle verzió szerintem kevesebb lesz mert nem "egyéni" feljesztés,
és a jelenlegi versenytársak árait is figyelembe fogják venni.
De azért a 200e-nél több lesz,de nem ennyivel.
Az órajelei alapján simán hoznia kell a boost-os GHz editon CF teljesítményét. -
-
HSM
félisten
A GTA4-nek 3db processzormag kell, de abból jó erős. Az FX8320-ban meg 8db van, de gyengusabb.
Én ott keresném először a baj forrását. Esetleg megpróbálhatod a játék állományát feladatkezelőben csak minden második magra engedélyezni.
(Affinitás) Ezt azért, hogy a három szál mindegyike kapjon egy teljes modult, ja, és más ne fusson a háttérben.
Amúgy ez a téma inkább a játék topicjába való...
-
MM
őstag
Szintén a PH!-ról vettem VTX 7950-et.
Ebből is rengeteg verzió van, elég, ha rémész a VTX3D honlapjára.
A jelenleg futó 1 féle 7950 mellett van még legalább 3 féle régebbi verzió.
Nekem egy viszonylag újfajta van (3 hetes), a Nyák és az elrendezés nem referencia, de Powercolor és Sapphire is készít hasonlót. Kicsit hátrébb raktam is fel képeket. Boost-os egyébként a kártya.A hűtése gyárilag nagyon csendesre van hangolva, emiatt a VRM hajlamos melegedésre, ha húzva van a kártya. Ezt meg lehet előzni saját ventilátor profillal ha húzni akarod, vagy alulfeszeléssel, ha a csöndet szereted.
Azért választottam ezt, mert szerintem egy 7870-et bárhogy húz az ember, az nem éri el egy Boost-os 7950 szintjét sehogy sem. Ha mégis, akkor ahhoz szénné kell húzni - de ahol a RAM sávszél is közbeszól, ott mindenképpen elvérzik. Azt a szintet pedig ez a kártya gyakorlatilag hangtalanul, egy 7870 fogyasztásával alapórajelen alulfeszelve meglépi - ráadásul majdnem ugyanolyan áron... így meg vagyok vele elégedve.
Ha viszont a tuning a cél, nem ez az ideális alany az 1250Mhz-re hitelesített Elpida RAM-okkal... -
HSM
félisten
Elvileg BOOST, de nem halál az se.. Lásd Logout cikkem...
Én nem ismerem a karit, de igen jók (és nem drágák) bizonyos Sapphire illetve Powercolor kártyák se.
De van itt a topicban VTX tulaj, majdcsak erre jár...(#22378) marinea2: Nem egészen értem, miért járna jobban egy sokkal gyengébb kártyával, amikor többféle igen jóféle költséghatékony 7950 létezik... Nekem volt 7870-em, és még a Tahiti-LE is igen csúnyán elpáholta a legtöbbször...
Nem kicsit gyengébb a 7870, hanem sokkal... Alapból 40%-al kevesebb számoló, a memória sávszélességnek is csak a 60%-a van meg benne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motoros topic
- Path of Exile (ARPG)
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest