- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
amper zoli #1233 üzenetére
Mondtam én
Sajnos nem sajnos emlékszel nálam is ugyan ez volt a procedúra.
Át estem rajta egész jó pénzért,mert csak rá kellet fizetnem +40e ft ot,és már van egy rendszer ami átlagosan jónak mondható,és atom tuningos a kicsike.
BFBC 2 alatt sokat dobott robbanások alatt a cpu,meg sem érzem.
Közel 2x annyira gyorsabb olyankor mint a Quad társa,és sajnos hiába jönnek grafikonokkal ott sosem a minimumot nézik hanem azt amikor hirtelen meg ugrik az FPS,és lehet azért mert semmit bámulnak ez alatt,és egyetlen AI,fizikai behatás nincsen a játék környezetére nézve.
Amúgy jó,hogy látlak pajti régen beszélgettünk már
A GTA 4 is hiába fosprot ott egy Core i,és Quad között forgalomban,és ahol sok ember van ott is a 2x tudja.(#1235) Pietrosz
Le írtam neki érhetően világosan .Még egy gyerek is meg értse nem hiszem el hogy nem érti a lényeget ami ott van.
Mindegy sajnos az a rossz szokásunk,hogy az amink van az a legjobb,és el hitegetik magukkal,hogy márpedig akkor is jobb,vagy ugyan olyan az övé.
Na hagyom a fenébe ezt a segédletet,mert látom semmi hatása,és okultsága nincsen.
Inkább koncentrálljunk az új jövevényre. -
Petyyyyy
addikt
válasz
amper zoli #1174 üzenetére
Igaz csak C2D proci szerepel a tesztben és egy HD 6950 2GB de, jobbat nem találtam. A különbséget viszont jól mutatja. Remélem segít...Íme
-
válasz
amper zoli #1213 üzenetére
én a helyedben kipróbálnám inkább a dolgot. a következőképpen:
- jegyezd le, hogy az 5870 az érdekes játékokban, a kívánt beállításokkal mit teljesít (átlagos és min fps-t is érdemes)
- vedd vissza a felbontást 1-2 lépéssel - aspect ratio maradjon! (pl. 1920x1080 helyett az 1280x720 még jó - lejjebb ne menj)
- kapcsold ki / vedd vissza azokat az effekteket, amik csak a VGA-t terhelik (élsimítás, ambient occlusion, motion blur, depth of field, HDR / bloom). view distance, physics, object detail típusúak maradjanak, mert azok a CPU-t is igénylik!a 7970 durván 60-80%-kal gyorsabb az 5870-nél, ha ezt sikerül a csökkentett tesztekben kihoznod, akkor a platform nem lesz akadály.
-
kasa85
őstag
válasz
amper zoli #1174 üzenetére
Szia.
Nem maximum 60%ban.
Hiába a nagy felbontás oda kell a nagyobb memória,és processzor sávszélesség.
Inkább vegyél egy 2500k procit amit meg tudsz rántani,és az után gondolkozz a váltással.
Hiába a Ful HD,és szűrők manapság szimbiózisban kell lenni a nagyobb sávszélességekkel.
Sokszor bele fogsz szaladni alacsony FPS be,és nem lesz olyan stabil mint amilyennek kéne lennie.
BF 3 alatt meghal robbanásoknál főleg a legnagyobb szervereken ahol a lehető legtöbben vannak.
Persze csinálhatod ahogy én is tettem.
Akkoriban vettem egy HD5970 kártyát igaz megéreztem az erejét,de közel sem annyira amennyire tervezték azt.
El adod itt a konfigodat kisebb rá fizetéssel meg veszel egy újat. -
- = Zk = -
félisten
válasz
amper zoli #968 üzenetére
majd kiderül, a beborul
-
- = Zk = -
félisten
válasz
amper zoli #963 üzenetére
X6+DDR2-vel?
...
ha igen, nincs több kérdésem!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
amper zoli #959 üzenetére
tapasztalatból?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Fogyjunk le!
- Kerékpársportok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest