- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busaf
tag
válasz
Petyyyyy #1909 üzenetére
Az 5.1-es Creative-t negyed hangerőre szilveszterkor mertem feltekerni, akkor is csak rövid időre.
A panellakás nem ilyesmire való
.
Ha kicsit hangosabban kockázom a hagymát a konyhában, már átkopognak a csöveken.De hát végül is: kultúra, meg dolgozó emberek vagyunk..., sza'l én ezt is megértem.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Petyyyyy #1857 üzenetére
Áááá, 2 GPU-s kártyáktól távol tartom magam. Azt meghagyom Szabi790612 kollégának.
-
Cybertrone
veterán
válasz
Petyyyyy #1426 üzenetére
Lehet dobalozni a tesztekkel de itthol meg single kartyakent is jobban megy mint barmejk tesztben... Nagyon messzi kovetkeztetesekre engednek a tesztek, en majd magam tesztelem az a biztos!
Plusz itt olyanok az okosok akiknek meg egy kartyajuk sincsen nem hogy ketto, es csak olvasnak ezt azt a neten... az a tuti -
amper zoli
tag
válasz
Petyyyyy #1228 üzenetére
Köszi a segítséget gbors kollegának is
Most figyelmesebben értékeltem ki a monitorozó progikat, és sajna kasa85 igaza van komolyabb robbanások, effektek esetén kiakad a CPU pedig már 4140-en megy és egy pillanatra diát dob, majd újra folyamatos a játék.
Platform csere sajnade majd csak idővel
-
BeLucZ
addikt
válasz
Petyyyyy #871 üzenetére
jo de az dual gpus megoldás, egyértelműen gyengébbnek nem mondanám, mert valahol az egyik győz valahol a másik, oké hogy ph tesztben gyengébb lett de jó pár oldalon meg picivel erősebbnek hozták ki, igazából egyik sem jó, 1 gpus téma a lényeg számomra
ki lehet hozni nagyobb teljesitmény, kérdés milyen áron.....
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Petyyyyy #784 üzenetére
Arról még mindig semmi hír mikor lesz.
Én is ASUS párti vagyok, de nem olcsók ezek a kártyák annyira, hogy két ASUS-t rakjak be belőle.
Ha hangos lenne a hűtője, akkor ott van AC-nek a 3 ventis modellje.
Ja, és a 6970 DCII-ről sokan mondták, hogy olyan morgó hangja van a ventinek. Ez legalább süvít. -
kasa85
őstag
válasz
Petyyyyy #613 üzenetére
Ha jól tudom akkor a boltok egy év garanciát adnak.
Továbbiakban ha a Forgalmazó 3 évet adott meg akkor irány a Nagyker,és azok továbbítják a hibás terméket,vagy jobb esetben azonnal cserélik.
Az Iponon szoktam venni cuccokat,és az Asus Xonar Dx hangkártyára 1 évet adtak,míg az Asus 2 vagy 3 éveben adta meg a garanciát.
Vagyis fel kell venni a Nagykerrel akitől rendelte az üzlet a terméket,és ők Asus által ha fent áll a Garanciáztatás cserélni fogják.
Sajnos szemét dolog ez az egy év,minden esetben érdemes a kártya honlapjára fel menni ahol le írják mennyi év Garanciát vállalnak rá,és ha azon belül meghibásodik el lehet küldeni nekik akik be vizsgálják,és helyben cserélik utána hajó,repülő vissza ha még egyben marad,és pár hónap múlva meg érkezik.
Ez sajnos elég gusztustalan vicc,de ami itt folyik ez még elfogadható.
Még az a szerencse van rá Garancia,bár a be váltását ha meg is utáltatják sok üzletben az emberrel.
Na mindegy elég most már a sírásból talpra Magyar.
Egy év garancia nem,hogy szégyen meg alázó ár kategórián kívül.
Egy szaros pár ezer forintos PC ventire adnak 3 vagy 5 évet.
Ramokra életfogytiglant,vagy 5/10évet.
Egy +200e FT os termékre 1 év Pf ennyi idő alatt egy tartós guminő használata alatt sem jönne elő a hiba. -
kasa85
őstag
válasz
Petyyyyy #607 üzenetére
Biztos jön majd a Mars változata na arra leszek kíváncsi mennyit kérnek érte.
Amúgy a feltevésed érdekes biztos lesz megoldás a limitre.
Ha két HD7970 össze hasonlítok egy GTX590 el még kevesebbet is fogyaszt.
Biztos ott lesznek butítások,hogy ne érje el az a megszabott értéket bár ez feltevés,egy tollvonással át lehet húzni. -
-
Cybertrone
veterán
válasz
Petyyyyy #543 üzenetére
10 óra az út, plusz ugye a benzinköltség
De én is azt mondom aki teheti vegye meg kint, spórolhat vele!
kasa85:
Ezért nem is várom meg míg kijön... beszerzek 2db 7970-et és csókolom... Most nem kérek a zöldek karijából... egy az azért mert még nem is láttam belőle semmit, 2 azért mert kurva drága lesz, 3 most nekem nem jön be az hogy karinként 400w a kajálás... Nem a számla miatt, azt leszarom, viszont nem fogok 1500-as tápot venni azért mert kihízzák az 1kw-os egységet! -
Sz.Miki
őstag
válasz
Petyyyyy #285 üzenetére
privatban dobok linket, de belepo kodot nem
Szomoru hogy az amd is utolerte az nvidia kegyetlen arazasat. elhiszem hogy draga mulatsag a 28nm gyartas meg van benne ujitas boven, de egy cpu-s kartyat ennyiert tulzas. mennyi lesz a ket cpus verzio? Csodalkoznak az elemzok hogy haldoklik a pc piac. ilyen arak mellett nem is csoda..
-
kasa85
őstag
válasz
Petyyyyy #147 üzenetére
Csak azért,mert nekem is ez van
Bár annyira nem vagyok elvetemült,mert jó pár OTP automatába kerülne
A plusz négy szál játékok alatt szart sem ér egyenlőre.
Nincs olyan mennyiségben ami miatt figyelembe kéne venni.
Ugyan ezt írták mikor ki jött a HD6XXX széria,de érdekes ki lett hajtva.
A plusz négy száll inkább konvertálásban,és tömörítésben jeleskedik.
Ha van egy normálisan meg írt játék akkor max 20% a difi HT vel,vagy anélkül.
Inkább a későbbiekben mikor jönnek a 6 magos támogatottságú játékok arra teszem le a voksomat.
A HT szép,és jó de ha valaki szeretne játszani sokszor hátrányt jelenthet.
Mikro akadások,teljesítménybeli problémák stb.
Talán a 6 mag,és a HT nak a jelentősége az új Konzol generáció váltása után fél,vagy egy évvel utána lesz jelentősége legfőképpen.
Talán addigra arra is lesz szebb,és jobb játékok nem annyira lebutítva.
Költség hatékonyságból,ha le jönnek a Konzol portok sokkal szebb és jobbak lesznek az eddigieknél.
Amíg meg jönnek a fosportok annyi jelentősége lesz mint az Nvidia által debütált fiziksznek.
A játékok 2%teszi ki ami ki használja hardver gyártók által lefizetett érdekeltségek miatt. -
Sontir Fel
őstag
válasz
Petyyyyy #109 üzenetére
Ahogy számolgattam, szerintem olyan 140k lesz az 50es vagy még felette, ha az országot az államadósság és a spekulánsok meg az imperialisták tovább támmadják, és 170 felett mosolyog majd a 70es.
Ha az 50es ennél a szériánál is hozza a 70es szintet, akkor talán... De csak nagyon talán...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest