- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
marinea2 #22415 üzenetére
Megértem az álláspontod. De én mégis inkább azt mondanám, hagyd meg azoknak a válaszolást, akik régebb óta követik a topicot, vagy netán saját kézből vannak tapasztalataik az adott kérdésről. Én úgy gondolom, aki egy ilyen szakmai topicba betér, az az adott témában jártas emberek válaszára kíváncsi. Természetesen nem azt mondom, hogy nem írhatod le a véleményed, de akkor írd oda mondjuk, hogy nem ismered/nem láttál még olyat, de tetszik.
Mert akkor fogja tudni eldönteni a kérdező, mennyire hihet neked.
Ellenséges nem akartam lenni, ha úgy jött le, elnézésed kérem.
Részemről OFF-vége.
(#22411) Asbee: Van igazság abban, amit írsz.
Bár én nem gondolom magam lenézőnek vagy "csak nekem lehet igazam"-nak, szerintem racionlális érvekkel, alapos mérésekkel mindig is meg lehetett győzni. Ha nem is találom meg sokszor a megfelelő hangnemet, vagy stílust, lenézni nem szoktam másokat.
-
HSM
félisten
-
-
válasz
marinea2 #22322 üzenetére
Kegyetlenül fűtött, sokat evett, nem érte meg az árát. Közvetlen utána váltottam 7970-re, és már több helyen akkor hozta az OC a 6990-t, sőt tesszellálásban sokkal jobban teljesített a 70. Azóta meg mennyit gyorsultak már a GCN-k..., nem tartom kizártnak, hogy 10ből 6-7 helyen verné a 6990-t és nem lenne akkora zaj + fogyasztás ( ami most nem releváns, de nekem igen )
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- Asus Rog Strix RX 6800 XT LC 16 GB - GARIS (ritkaság)
- XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB 256 bit GDDR5 Jó állapotú
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest