- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
borkarico
aktív tag
engem csak a nyák érdekel, hogy fekete legyen, mert az a 7970-es nyákja és jobban bírja a tuningot. Csak azért kérdeztem mert számomra érthetetlen ez a dolog.
Láttad a videót is? azon a dobozon is dual-x és OC volt rajta, mégis amikor a gyerek kibontotta nem fekete nyákos volt hanem kék. Sapphire honlapja szerint pedig a 7950 OC Dual-Xnek feketének kellene lennie...
érthetetlen....
Üdv
-
SSJmeszes
senior tag
-
Mondanám,hogy meglepődtem,de nemteszem.Még jó,hogy anno a 45k-val olcsóbb 7970-t vettem meg a 680 helyett,pedig az a GTX felirat az oldalán jól néz ki
Köszi a méréseket,és a GTA4-t feleslegesnek tartom,ahány gépem volt annyi féle képpen ment,például GTX480al sokkal jobb volt játszani,mint 7970el.Ide is beesik végre a cuccos lassan...
-
-
-
ÁdiBá
veterán
HD7970CF VS GTX680 SliTeszt elkészítéséhez köszönet illeti mrnorb kollégát. Eredménnyel pár pillanattal később jelentkezem.
-
-
-
XoZ
aktív tag
Fut valamilyen diagnosztikai program? Ha igen, az lehet az ok: A programok okozzák a „vöröshalált” a GeForce GTX 680-on.
-
-
szasanyi
félisten
-
peterm711
aktív tag
Kb. 300-350 euró, de abban már benne van minden ventilátorok, ventivezérlő....stb. Összejön ám 1-2, épp a multkor néztem, hogy már 18 euró métere annak a csőnek ami nekem van, és kell belőle 2m, szal nem olcsó mulatság, csatik sem olcsók 6 euró darabja, nem beszélve a folyadékról ami 12 euró. Spórolni nem érdemes rajta, mert aztán csak a mérgelős van belőle.
-
rEnk
tag
Eddig MSI Afterburnert használtam egy Palit gtx 460as kártya venti szabályozására a Sapphire kártyához nem kellett semi mert olyan jó kis csendes volt, viszont ezzel az Asus kártyával nem jelenik meg az Afteburnerben a feszültséges csúszka.
De Gpu tweakben sem tudok további feszt emelni, mert alapból fullon van a csúszka, a fesz értékre viszont Motion_Blur kolléga azt mondta, hogy teljesen normális. Emelni viszont nem enged rajta.
Még annyi esélyt adok neki hogy ma megpróbálok kölcsönkérni egy izmosabb tápot, de egyre kevesebb reményt látok rá hogy jó lenne főleg azután hogy SSJmeszes írta hogy már járt ugyanígy.... -
-
intercooler
őstag
Az szép
még ha adnál a kártyáknak is feszt lenne vagy 1000-1100W
vagy több.
Más:
bf3-nál találkozott valaki olyannal hogy még az asztalon pálya betöltésnél el száll a driver? képernyő illesztő nem válaszolt.... blablabla
Tegnap éjfélig játszottam minden gond nélkül, reggel meg nem indult el
-
-
Motion_Blur
félisten
Milyen kapcsolóra? Ez nem Dual BIOS-os ha jól tudom
Most egy X1950-et kukáztam ki a szekrény mélyéről, ezek szerint akkor emelett meg tudom csinálni a flasheltést? DOS-ból akarom, úgy a tuti. GPU-Z-vel lementettem a BIOS-t még mielőtt elkúrtam volna, az jó lesz? Csak mert az .rom kiterjesztésű és ahol nézem a tutorial videókat, mindenhol .bin-t flashelnek.
Ja és köszi a választ
-
-
Colos1
őstag
Kapcsold ki a hardveres gyorsítást. Mindig ez van, az új driverekkel sz@r, utána frissül a FF és jó lesz. Majd az új driverrel megint sz@r lesz a FF frissítésig. Mindig ez van...
(#9273) SVLaller: Nagyon melegíti, én 85 foknál nem engedtem tovább. +20% -os Powertune beállításokkal csináltam, alapon állítólag visszaveszi az órajeleket hogy ne terhelje túl, bár ezt nem próbáltam.
(#9271) MaximumGame: Ez nekem is feltűnt, olyan, mintha jobban ki tudná használni a kártyát. Vsync -el nekem eddig Caspian Border -en 75...85% -os kihasználtságom volt, most 85...95%, és folyamatosabbnak tűnik.
-
Colos1
őstag
Az élsimítást azért bírja ilyen jól a 7900 -as széria, mert brutális memória sávszélessége van. Az 5850-esemnek tuningolva volt 160 GB/sec, és már az sem volt kevés (alapórajelen 128 GB/sec). Most a 7950-nek van 240 GB/sec, a 7970 -nek meg 264 GB/sec.
Én 8XEQ SSAA -val játszottam, szinte meg sem kottyant neki. De nem tetszett az eredmény, valahogy az MSAA+MLAA jobban bejön.Olyan volt, mintha az SSAA esetén nem ment volna az MLAA
Egyedül úgy tudtam megkínozni vele a kártyát, hogy a szűrőt Edge detect-re váltottam. Na, de azért ott sem szenvedett sokat, inkább csak megcsiklandoztam picit... Viszont itt már terheli a GPU -t is, mert 4X annyi mintával számol.Amit még észrevehetsz, hogy a textúra beállításokra is "érzéketlen", ami meg a nagy memória miatt van. Mindegy, hogy 2000MB -ot használ a 3000-ből, vagy 800-at.
Az AF is inkább a memóriát eszi, mert több nagyfelbontású textúrát kell ott tartania.
Szerintem amióta az AMD átállt a több havi frissítésre, többet tudnak foglalkozni az optimalizálásokkal, ezért lett jobb a GTA4.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest